check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

KetoCaNa - Exogene Ketonen - Beta-Hydroxyboterzuur - Orange

► Exogene keto-zout-verbinding
► Direct in ketose
► Beta-hydroxyboterzuur (BHB)
► Suikervrije energiedrank
► Voor (duur)sporters en professionals
► Lekkere smaak
► 2de generatie KetoForce
► 305 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  72,00
- +
Ketosports
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

KetoCana, de nieuwe suikervrije energiedrank

Eind 2010 kwam er een aanvraag via de University of Florida bij Patrick Arnold van Prototype Nutrition binnen. Een professor wilde namelijk graag weten of het mogelijk was om de keto-lichaam “beta-hydroxyboterzuur” (BHB)  te laten produceren voor gebruik in onderzoek. De naam “Patrick Arnold” klinkt wellicht wel bekend in de oren omdat dit de man was die androsteendion, 1-Androsteendiol en methylhexanamine (geranamine) introduceerde als voedingssupplementen. Hierdoor staat hij ook wel bekend als de vader van de prohormonen.

Voordelen KetoCana

  • Lekkere smaak
  • Exogene keto-zout-verbinding
  • Suikervrije energiedrank
  • Beta-hydroxyboterzuur (BHB)
  • Direct in ketose
  • 2de generatie KetoForce

Patrick Arnold als pionier

Zo slim als Patrick Arnold is als organisch chemicus, lukte het hem om de productie rond te krijgen waardoor de professor baanbrekende en zeer interessante experimenten kon doen met de exogene ketonen. Zelfs Patrick Arnold was er van onder de indruk en als supplementenfabrikant zag hij ineens veel mogelijkheden. Het boosten van ketonen-concentraties kan namelijk verreikende gevolgen hebben voor het fysieke en mentale presteren en functioneren van het lichaam.

De productieprijs was helaas het grootste nadeel. De eerste productieronde van de ketonen was zo duur dat dit nooit verkocht zou kunnen worden als voedingssupplement. Gelukkig werd dit probleem omgezet in een oplossing en hierop volgend ontwierp Patrick Arnold een alternatief proces. Van de twee hoofd keto-verbindingen, beta-hydroxyboterzuur” (BHB) en acetoacetaat (AcAc), viel acetoacetaat al snel af vanwege het feit dat het zeer onstabiel is. Met beta-hydroxyboterzuur zag hij echter mogelijkheden in een zoutvorm.

Het resultaat: beta-hydroxyboterzuur zout

Het resultaat van zijn onderzoek en zijn eigen productieproces was een gemengd natrium en kalium beta-hydroxyboterzuur zout. Natrium en kalium zijn specifiek gekozen om de balans van deze mineralen in het lichaam te handhaven bij de nodige hoge innames van keto-lichamen. KetoCaNa is een supplement dat de serum concentraties van ketonen snel laat stijgen. Je hebt er geen ketogeen dieet voor nodig omdat de ketonen van buitenaf worden aangeleverd. Het aantal ketonen in het bloed zullen daarom altijd stijgen, ook al heb je een bord spaghetti gegeten!

Ketolichamen als energiebron

Ketolichamen zijn een natuurlijke energiebron voor het lichaam en worden endogeen geproduceerd en verbrand ten tijde van speciale metabole omstandigheden. Denk hierbij aan uithongering maar ook een vetrijk en koolhydraatarm dieet, ook wel bekend als een ketogeen dieet. Ketonen zijn de eindproducten van vetzuurmetabolisme en ten opzichte van glucose, de hoofd energieleverancier op calorie basis, erg wonderbaarlijk.

Anders dan glucose hebben ketonen geen insuline nodig om opgenomen te worden in cellen waar ze als onderdeel van metabolische cycli ATP genereren. Ook kunnen ketonen niet omgezet worden naar lichaamsvet en kunnen ze in tegenstelling tot de meeste andere vetten vrij de bloed-hersenbarrière passeren. In de hersenen zijn ketonen een superieure bron van energie voor hersencellen. Ketonen leveren per eenheid meer ATP per eenheid zuurstof dan andere energiebronnen. Ketonen zijn dus een super brandstof voor het lichaam!.

KetoCaNa = direct in ketose!

KetoCaNa bevat de endogene ketolichaam beta-hydroxyboterzuur” (BHB) in de natrium en kalium zoutvorm. Inname van Keto Force verhoogt de bloedniveaus van ketonen BHB en AcAc voor 2,5-3,0 uur na inname.

Wanneer KetoCaNa een uur voor de training wordt ingenomen vermindert het de zuurstofconsumptie bij ieder geleverd vermogen. Met andere woorden: er kan evenveel output gegenereerd worden als normaal tijdens je trainingen of wedstrijden alleen gebruik je hiervoor minder zuurstof, dit betekent meer efficiëntie. KetoCaNa kan worden gebruikt door (duur)sporters, navy seals, zakenmensen en mensen die een ketogene lifestyle volgen.

In een artikel gepubliceerd op 9 januari 2015 met de titel “Ketones: Controversial new energy drink could be next big thing in cycling”. Schrijft men over een nieuwe superdure keto-energiedrank die ontwikkeld is aan Oxford University. Professionele wielrenners gebruiken deze directe bron van ketonen tijden hun trainingen en wedstrijden als ergogeen (prestatieverhogend ) middel. Volgens ingewijden is dit het ‘the next big thing” in wielrennen, ondanks de bittere smaak en kosten van ruim € 2500 per liter.

Er zijn zelfs al wielerwedstrijden geweest waarin wielrenners de keto-energiedrank al gebruikt hebben met veel succes en podium plaatsen tot gevolg. Exogene ketonen staan momenteel niet op de dopinglijst van de Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA).

Productinformatie

Naam KetoCaNa - Exogene Ketonen - Beta-Hydroxyboterzuur - Orange
Merk Ketosports
Inhoud 305 gram
Gebruiksaanwijzing Los 1 maatschepje KetoCaNa op in 250 ml water. Let op: neem niet meer dan 3 maatschepjes per dag.
Dosering 19 gram (1 maatschepje)
Ingrediënten per dosering

11,7 g Bèta-hydroxybutyraat*, 1,15 g Calcium 46%

Calorieën* 68     3%
- Calorieën uit vetten 0     0%
Totaal vetten 0 g     0%
Cholesterol 0 mg     0%
Natrium 1,3 g     22%
Totaal Koolhydraten 0 g     0%
Eiwitten 0 g     0%

*RI onbekend

Overige Ingrediënten citroenzuur, stevia, natuurlijke smaakstoffen
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen (1)

goed productRecensie door anoniempje
Algehele beoordeling
Goed product en netjes op tijd geleverd.
Ik gebruik het voornamelijk om sneller in Kettosis te komen. (lege maag HIRT workout +ketocana).

Nadeel: goede smaak maar iets te zoet..

(Geplaatst op 23-09-2016)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer