Gluten-Enzymen - Glutalytic®

 • Met gepatenteerd Glutalytic®
 • Spijsvertering
 • Enzymen voor afbraak gluten, met DPP-IV
 • 350 mg per capsule
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-93
EUR  22,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gluten Rescue met Glutalytic® van Doctor’s Best

Gluten Rescue met Glutalyc® is een gepatenteerde mix van eiwitsplitsende enzymen (proteases) die helpen bij de afbraak van gluten en andere eiwitverbindingen zoals ei, soja en zuivel. Glutalytic® bevat meerdere protease enzymen. Het is specifiek ontwikkeld om de peptidenverbindingen van gluten af te breken. Het product bevat tevens de enzymen DPP-IV en aspergillopepsine en breekt op verschillende manieren de eiwitverbindingen af.

Peptidenverbindingen zoals gluten

Gluten zijn eiwitten die bestaan uit gliadine en glutenine en die voorkomen in verschillende graansoorten, zoals tarwe, rogge, spelt, kamut en gerst. Gluten zitten dus in veel deegwaren, brood, koek en gebak. In het lichaam worden enzymen aangemaakt om het voedsel wat we eten te verteren. Diverse factoren kunnen echter de enzymproductie verstoren. Het product Gluten Rescue zorgt ervoor dat eiwitverbindingen worden afgebroken in het lichaam.

Voordelen:

 • Mix van protease enzymen, met DPP-IV en aspergillopepsine
 • Specifiek ontwikkeld om de peptidenverbindingen van gluten af te breken
 • Door meerdere enzymen erg effectief
 • Bevat geen gluten, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Endopeptidases en exopeptidases

Glutalytic® bevat zowel endopeptidases als exopeptidases waardoor lange ongehydrolyseerde gluteneiwitten kunnen worden afgebroken tot aminozuren die wel kunnen worden verteerd en geabsorbeerd door het lichaam. Gluten komen niet alleen voor in brood en deegwaren, maar worden ook breed gebruikt als toegevoegde stoffen in bewerkte voedingsmiddelen (voor structuur of smaak).

Kwantumeffecten enzymen

Enzymen verrichten essentieel werk in ons lichaam. Ze vormen katalysators voor biochemische reacties in cellen en kunnen deze processen tot wel een biljoen maal versnellen. Hoe kan dat? Enzymen maken gebruik van het tunneleffect uit de kwantummechanica, ook wel tunneling genoemd. Hierbij gaat een deeltje door een barrière heen. Je zou het als volgt kunnen voorstellen: het deeltje heeft niet genoeg energie om over een hoge berg heen te gaan, maar kan wel zichzelf via een soort tunnel teleporteren. Het verdwijnt aan de ene kant van de berg om vervolgens op hetzelfde moment weer aan de andere kant te verschijnen. Zonder tunneling zouden enzymen nooit de chemische reacties zo kunnen versnellen.

Let op

Dit product ondersteunt het lichaam bij de inname van gluten. Pas echter op bij de auto-immuunziekte coeliakie. Mensen met coeliakie die gluten eten en gelijktijdig dit product gebruiken, kunnen nog steeds reacties en buikklachten krijgen.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding op wetenschappelijke basis. Het bedrijf produceert ruim 200 kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. De producten zijn gemaakt van hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden zorgvuldig getest tijdens elke stap van het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Productie vindt plaats volgens de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP).

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die wereldwijd nieuwe, geteste ingrediënten zoeken. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten, ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Gluten-Enzymen - Glutalytic®
Art.nr.
RB-93
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem voor elke maaltijd 1 capsule om mogelijke gevoeligheid voor gluten te voorkomen, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

350 mg Glutalytic® (plantaardige protease enzymmix): 75.000 HUT (hemoglobine-eenheid op basis van tyrosine) protease, 500 SAPU (zuur stabiel protease) aspergillopepsine, 125 DPPIV (dipeptidyl peptidase IV) protease DPPIV.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Maltodextrine, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), middellange-keten triglyceriden.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gluten-Enzymen - Glutalytic®
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: