Daily C-Protect - Vitamine C Poeder Formulering

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Foodstate® Vitamine C
 • 250 mg vitamine C per dosis
 • Helpt het immuunsysteem* 
 • Met astragalus en cranberry
 • Voor 30 dagen
Niet op voorraad
SKU
MF-37
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Daily C-Protect - Vitamine C Poeder van MegaFood

MegaFood combineert in dit supplement Foodstate® Vitamine C met twee krachtige plantaardige blends. Foodstate® Vitamine C wordt gemaakt door ascorbinezuur via een uniek, biotransformatief proces te koppelen aan sinaasappels, zodat de voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen door het menselijk lichaam. MegaFood’s Immune Balancing-Blend bevat astralaguswortel en schisandrabes en MegaFood’s Fruit Phenolic Blend is samengesteld uit sinaasappels, cranberry’s en bosbessen. De toevoeging van deze blends zorgt ervoor dat het supplement een breed spectrum aan fytonutriënten bevat die de werking van het vitamine C poeder ondersteunen.

Vitamine C Poeder boordevol krachtige ingrediënten

De basis voor het Daily C-Protect - Vitamine C Poeder van MegaFood bestaat uit pure en gezonde ingrediënten die rechtstreeks van het land komen. Foodstate® Vitamine C is de basis voor dit supplement. Deze vitamine ondersteunt het immuunsysteem, is goed voor het skelet, belangrijk voor bloedvaten, bevordert de energiestofwisseling en levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. De toegevoegde Immune Balancing-Blend bevat extracten van astragaluswortel en schisandrabes, die beiden goed zijn voor het afweersysteem*2 en voor de vitaliteit*2. De Fruit Phenolic Blend - bestaande uit fruitsoorten met hoge fenol-niveaus zoals sinaasappel, cranberry en bosbes maakt dit vitaminepoeder compleet. 

Nutrient Booster Powder

De Nutrient Booster Powders van MegaFood zijn niet alleen gezond, maar ook gemakkelijk in te nemen. Je mixt het poeder met jouw dagelijkse dosis vitamine C eenvoudig met jouw favoriete drankje, sapje of shake. Daarnaast bevatten de poeders natuuridentieke ingrediënten die zacht zijn voor de maag. Je kunt het middel daardoor op elk moment van de dag nemen. De ingrediënten bovendien zijn zo min mogelijk bewerkt, waardoor ze rijk zijn aan voedingsstoffen die goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate NutrientsTM worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • Het Daily C-Protect Nutrient Booster Powder bevat naast Foodstate® Vitamine C ook de Fruit Phenolic Blend en de Immune Balancing-Blend. Deze blends zijn samengesteld uit extracten van cranberry, bosbes, sinaasappel, schisandrabes en astralaguswortel.
 • Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en de botten
 • Vitamine C bevordert de energiestofwisseling en werkt celbeschermend
 • Astragaluswortel en schisandrabes zijn goed voor het afweersysteem*2 en de vitaliteit*2
 • De ingrediënten worden niet aan hoge temperaturen blootgesteld, waardoor natuurlijke enzymen, antioxidanten, pigmenten en fytonutriënten behouden blijven
 • De tabletten zijn vrij van soja, gluten, zuivel en GMO

Verrijkt met fruit en kruiden

De Foodstate® producten van MegaFood staan erom bekend altijd ‘farm fresh’ te zijn. Ze worden direct ingekocht bij lokale partijen, waar de producten met zorg worden geoogst. MegaFood Daily C-Protect Nutrient Booster Powder combineert Foodstate® Vitamine C met verse ‘supervruchten’, zoals biologische bosbessen, cranberry’s en sinaasappels voor een krachtige portie aan fytonutriënten.Het supplement is bovendien verrijkt met MegaFood’s Immune-Balancing Blend (met astragalus en schisandrabes) om deze blend compleet te maken.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Vitamine C helpt het immuunsysteem

*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Daily C-Protect - Vitamine C Poeder Formulering
Art.nr.
MF-37
Merk
MegaFood
Inhoud
64 gram
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 maatschepje per dag en voeg deze toe aan uw smoothie, shake of favoriete drank

Ingrediënten per dosering

250 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel †) 312,5%, 755 mg Phenolen-vruchtenmix* (biologische hele sinaasappel †, biologische cranberry, biologische bosbes), 375 mg Immuunuitbalanceringsmix* (200 mg biologische astragaluswortel, 175 mg biologische schisandrabes). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld. † Bevat Uncle Matt's Organic® hele sinaasappels.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daily C-Protect - Vitamine C Poeder Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: