Kids B Complex - Vitamine B Complex

 • Kinderen & Tieners
 • Geschikt vanaf 5 jaar
 • Goed voor het zenuwstelsel*1
 • Goed voor de concentratie*2
 • Foodstate® B-vitaminen
 • Kleine tabletten
 • 30 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-11-A
EUR  18,35
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Kids B Complex van MegaFood

Kinderen in de groei hebben een unieke behoefte aan gezonde voedingsstoffen. Het Vitamine B Complex voor kinderen van MegaFood zorgt ervoor dat je kind een uitgebalanceerd complex van Foodstate® B-vitaminen binnenkrijgt, met daarnaast belangrijke voedingsstoffen als zink, choline, inositol en L-theanine. B-vitaminen dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid doordat ze de natuurlijke energie in het lichaam activeren. Bovendien zijn B-vitaminen van belang voor het zenuwstelsel en goed voor het concentratievermogen. De tabletten hebben een kleiner formaat, waardoor ze makkelijk in te nemen zijn voor kinderen.

Over vitamine B

De naam vitamine B misleidt eigenlijk een beetje, want het gaat hier niet om slechts één voedingsstof. Onderzoekers ontdekten een aantal jaren geleden dat vitamine B is onder te verdelen in een aantal subgroepen. Tegenwoordig weten we dat er acht verschillende soorten vitamine B bestaan, die we samen ook wel B-vitaminen en vitamine B-complex noemen. B-vitaminen werken samen en zijn voor hun individuele taken afhankelijk van elkaar. Het is dan ook van belang om de vitaminen als groep te beschouwen en ze als zodanig in een supplementen-complex te verwerken. B-vitaminen zijn onder meer belangrijk voor het bevorderen van de energiestofwisseling. Andere belangrijke werkingsgebieden van de B-vitaminen zijn het zenuwstelsel, het darmkanaal en het functioneren van het geheugen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • Het Kids B Complex bevat alle acht de soorten B-vitaminen
 • B-vitaminen ondersteunen een normale werking van het zenuwstelsel en dragen bij aan een normale energiehuishouding
 • B-vitaminen dragen bij aan het functioneren van het geheugen en zijn goed voor de leerprestatie
 • B-vitaminen dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem
 • De tabletten zijn van een kleiner formaat, zodat kinderen ze gemakkelijk kunnen doorslikken.
 • Er zijn geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen aan de tabletten toegevoegd

Een afspiegeling van de natuur

Niet alle voedingsmiddelen bevatten een even hoge concentratie vitamine B. Voor dit middel nam MegaFood een voorbeeld aan de natuur. Het bedrijf selecteerde producten met het hoogste gehalte van deze voedingsstof en hield deze verhoudingen aan voor dit Vitamine B Complex voor kinderen. Hierdoor bevatten de tabletten de optimale concentratie van dit vitamine-complex.

Gemakkelijk door te slikken

Het is niet altijd even gemakkelijk om kinderen een pil te laten slikken. MegaFood houdt rekening met het gebruiksgemak en produceert de B-vitaminen voor kinderen in extra kleine tabletten. Deze tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en bevatten bovendien geen kunstmatige ingrediënten.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

Meer informatie
Product Naam
Kids B Complex - Vitamine B Complex
Art.nr.
MF-11-A
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, met of zonder voedsel. Kan zelfs op een lege maag worden genomen. Geschikt vanaf 5 jaar.

Ingrediënten per dosering

1,5 mg vitamine B 100%, 1,7 mg vitamine B2 100%, 10 mg niacinamide 50%, 2 mg vitamine B6 100%, 140 mg folaat 35%, 6 mcg vitamine B12 100%, 150 mcg biotine 50%, 8 mg pantotheenzuur 80%, 10 mg Zink 67%, 30 mcg Chroom (GTF) 25%, 5 mg Choline **, 5 mg Inositol **, 50 mg Bacopa **, 50 mg Citroenmelisse **, 25 mg L-Theanine ** . % = RI (Referentie-inname), ** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plant Cellulose, Plantaardig Glijmiddel, Silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids B Complex - Vitamine B Complex
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: