check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Wild Blueberry - Bosbes

► 100% natuurlijk
► 7 wilde en verse bosbessen per tablet
► Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja
► Geschikt voor kinderen
► 60 tabletten

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  22,95
- +
MegaFood
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

MegaFood Bosbessen Extract

Bosbessen bevatten zichzelf een uitgebreide reeks aan voedingsstoffen. Het kenmerkende blauw besje bevat onder meer vitamine B en C. Het blad is bovendien rijk aan arbutine. Deze stof draagt bij tot een verzachting en versterking van de urinewegen. Het wordt soms ingezet bij de bestrijding van nier- en blaasstenen. Daarnaast ondersteunt bosbes de cognitieve functies en het gezichtsvermogen.

7 verschillende bosbessen

De tabletten van MegaFood bevatten maar liefst 7 verschillende soorten wilde bosbessen. Deze vruchten worden vers verwerkt met speciale innovatieve technieken. Dit om concentraten te verkrijgen met een zo hoog mogelijk gehalte bosbessen extract.

Voordelen van MegaFood bosbessen extract

  • Het bosbessen extract is geëxtraheerd uit 7 verschillende soorten wilde bosbessen.
  • Ook kinderen mogen dit product gerust nemen. Het is daarom uitgevoerd in extra kleine tabletten.
  • De tabletten zijn niet zwaar voor de maag.

Gemakkelijk door te slikken of te kauwen

Het bosbessen extract is ook uitermate geschikt voor kleine kinderen. Daarom wordt het uitgevoerd in extra kleine tabletten, die gemakkelijk door te slikken zijn. Desgewenst kun je ook op de tabletten kauwen. Ze hebben een aangename smaak. Bovendien vallen de tabletten licht op de maag, waardoor je ze op ieder moment van de dag kunt nemen zonder daarbij te eten.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Productinformatie

Naam Wild Blueberry - Bosbes
Merk MegaFood
Inhoud 60 kauwtabletten
Gebruiksaanwijzing Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.
Dosering 1 tablet
Ingrediënten per dosering Foodstate Nutrients: 336 mg Wilde bosbessen*. *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Vegetarische capsule (cellulose), silica.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen (1)

Goed voor zowel nier- als bijnierfunctieRecensie door Vivianne
Algehele beoordeling
Toen het dagelijkse gebruik van sole op basis van Keltisch zout in combinatie met 2 capsules gefermenteerde levertraan van Blue Ice niet meer voldoende bleek te zijn om drukkende pijn in de onderrug op te vangen, me verder ingelezen over wat hieraan ten grondslag kon liggen. In Vlaanderen zijn reguliere artsen er niet op ingericht om integraal te werken en vertrouw ik liever op betrouwbare literatuur op het vlak van orthomoleculaire en gemmotherapie.

Mede door een aanhoudend drukke agenda werd hier in eerste instantie gedacht aan overgevoelige bijnieren die mogelijk aangaven dat ik het iets rustiger aan hoorde te doen, maar er bleek meer aan de hand te zijn. Af en toe was er nl. pijn die uitstraalde naar het bekken en mijn aandacht werd vooral gevestigd op mijn ene voet die aan het eind van de dag soms gezwollen was. Dit duidt op een niet optimale bloedcirculatie wat vaak samenhangt met een niet goede nier werking.

Bij veel mensen is deze samenhang niet bekend.Een ander signaal was een onverklaarbare opkomende vermoeidheid die na 1 uur weer weg kan zijn. Dit had ik geleerd van een zeer gewaardeerde natuurgeneeskundige.

Hier was ook bekend dat losse D3 niet in alle gevallen positief voor de nierfunctie uitpakt. Om deze reden was ik zoek naar een meer betrouwbare aanvulling. Met zwarte bes op basis van gemmo therapie kan er heel wat, echter dit bleek in mijn geval niet meer voldoende te zijn.

Om de reden dat ik goede ervaringen het met de producten van MegaFood, raadpleegde ik ook hun website en die van Ergomax waarop aangegeven werd dat Wild Blueberry wordt ingezet voor de nierwerking.

Jammer genoeg was de Wild Blueberry niet in Nederland voorradig. Om de reden dat ik van mijn probleem snel verlost wenste te raken dan meteen de Wild Blueberry in de VS besteld. Ik nam deze op nuchtere maag. Het blijkt een kauwtablet te zijn die erg lekker smaakt om de reden dat het gevriesdroogde bessen zijn. Ander half uur na het 1e gebruik voelde ik al resultaat. Mijn lichaamstemperatuur werd aangenaam warm en ik kreeg beduidend meer energie. Echt een aanrader voor mensen die hun nier werking op een gezonde manier wensen te ondersteunen !

(Geplaatst op 04-11-2017)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer