Kids Daily - Immuunsysteem Poeder Formulering

 • Categorie: Kinderen & Tieners
 • Geschikt vanaf 5 jaar
 • Foodstate® Vitamine C
 • Ondersteunt de afweer*1
 • Goed voor het geheugen*2
 • Met astragalus en echinacea
 • Voor 30 dagen
Niet op voorraad
SKU
MF-26
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Kids Daily - Immuunsysteem Poeder van MegaFood

Ook kinderen kunnen extra ondersteuning gebruiken voor het immuunsysteem. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. MegaFood heeft met dit product specifiek gekozen voor de subtiele, maar krachtige combinatie van Foodstate® Vitamine C met vier soorten fruit en twee traditionele kruiden. Door de poedervorm is het supplement gemakkelijk in te nemen voor kinderen, zo kan het bijvoorbeeld door de yoghurt worden geroerd of met een sapje worden gemixt.

Een goede weerstand voor jouw kind

Het Kids Daily Immune Powder van MegaFood is opgebouwd uit ingrediënten als astragalus, echinacea, vlierbes en Foodstate® Vitamine C.Het poeder is gemakkelijk te gebruiken in shakes, drankjes en smoothies en bevat een combinatie van Foodstate Nutrients, heilzame planten en verse voedselbronnen. Zo ondersteunt vitamine C het immuunsysteem en is het goed voor de leerprestatie en voor het geheugen. Ook de toegevoegde planten en kruiden als astragalus, echinacea en vlierbes ondersteunen het immuunsysteem*3. Het product is samengesteld zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. De toegevoegde Fruit Phenolic Blend, bestaande uit sinaasappel, bosbes en cranberry zorgt voor een scala aan fytonutriënten: bioactieve plantaardige stoffen die een antioxiderende werking hebben.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Het Kids Daily Immune Powder bevat een slimme mix van ingrediënten die het afweersysteem ondersteunen
 • Foodstate® Vitamine C draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem
 • Astragalus, vlierbes en echinacea ondersteunen het immuunsysteem*3
 • De toegevoegde Fruit Phenolic Blend zorgt voor een rijkdom aan fytonutriënten
 • Het weerstandpoeder lost goed op en is eenvoudig te mengen met een smoothie, shake of sapje
 • Het poeder is samengesteld zonder kunstmatige toevoegingen en is te gebruiken bij een vegetarisch of veganistisch dieet

Gemakkelijk in te nemen

Wie zegt dat gezond blijven moeilijk is? Je mengt het Kids Daily - Immuunsysteem Poeder gemakkelijk met de yoghurt of het favoriete drankje van jouw kind. Ideaal dus voor bij het ontbijt of tussendoor, want het product kan ook op een lege maag worden ingenomen. Zo krijgt je kind zonder enige moeite dagelijks een scala aan belangrijke vitaminen en mineralen binnen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam

*2 Vitamine C is goed voor het geheugen

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Kids Daily - Immuunsysteem Poeder Formulering
Art.nr.
MF-26
Merk
MegaFood
Inhoud
66 gram
Gebruiksaanwijzing

Voor leeftijden van 5 en ouder, meng een afgestreken lepel met 6-8 gram van de favoriete smoothie, shake of sap van je kind.

Ingrediënten per dosering

120 mg vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel †) 150%, 750 mg vlierbessen*, 500 mg fruitfenolenmix* (biologische hele sinaasappelen †, biologische bosbes, biologische cranberry), 200 mg biologische Astragaluswortel*, 200 mg Echinacea (bovengrondse plant) extract*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld. † Bevat biologische hele sinaasappels van Uncle Matt's.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids Daily - Immuunsysteem Poeder Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: