Daily Energy - Energie Poeder Formulering

 • Categorie: Energie
 • Activeert natuurlijke energie*1
 • Foodstate® B12 en Chroom
 • Bevat groene thee-extract
 • Met ashwagandha en eleuthero
 • Voor 30 dagen
Niet op voorraad
SKU
MF-35
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Daily Energy - Energiepoeder van MegaFood

In tijden van drukte, wanneer je meer van je lichaam en geest vraagt, kan het zijn dat je behoefte aan vitaminen en mineralen toeneemt. Het Daily Energy Nutrient Booster Powder van MegaFood bevat der dosis 13,5 mcg Foodstate® Vitamine B12 om de natuurlijke energie in het lichaam te activeren en 60 mcg Foodstate® Chroom dat bijdraagt aan het energiemetabolisme. Voor een ondersteunende werking is het poeder verder opgebouwd uit ingrediënten als eleuthero, ashwagandha en groene thee-extract. De combinatie van deze voedingsstoffen werkt niet kunstmatig en overdreven op basis van “geleende energie”, zoals stimulanten als cafeïne dat doen.

Krachtige combinatie van voedingsstoffen

MegaFood’s Daily Energy Nutrient Booster Powder is ontworpen om het energieniveau te ondersteunenen. Het combineert Foodstate® Vitamine B12, dat helpt energie vrij te maken uit voeding, met chroom, dat de normale stofwisseling ondersteunt. Aan deze mooie combinatie is een mix van krachtige kruiden toegevoegd – ashwagandha, eleuthero, rode biet en groene thee extract – voor extra fytochemicaliën. Ashwagandha geeft meer energie*2 en helpt bij een goede geestelijke balans*2 en groene thee is een antioxidant*2 die het immuunsysteem ondersteunt*2 en voor meer geestelijke energie zorgt*2. Eleuthero wordt ook wel Siberische ginseng genoemd. De plant is goed voor het concentratievermogen*2, geeft meer energie*2 en helpt bij vermoeidheid*2.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Het energiepoeder combineert Foodstate® Vitamine B12 en Chroom met kruiden als ashwagandha, eleuthero en groene thee
 • Vitamine B12 activeert de natuurlijke energie in het lichaam
 • Chroom levert een bijdrage aan een normaal energiemetabolisme
 • Ashwagandha geeft meer energie*2 en helpt bij een goede geestelijke balans*2
 • Groene thee is een antioxidant*2 die het immuunsysteem ondersteunt*2 en voor meer geestelijke energie zorgt*2
 • Eleuthero is goed voor het concentratievermogen*2, geeft meer energie*2 en helpt bij vermoeidheid*2
 • Het poeder is rijk aan antioxidanten en de ingrediënten zijn zo min mogelijk bewerkt

Nutrient Booster Powder

De Nutrient Booster Powders van MegaFood zijn niet alleen gezond, maar ook gemakkelijk in te nemen. Je mixt het poeder voor een dagelijkse boost eenvoudig met jouw favoriete drankje, sapje of shake. Daarnaast bevatten de poeders natuuridentieke ingrediënten die zacht zijn voor de maag. Je kunt het middel daardoor op elk moment van de dag nemen. De ingrediënten bovendien zijn zo min mogelijk bewerkt, waardoor ze rijk zijn aan voedingsstoffen en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*1 Vitamine B12 activeert de natuurlijke energie in het lichaam

*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Daily Energy - Energie Poeder Formulering
Art.nr.
MF-35
Merk
MegaFood
Inhoud
53 gram
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen, voeg 1 afgestreken maatschep toe aan 6-8 gram van je favoriete smoothie, shake of sap, meng goed en geniet ervan.

Ingrediënten per dosering

13,5 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 540%, 60 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 560 mg bietenwortel*, 375 mg biologische Eleutherowortel*, 320 mg biologische Ashwagandhawortel*, 50 mg extract van groene theebladeren*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische ongepelde rijst.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daily Energy - Energie Poeder Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: