Serrapeptase - 40.000 units

Waardering:
100% of 100
 • Met Serrateric™ coating voor optimale opname
 • Proteolytisch enzym 40.000 SPU
 • Immuunsysteem & bloedvaten
 • Optimale opname in de darmen
 • Ook verkrijgbaar in 120.000 SPU
 • 90 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-107
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Serrapeptase - 40.000 SPU van Doctor’s Best

Serrapeptase is een proteolytisch, ofwel eiwitsplitsend enzym afkomstig van de Serratia bacterie stam E-15. Serrapeptase staat ook bekend als serratiopeptidase, serrapeptidase of Serratia E-15 protease. Doctor’s Best Serrapeptase bevat 40.000 SPU.

Enzymen komen pas vrij in de darmen

De serrapeptase capsules zijn voorzien van een Serrateric™ coating. Dit is een superieur alternatief voor enterisch gecoate capsules. Hierdoor komen de enzymen pas vrij in de darmen en niet in de maag. Maagzuur kan serrapeptase namelijk vernietigen. In de darmen worden de enzymen optimaal opgenomen. Het enzym serrapeptase splitst eiwitten en is onder meer actief in de slijmvliezen.

Voordelen:

 • Proteolytisch, eiwitsplitsend enzym uit Serratia bacteriestam E-15, 40.000 SPU
 • Serrateric™ coating waardoor de enzymen optimaal via de darmen worden opgenomen
 • Bevat geen gluten, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Japanse zijderups

Dit proteolytisch enzym is aanwezig in de darmbacteriën van de Japanse zijderups. Serrapeptase wordt door de zijderups gebruikt om de cocon te laten oplossen. Als supplement is het al decennia op de markt in Azië en Europa en wordt het al 40 jaar goed onderzocht.

Kwantumeffecten enzymen

Enzymen verrichten essentieel werk in ons lichaam. Ze vormen katalysators voor biochemische reacties in cellen en kunnen deze processen tot wel een biljoen maal versnellen. Hoe kan dat? Enzymen maken gebruik van het tunneleffect uit de kwantummechanica, ook wel tunneling genoemd. Hierbij gaat een deeltje door een barrière heen. Je zou het als volgt kunnen voorstellen: het deeltje heeft niet genoeg energie om over een hoge berg heen te gaan, maar kan wel zichzelf via een soort tunnel teleporteren. Het verdwijnt aan de ene kant van de berg om vervolgens op hetzelfde moment weer aan de andere kant te verschijnen. Zonder tunneling zouden enzymen nooit de chemische reacties zo kunnen versnellen.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding op wetenschappelijke basis. Het bedrijf produceert ruim 200 kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. De producten zijn gemaakt van hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden zorgvuldig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Productie volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP).

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die wereldwijd nieuwe ingrediënten zoeken die getest zijn. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten die ontwikkeld zijn volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure supplementenlijn met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Serrapeptase - 40.000 units
Art.nr.
RB-107
Merk
Doctors Best
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met minimaal 240 ml water op een lege maag, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Niet aanbevolen voor personen die bloedverdunners gebruiken of een slechte spijsvertering hebben. Stop met het gebruik als je last hebt van misselijkheid, braken of maagklachten.

Ingrediënten per dosering

27 mg calcium (uit tricalciumfosfaat en calciumstearaat in Serrateric) 3% *, 40.000 SPU (serratiopeptidase-activiteitseenheden) serrapeptase enzym (uit Serratio sp.)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Serrateric™ (maltodextrine, tricalciumfosfaat, calciumstearaat, microkristallijne cellulose, middellange keten triglyceriden), plantaardige capsule met vertraagde afgifte (gemodificeerde cellulose, gellangom, gezuiverd water).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serrapeptase - 40.000 units
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Zeer goed product
  Algehele beoordeling
  100%
  Het product werd aanbevolen door een arts voor mijn man die Parkinson heeft.
  Zeer goed product.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Goed product
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik neem serrapeptase voor endometriose en het werkt! Ik heb geen pijnlijke menstruaties en ovulaties meer. Ik heb zelfs iets meer haar op mijn hoofd dan op mijn lichaam. Ik neem 3 capsules in de ochtend en wacht 1,5 met eten.

  Ik bestel deze niet meer sinds ik heb ontdekt dat er serrapeptase 120.000 units te koop is en ik dus maar 1 capsule per dag hoef te nemen

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: