Liposomaal DHA

 • Liposomale DHA uit algen
 • Zeer effectieve opname
 • Liposomaal transportmechanisme
 • Het ultieme hersensupplement
 • 180 ml
Niet op voorraad
SKU
LP-27
EUR  36,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Liposomaal DHA - Plantaardig

De rol van omega-3 vetzuren in onze dagelijkse voeding en het lichamelijke functioneren is algemeen erkend in de literatuur. Reguliere omega-3 supplementen, uit de eerste generatie van omega-3 supplementen, zoals visolie hebben beperkingen zoals de SN positie van DHA op glycerol ruggengraat, vatbaarheid voor bederf en de mate van opname.

Het integreren van DHA met fosfolipiden tot een liposomaal DHA vloeistof maakt DHA minder vatbaar voor bederf, maakt het oplosbaar maken in water en verbetert de opname enorm. Al met al, het is een effectiever product dan de gewoonlijke omega-3 oliën.

Het is vooral belangrijk dat liposomaal DHA de bloed-hersenbarrière kan passeren en daarmee ook direct gebruikt kan worden door de hersenen. In de hersenen is docosahexaeenzuur (DHA) de meest voorkomende omega-3 vetzuur met wel concentraties tot 97%. Als belangrijke structurele component van celmembranen is DHA uiterst belangrijk voor het algemene functioneren van de hersenen en daarmee ook het algemene centrale zenuwstelsel. Liposomaal techniek zorgt er voor dat de DHA de zure omgeving van de maag kan overleven en intact de dunne darm kan bereiken waar de DHA snel wordt opgenomen in de bloedbaan.

Voordelen Liposomaal DHA

 

 • Liposomaal DHA is het ultieme hersensupplement
 • Gemaakt van milieuvriendelijke algen
 • Bevat +/- 50 % vrije DHA en +/- 50 % DHA dat identiek is aan vis-dha
 • Gemaakt met Empirical Lab’s eigen Cold Structure Technology™

Bloed-hersenbarrière

Het centrale zenuwstelsel heeft een bloed-hersenbarrière en een bloed-cerebrospinaal vocht barrière. Beide barrières zijn hoogwaardige gespecialiseerde structuren. De rol van deze barrières is om stoffen die in het bloed circuleren van de neuronen te scheiden.

Beide barrières staan de selectieve doorlating van nutriënten en mineralen toe en tegelijkertijd wordt de binnenkomst van andere stoffen, zoals sommige medicijnen of supplementen, beperkt of geblokkeerd.

Alhoewel de bloed-hersenbarrière en de bloed-cerebrospinaal vocht barrière niet alle stoffen die in het bloed voorkomen doorlaten zijn nutriënten die belangrijk zijn voor de hersenfuncties wel gedeeltelijk doorlaatbaar. Een liposomaal afleversysteem zorgt ervoor dat de doorlaatbaarheid van actieve ingrediënten in de hersenen wordt vergroot waardoor deze over grotere hoeveelheden van nutriënten kunnen beschikken. Dit is geen overbodige luxe in de wereld van vandaag de dag!

Liposomen

Liposomen zijn ronde holle structuren die erg veel op cellen lijken en bestaan uit een eenvoudige of meervoudige lipide membraan. De lipide componenten van liposomen bestaan voornamelijk uit fosfatidylcholine die uit natuurlijke grondstoffen zoals soja, zonnebloem of ei lecithine wordt gewonnen.

Liposomen staan op dit moment erg in de schijnwerper als doelgerichte en effectieve transport systemen voor bio-actieve stoffen. De unieke eigenschap van liposomen om actieve ingrediënten te omsluiten in zowel de water als de lipide fase maakt het aantrekkelijk als afleversysteem voor hydrofiele als hydrofobe actieve stoffen.

Je zou de kleine holle bolletjes kunnen zien als een minuscule, en stabiele manier, van encapsuleren. De binnenkant bestaat uit het actieve ingrediënt en buiten laag van de fosfolipiden vormt de capsulewand.

Liposomen zijn biocompatibel, niet-toxisch, geschikt voor lipofiele en hydrofiele moleculen, beschermen de actieve ingrediënten tegen degradatie en leveren de actieve ingrediënten af achter de bloed-hersenbarrière en biologische membramen.

Meer informatie
Product Naam
Liposomaal DHA
Merk
Empirical Labs
Inhoud
180 ml
Gebruiksaanwijzing
Neem 6 ml per dag, iets meer dan een theelepel, bij een maaltijd of drankje. Voor gebruik zachtjes schudden en na openen de fles in de koelkast bewaren.
Ingrediënten per dosering
400 mg DHA (uit algenolie)†, fospholipiden. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Gezuiverd water, natuurlijke smaakstoffen, ribose polysacchariden, kaliumsorbaat.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal DHA
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: