Celadrin®

 • Speciaal vetzurencomplex
 • Gewrichten
 • Vrij bewegen
 • Met gepatenteerde Celadrin®
 • 90 plantaardige capsules van 500 mg
Niet op voorraad
SKU
RB-38
EUR  28,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Celadrin® van Doctor’s Best

Celadrin® van Doctor’s Best is een innovatieve, 100% natuurlijke en gepatenteerde formule. Celadrin® capsules bevatten een speciale mix van veresterde koolzuurhoudende vetzuren of vetzuuresters, de zogenaamde EFAC’s. Het product is dus een ‘Esterified Fatty Acid Complex’. Het bestaat uit myristinezuren, myristoleïne zuren, oliezuren, palmitoleïnezuren, laurinezuren, decaanzuren en stearinezuren.

Voordelen:

 • Met gepatenteerd Celadrin®
 • Krachtige en gedocumenteerde formule van veresterde vetzuren
 • 500 mg per capsule, gepatenteerde samenstelling
 • Bevat geen gluten, gmo-vrij

Niet gevoelig voor oxidatie

Deze esters van vetzuren zijn zeer stabiel en niet gevoelig voor oxidatie. Ze worden optimaal opgenomen in het lichaam en vinden hun weg op natuurlijke wijze naar de gebieden die er baat bij hebben. Het effect van het gebruik van cetylmyristolaat (afkomstig van veresterde enkelvoudige onverzadigde vetzuren) wordt al sinds 1994 op verschillende wijzen onderzocht. Celadrin® is veilig en uniek.

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en die zorgvuldig zijn onderzocht.

De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Celadrin®
Art.nr.
RB-38
Merk
Doctors Best
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem driemaal daags 1 capsule, met of zonder voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

500 mg Celadrin® (een melange van vrije vetzuur koolstoffen (EFAC) van myristaat, myristoleate, laureaat, oleaat, palmitaat, en palmitoleaat met tapioca).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gelatine (capsule), microkristallijne cellulose.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Celadrin®
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: