Wild Blueberry - Bosbes
EUR  22,95

Wild Blueberry - Bosbes

Waardering:
100% of 100
 • 100% natuurlijk
 • 7 wilde en verse bosbessen per tablet
 • Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja
 • Geschikt voor kinderen
 • 60 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-46
EUR  22,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MegaFood Bosbessen Extract

Bosbessen bevatten zichzelf een uitgebreide reeks aan voedingsstoffen. Het kenmerkende blauw besje bevat onder meer vitamine B en C. Het blad is bovendien rijk aan arbutine. Deze stof draagt bij tot een verzachting en versterking van de urinewegen. Het wordt soms ingezet bij de bestrijding van nier- en blaasstenen. Daarnaast ondersteunt bosbes de cognitieve functies en het gezichtsvermogen.

7 verschillende bosbessen

De tabletten van MegaFood bevatten maar liefst 7 verschillende soorten wilde bosbessen. Deze vruchten worden vers verwerkt met speciale innovatieve technieken. Dit om concentraten te verkrijgen met een zo hoog mogelijk gehalte bosbessen extract.

Voordelen van MegaFood bosbessen extract

 • Het bosbessen extract is geëxtraheerd uit 7 verschillende soorten wilde bosbessen.
 • Ook kinderen mogen dit product gerust nemen. Het is daarom uitgevoerd in extra kleine tabletten.
 • De tabletten zijn niet zwaar voor de maag.

Gemakkelijk door te slikken of te kauwen

Het bosbessen extract is ook uitermate geschikt voor kleine kinderen. Daarom wordt het uitgevoerd in extra kleine tabletten, die gemakkelijk door te slikken zijn. Desgewenst kun je ook op de tabletten kauwen. Ze hebben een aangename smaak. Bovendien vallen de tabletten licht op de maag, waardoor je ze op ieder moment van de dag kunt nemen zonder daarbij te eten.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Wild Blueberry - Bosbes
Merk
MegaFood
Inhoud
60 kauwtabletten
Gebruiksaanwijzing
Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.
Ingrediënten per dosering
Foodstate Nutrients: 336 mg Wilde bosbessen*. *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Vegetarische capsule (cellulose), silica.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wild Blueberry - Bosbes
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed voor zowel nier- als bijnierfunctie
  Algehele beoordeling
  100%
  Toen het dagelijkse gebruik van sole op basis van Keltisch zout in combinatie met 2 capsules gefermenteerde levertraan van Blue Ice niet meer voldoende bleek te zijn om drukkende pijn in de onderrug op te vangen, me verder ingelezen over wat hieraan ten grondslag kon liggen. In Vlaanderen zijn reguliere artsen er niet op ingericht om integraal te werken en vertrouw ik liever op betrouwbare literatuur op het vlak van orthomoleculaire en gemmotherapie.

  Mede door een aanhoudend drukke agenda werd hier in eerste instantie gedacht aan overgevoelige bijnieren die mogelijk aangaven dat ik het iets rustiger aan hoorde te doen, maar er bleek meer aan de hand te zijn. Af en toe was er nl. pijn die uitstraalde naar het bekken en mijn aandacht werd vooral gevestigd op mijn ene voet die aan het eind van de dag soms gezwollen was. Dit duidt op een niet optimale bloedcirculatie wat vaak samenhangt met een niet goede nier werking.

  Bij veel mensen is deze samenhang niet bekend.Een ander signaal was een onverklaarbare opkomende vermoeidheid die na 1 uur weer weg kan zijn. Dit had ik geleerd van een zeer gewaardeerde natuurgeneeskundige.

  Hier was ook bekend dat losse D3 niet in alle gevallen positief voor de nierfunctie uitpakt. Om deze reden was ik zoek naar een meer betrouwbare aanvulling. Met zwarte bes op basis van gemmo therapie kan er heel wat, echter dit bleek in mijn geval niet meer voldoende te zijn.

  Om de reden dat ik goede ervaringen het met de producten van MegaFood, raadpleegde ik ook hun website en die van Ergomax waarop aangegeven werd dat Wild Blueberry wordt ingezet voor de nierwerking.

  Jammer genoeg was de Wild Blueberry niet in Nederland voorradig. Om de reden dat ik van mijn probleem snel verlost wenste te raken dan meteen de Wild Blueberry in de VS besteld. Ik nam deze op nuchtere maag. Het blijkt een kauwtablet te zijn die erg lekker smaakt om de reden dat het gevriesdroogde bessen zijn. Ander half uur na het 1e gebruik voelde ik al resultaat. Mijn lichaamstemperatuur werd aangenaam warm en ik kreeg beduidend meer energie. Echt een aanrader voor mensen die hun nier werking op een gezonde manier wensen te ondersteunen !

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: