Daily Energy - Energie Poeder Formulering
EUR  21,95

Daily Energy - Energie Poeder Formulering

 • 100% natuurlijke en complete voedselbronnen
 • Energie Formulering
 • Volledig spectrum aan antioxidanten
 • Geeft geen maagklachten en is gemakkelijk te verteren
 • Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten, zuivel of soja
 • 59 gram
Op voorraad
SKU
MF-35
EUR  21,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Daily Energiepoeder

Voor het Daily Energiepoeder is gebruik gemaakt van de meest pure ingrediënten die rechtstreeks van het land komen. De producten zijn meestal van biologische oorsprong en worden ingekocht bij lokale partijen. De voedingsmiddelen worden minimaal bewerkt, waardoor ze rijk zijn aan zowel vitaminen als antioxidanten.

Krachtige combinatie

Veel mensen grijpen naar cafeïne op het moment dat ze een extra energieboost kunnen gebruiken. Het energiepoeder van Daily is opgebouwd uit krachtige ingrediënten zoals: natuurlijke bietwortel, vitamine B12 en Amerikaanse Ginseng. De combinatie van deze voedingsstoffen werkt niet kunstmatig en overdreven op basis van “geleende energie” zoals stimulanten als cafeïne dat doen.

Voordelen van Daily Energiepoeder

 • Het poeder bevat diverse belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B12 en natuurlijke bietwortel.
 • De producten zijn veelal van biologische oorsprong en komen vers van het land.
 • Het energiepoeder wordt ondersteund door verschillende hulpstoffen, zoals ashwagandha, eleuthero en Amerikaanse ginseng.
 • Doordat de ingrediënten minimaal zijn bewerkt, is het poeder rijk aan antioxidanten.

Diverse hulpstoffen

Naast de bovengenoemde ingrediënten bevat het energiepoeder verschillende krachtige hulpstoffen. Het toegevoegde natuurlijk chroom, groene thee ashwagandha en eleuthero zjin als olie op het vuur maar overstimuleren niet!

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Daily Energy - Energie Poeder Formulering
Merk
MegaFood
Inhoud
53 gram
Gebruiksaanwijzing
Volwassenen, voeg 1 afgestreken maatschep toe aan 6-8 gram van je favoriete smoothie, shake of sap, meng goed en geniet ervan.
Ingrediënten per dosering
13,5 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 540%, 60 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 560 mg bietenwortel*, 375 mg biologische Eleutherowortel*, 320 mg biologische Ashwagandhawortel*, 50 mg extract van groene theebladeren*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Biologische ongepelde rijst.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daily Energy - Energie Poeder Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: