Daily Purify - Detox Poeder Formulering

 • Categorie: Detox
 • Bevat reishi en schisandrabes
 • Met kliswortel en paardebloem
 • Ondersteunt de leverfunctie*1
 • Breed spectrum antioxidanten
 • Voor 30 dagen
Niet op voorraad
SKU
MF-36
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Daily Purify - Detox Poeder van MegaFood

Het is zonder twijfel één van de belangrijkste organen die je hebt: de lever. Het orgaan zorgt er namelijk onder andere voor dat je lichaam wordt gereinigd. Niet onbelangrijk, met alle vervuilende stoffen die we in ons leefmilieu en in onze voeding aantreffen. Het Daily Purify Nutrient Booster Powder van MegaFood bestaat uit een krachtige blend van kruiden en heilzame planten en is met ingrediënten als schisandra, een bes die leverfunctie ondersteunt*2, speciaal ontworpen om je lichaam een handje te helpen bij het reinigingsproces. De mix zit bovendien boordevol fytonutriënten voorziet je lichaam van hoogwaardige voedingsstoffen.

Detox Poeder boordevol antioxidanten

Het Engelse woord ‘detox’ is gebaseerd op de term detoxificatie. Dit eeuwenoude woord betekent letterlijk ‘het reinigen van het lichaam’. De basis voor het Daily Purify - Detox Poeder van MegaFood bestaat uit pure en gezonde ingrediënten die rechtstreeks van het land komen. De Gentle Daily Detox Blend in dit supplement bevat extracten van artisjok, peterselie, paardebloem, kool, broccoli en kliswortel, een wortel die het immuunsysteem*2 en de spijsvertering ondersteunt*2. De Fruit Phenolic Blend - bestaande uit fruitsoorten met hoge fenol-niveaus zoals sinaasappel, cranberry en bosbes - en ingrediënten als Foodstate® Rode Biet, reishi en schisandrabes, maken dit detoxpoeder compleet. Zo is reishi goed voor het immuunsysteem*2 en voor de bloedvaten*2 en ondersteunt schisandrabes de leverfunctie*2 en het afweersysteem*2.

Nutrient Booster Powder

De Nutrient Booster Powders van MegaFood zijn niet alleen gezond, maar ook gemakkelijk in te nemen. Je mixt het poeder voor een dagelijkse boost eenvoudig met jouw favoriete drankje, sapje of shake. Daarnaast bevatten de poeders natuuridentieke ingrediënten die zacht zijn voor de maag. Je kunt het middel daardoor op elk moment van de dag nemen. De ingrediënten bovendien zijn zo min mogelijk bewerkt, waardoor ze rijk zijn aan voedingsstoffen en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Het detoxpoeder bevat een slimme mix van krachtige ingrediënten zoals kliswortel, reishi, paardenbloemwortel, peterselie, schisandrabes en artisjokblad
 • De blend bevat MegaFood’s unieke Gentle Daily Detox Blend en Fruit Phenolic Blend
 • Kliswortel ondersteunt het immuunsysteem*2 en de spijsvertering*2
 • Schisandrabes ondersteunt de leverfunctie*2 en het afweersysteem*2
 • Reishi is goed voor het immuunsysteem*2 en voor de bloedvaten*2
 • Rijk aan fytonutriënten, die een antioxiderende werking hebben
 • Mix het poeder simpelweg met jouw favoriete drankje, shake of smoothie

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*1 Schisandrabes ondersteunt de leverfunctie*2

*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Daily Purify - Detox Poeder Formulering
Art.nr.
MF-36
Merk
MegaFood
Inhoud
59 gram
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen, voeg 1 afgestreken maatschep toe aan 6-8 gram van je favoriete smoothie, shake of sap, meng goed en geniet ervan.

Ingrediënten per dosering

1100 mg Gentle Daily Detox Blend* (300 mg artisjokblad, 300 mg biologische kliswortel, 200 mg biologische paardebloemwortel, 100 mg biologische broccoli, 100 mg kool, 100 mg biologische peterselieblad), 325 mg bietenwortel*, 200 mg reishi-paddestoel* (paarse maïs geöptimimaliseerde biomassa), 200 mg biologische schisandrabes*, 140 mg Vruchtphenolenmix* (biologische hele sinaasappels †, biologische cranberry, biologische bosbes). * Referentie-inname (RI) niet vastgesteld. † Uncle Matt's.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daily Purify - Detox Poeder Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: