Liposomaal DHA
EUR  42,50

Liposomaal DHA

 • Liposomale DHA uit algen
 • Zeer effectieve opname
 • Liposomaal transportmechanisme
 • Categorie: Hersenen & Gezichtsvermogen
 • 180 ml
Op voorraad
SKU
LP-27
EUR  42,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Liposomaal DHA van Empirical Labs

Liposomale DHA van Empirical Labs bevat per dosering 400 mg omega 3 als DHA – docosahexaeenzuur – uit algen. Dit product is afkomstig van ecologisch duurzame algen, zodat de vispopulatie in de wereld niet wordt verminderd. DHA kent diverse gezondheidsclaims, specifiek voor ongeboren baby’s en zuigelingen en voor volwassenen. Zo draagt DHA, na inname door de moeder, bij aan de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de hersenen van de foetus en zuigelingen (via borstvoeding). Bij volwassenen is DHA goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen en draagt het bij aan het behoud van een normaal vetgehalte in het bloed.

Voordelen

 • Liposomaal DHA voor ultieme opname
 • DHA is goed voor de triglyceridenspiegel
 • DHA is goed voor het gezichtsvermogen
 • DHA is goed voor de hersenfunctie
 • DHA is goed voor het gezichtsvermogen van de foetus, na inname door de moeder, en van zuigelingen, na borstvoeding
 • DHA is goed voor de hersenen van de foetus, na inname door de moeder, en van zuigelingen, na borstvoeding
 • Gemaakt van pure duurzame algenolie
 • Bevat ongeveer 50% vrije DHA en 50% DHA identiek aan vis-DHA
 • Gemaakt Cold Structure Technology™
 • Oplosbaar in water, sap of smoothies
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij

Omega-3 vetzuren die goed worden opgenomen

De rol van omega-3 vetzuren in onze dagelijkse voeding en ons lichamelijke functioneren is van essentieel belang. Deze vorm van liposomale DHA is een ultiem hersensupplement. Belangrijk bij omega-3 supplementen is dat het product zo min mogelijk vatbaar is voor bederf, dat het goed wordt opgenomen en dat het zo min mogelijk zware metalen bevat. Dankzij de integratie van DHA en fosfolipiden tot een vloeibare liposomale DHA is deze DHA minder vatbaar voor bederf, oplosbaar in water en is de opname in het lichaam zeer goed. De olie van algen is tot slot veel zuiverder dan die van vissen, waarin het gehalte zware metalen vaak hoger is. Liposomale DHA bevat nagenoeg geen zware metalen. Liposomale DHA van Empirical Labs is dan ook in alle opzichten een uitstekend omega-3 product.

Ultiem supplement voor de hersenen

Het is vooral belangrijk dat liposomaal DHA terecht komt in de hersenen en daar zijn werk kan doen. In de hersenen is docosahexaeenzuur (DHA) het meest voorkomende omega-3 vetzuur met concentraties tot wel 97%. Als belangrijke structurele component van celmembranen is DHA uiterst belangrijk voor het algemene functioneren van de hersenen en daarmee ook het centrale zenuwstelsel. De liposomale techniek zorgt er voor dat de DHA de zure omgeving van de maag kan overleven en intact de dunne darm kan bereiken waar de DHA snel wordt opgenomen in de bloedbaan. Daarvandaan wordt het naar de hersenen getransporteerd.

Wat zijn liposomen?

Liposomen staan op dit moment erg in de schijnwerper als doelgerichte en effectieve transportsystemen voor bioactieve stoffen. De unieke eigenschap van liposomen om actieve ingrediënten te omsluiten in zowel de water- als lipidefase maakt ze aantrekkelijk als afleversysteem voor hydrofiele als hydrofobe actieve stoffen. Liposomen zijn dan ook ronde holle structuren die erg veel op cellen lijken. Ze bestaan uit een enkelvoudige of meervoudige lipide membraan. De lipide componenten van liposomen bestaan voornamelijk uit fosfatidylcholine. Fosfatidylcholine wordt gewonnen uit natuurlijke grondstoffen zoals soja, zonnebloem of eilecithine.

Geschikt voor lipofiele en hydrofiele moleculen

Liposomen vormen een stabiele manier van encapsuleren van een bepaalde stof, in dit geval DHA. De binnenkant bestaat dus uit het actieve ingrediënt en de buitenlaag van de fosfolipiden vormt de capsulewand. Liposomen zijn biocompatibel, niet-toxisch, geschikt voor lipofiele en hydrofiele moleculen, beschermen de actieve ingrediënten tegen degradatie en leveren de actieve ingrediënten af op alle gewenste plekken in het lichaam, ook in de hersenen.

Vervaardigd met Cold Structure Technology™

Liposomale DHA van Empirical Labs is vervaardigd met behulp van de gepatenteerde Cold Structure Technology™. Dit betekent dat de olie niet is blootgesteld aan hoge temperaturen of hoge druk. Wateroplosbare DHA-olie is een witte melkachtige vloeistof die natuurlijke DHA en natuurlijke aroma's bevat. Voor de productie zijn de richtlijnen van de Good Manufacturing Practices (GMP) gevolgd.

Wijze van gebruik

Voeg een theelepel toe aan je favoriete drankje, zoals water, een smoothie of sap. Of slik de vloeistof direct door. Voeg voor kinderen ouder dan 4 jaar een halve theelepel toe aan hun favoriete drankje. Na opening in de koelkast bewaren.

Over Empirical Labs

Empirical Labs werd in 1989 opgericht door herborist en voedingsdeskundige Kelly Goyen en kreeg in 2015 versterking van liposomaal expert dr. Kenneth Proefrock. Empirical Labs staat bekend als producent van hoogwaardige natuurlijke nutraceuticals met kruiden, extracten, vitaminen en mineralen en onderscheidt zich door in veel producten gebruik te maken van de door henzelf ontwikkelde liposoomtechniek Qualisome™. Empirical Labs is gevestigd in Fort Collins, CO, in de Verenigde Staten. Nadat liposomale vitamine C in 2009 als eerste op de markt kwam, volgden nog vele liposomale producten zoals liposomale glutathion, DHA, B12, fosfolipiden en curcumine en resveratrol.

Meer informatie
Product Naam
Liposomaal DHA
Art.nr.
LP-27
Merk
Empirical Labs
Inhoud
180 ml
Gebruiksaanwijzing
Neem 6 ml per dag, iets meer dan een theelepel, bij een maaltijd of drankje. Voor gebruik zachtjes schudden en na openen de fles in de koelkast bewaren.
Ingrediënten per dosering
400 mg DHA (uit algenolie)†, fospholipiden. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
Gezuiverd water, natuurlijke smaakstoffen, ribose polysacchariden, kaliumsorbaat.
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal DHA
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: