SLEEPBIOTIC™

 • Natuurlijke mix van prebiotische vezels
 • Bevat SunFiber® & groene bananenmeel
 • Bevat kaneel, glycine & Duitse kamille
 • Categorie: Spijsvertering & Nachtrust
 • Makkelijk te doseren
 • 20 doseringen

 

 

 

 

 

Niet op voorraad
SKU
NS-345
EUR  57,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

SleepBiotic™ - prebiotische vezels van Natural Stacks

SleepBiotic™ bevat een natuurlijke mix van onverteerbare prebiotische plantenvezels, namelijk SunFiber® voedingsvezels en groene bananenmeel. Het product bevat tevens glycine, Duitse kamille gestandaardiseerd op 1% apigenin-7-glucoside, Ceylon kaneel en monkfruit extract ofwel het extract van de plant Luo han guo. Kaneel en kamille ondersteunen onder meer de spijsvertering en kamille werkt rustgevend en ontspannend. Deze claims zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie. SleepBiotic™ vormt een aanvulling op een gezond voedingspatroon en een gezond dag- en nachtritme. Het wordt het beste, zoals de naam al aangeeft, ’s avonds voor het slapen gebruikt.

 

SunFiber® & groene bananenmeel

Sunfiber® vezels zijn oplosbare voedingsvezel afkomstig van de guarplant. De guarplant groeit onder meer in het westen van India. Sunfiber® vezels worden verkregen door partiële hydrolyse van de guargom en zijn gebaseerd op galactomannan. Sunfiber® vezels zijn 100% natuurlijk, zijn zacht voor je spijsvertering en worden goed verdragen. Ze passen tevens goed in een laag-FODMAP dieet. Het groene bananenmeel is gemalen in de Verenigde Staten en is gemaakt van de pulp van onrijpe groene bananen. Deze onrijpe bananen hebben een veel lager suikergehalte dan gele bananen. Rauw groene bananenmeel is extreem voedzaam: het bevat veel kalium, vitamines, mineralen en resistent zetmeel.

 

Voordelen:

 • Prebiotische vezels van SunFiber® en groene bananenmeel
 • Kaneel ondersteunt het behoud van een normale bloedsuikerspiegel*
 • Kaneel ondersteunt gewichtsbeheersing*
 • Kaneel ondersteunt het behoud van een normale hoeveelheid bloedvetten*
 • Kaneel draagt bij aan een gezond hart en gezonde bloedvaten*
 • Kamille ondersteunt een gezonde spijsvertering en de vetstofwisseling*
 • Kamille ondersteunt bij stresssituaties en werkt rustgevend en ontspannend*
 • Kamille ondersteunt de vetstofwisseling*
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

 

Ceylon kaneel, glycine en Duitse kamille

Het specerij kaneel is afkomstig van de kaneelboom ofwel Cinnamomum verum afkomstig uit Sri Lanka. Ceylon kaneel is 100% natuurlijk. Glycine is een niet-essentieel aminozuur en fungeert onder meer als neurotransmitter. Duitse kamille wordt ook wel Matricaria recutita of Chamomilla recutita genoemd en is gestandaardiseerd op 1% apigenin-7-glucoside (flavonoïde), een belangrijke bioactieve stof in dit product.

 

Hoe te gebruiken?

Voor een optimale werking gebruik je SleepBiotic™ het beste vlak voor het slapen. Bouw het gebruik rustig op. Begin de eerste week bijvoorbeeld met een half maatschepje en los dit op in een glas water. Bouw dit op tot 1 maatschepje in de tweede week. SleepBiotic™ wordt geproduceerd in de Verenigde Staten volgens de kwaliteitsnorm ‘Good Manufacturing Practice’ (GMP-richtlijn). Natural Stacks gebruikt uitsluitend zeer hoogkwalitatieve ingrediënten. Alleen het beste is goed genoeg! SleepBiotic™ past tevens goed in een ketogeen dieet.

 

Gebruik SleepBiotic™, vanwege het ingrediënt kamille, niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 

Natural Stacks

De missie van Natural Stacks is simpel: Better Brain. Better Life.® Helder kunnen denken, een goed geheugen en nieuwe dingen leren, vormen belangrijke sleutels in het leven. Vanuit die visie biedt Natural Stacks sinds 2013 veilige en natuurlijke supplementen aan specifiek voor een optimale werking van de hersenen. Deze zogenoemde noötropica richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Het bedrijf gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten, die inhoudelijk volledig open source zijn. Alle ingrediënten zijn volledig traceerbaar qua herkomst en worden exact weergegeven op het etiket. De kwaliteit en van de producten wordt getest door een onafhankelijk laboratorium.

Meer informatie
Product Naam
SLEEPBIOTIC™
Art.nr.
NS-345
Merk
Natural Stacks
Inhoud
20 doseringen
Gebruiksaanwijzing

Voor een goede nachtrust meng je 1 uur voor het slapengaan met 4-6 oz water. Begin met het innemen van 1/2 maatschepje per dag gedurende 1 week en verhoog dit vervolgens naar 1 volle maatschep per dag.

Ingrediënten per dosering

 

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SLEEPBIOTIC™
Uw waardering