Wild Blueberry - Bosbes

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Ogen & Bloedvaten
 • 7 bosbessen per tablet
 • Goed voor gezichtsvermogen*1
 • Goed voor bloedcirculatie*2
 • Geschikt voor kinderen
 • 60 tabletten 
Niet op voorraad
SKU
MF-46
EUR  26,35
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Wild Blueberry van MegaFood

Bosbessen zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens supergezond: ze hebben een antioxidatieve werking en bevatten een reeks aan waardevolle voedingsstoffen, waaronder B-vitaminen en vitamine C, nutriënten die beiden het immuunsysteem ondersteunen. Het blad is rijk aan de natuurlijke, actieve stof arbutine en bosbes is bovendien goed voor de bloedcirculatie*3 en voor het gezichtsvermongen*3. Helaas zijn wilde bosbessen moeilijk verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn overal blauwe bessen te koop, maar dat is een andere, gedomesticeerde soort die er veel op lijkt. Gelukkig kun je via de Wild Blueberry tabletten van MegaFood toch profiteren van alle gezondheidsvoordelen van de wilde bosbes!

De kracht van bosbes

De tabletten van MegaFood bevatten 7 wilde bosbessen per tablet en de smaak is geliefd, ook bij kinderen. De vruchten worden via speciale, innovatieve technieken vers verwerkt. Op deze manier is het mogelijk om concentraten te verkrijgen met een zo hoog mogelijk gehalte aan bosbessenextract. De Wild Blueberry tabletten van MegaFood bevatten 336 mg wilde bosbessen per tablet en bieden een scala aan anthocyanen, polyfenolen en flavonoïden. Bosbes staat verder al eeuwen bekend als krachtige antioxidant die onder meer goed is voor het gezichtsvermogen*3 en de bloedcirculatie*3. Bovendien bevatten bosbessen vitamine C, die goed is voor de bloedvaten, het immuunsysteem helpt en celbeschermend werkt en ze bevatten B-vitaminen, die mede zorgen voor een goede weerstand en die de energiestofwisseling bevorderen. 

Voordelen:

 • Zorgvuldig geëxtraheerd uit verschillende soorten wilde bosbessen
 • Bosbessen bieden een scala aan anthocyanen, polyfenolen en flavonoïden, zijn rijk aan vitamine C en aan B-vitaminen en hebben een antioxidant werking
 • Bosbessen zijn goed voor het gezichtsvermogen*3 en de bloedcirculatie*3
 • Vitamine C helpt het immuunsysteem en is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten
 • B-vitaminen zorgen mede voor een goede weerstand en bevorderen de energiestofwisseling
 • Ook voor kinderen is het veilig om dit product te nemen. Het product is daarom uitgevoerd in kleinere tabletten

Gezond voor jou en je kind

Van de wilde bosbes worden zowel het blad als de vrucht al eeuwenlang gebruikt voor verschillende lichaamsverzorgende doeleinden. Het besje zit boordevol antioxidanten en bevat als werkzame stoffen onder meer flavonoïden, anthocyanen, polyfenolen, looistoffen, pectine, cellulose, de vitaminen B1, B2, B3 en C en bètacaroteen. In mindere mate bevat de bosbes de mineralen kalium, calcium, ijzer, mangaan, fosfor, zink, boron, silicium en seleen. Het bosbessen extract is ook uitermate geschikt voor kleine kinderen. Daarom worden ze uitgevoerd in extra kleine tabletten, die gemakkelijk door te slikken zijn. Desgewenst kun je ook op de tabletten kauwen, ze hebben een aangename smaak. Bovendien zijn de tabletten zacht voor de maag, waardoor je ze op ieder moment van de dag kunt nemen zonder daarbij te eten.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*1 Bosbes is goed voor het gezichtsvermogen*3

*2 Bosbes is goed voor de bloedcirculatie*3

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Wild Blueberry - Bosbes
Art.nr.
MF-46
Merk
MegaFood
Inhoud
60 kauwtabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Foodstate Nutrients: 336 mg Wilde bosbessen*. *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Vegetarische capsule (cellulose), silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wild Blueberry - Bosbes
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed voor zowel nier- als bijnierfunctie
  Algehele beoordeling
  100%
  Toen het dagelijkse gebruik van sole op basis van Keltisch zout in combinatie met 2 capsules gefermenteerde levertraan van Blue Ice niet meer voldoende bleek te zijn om drukkende pijn in de onderrug op te vangen, me verder ingelezen over wat hieraan ten grondslag kon liggen. In Vlaanderen zijn reguliere artsen er niet op ingericht om integraal te werken en vertrouw ik liever op betrouwbare literatuur op het vlak van orthomoleculaire en gemmotherapie.

  Mede door een aanhoudend drukke agenda werd hier in eerste instantie gedacht aan overgevoelige bijnieren die mogelijk aangaven dat ik het iets rustiger aan hoorde te doen, maar er bleek meer aan de hand te zijn. Af en toe was er nl. pijn die uitstraalde naar het bekken en mijn aandacht werd vooral gevestigd op mijn ene voet die aan het eind van de dag soms gezwollen was. Dit duidt op een niet optimale bloedcirculatie wat vaak samenhangt met een niet goede nier werking.

  Bij veel mensen is deze samenhang niet bekend.Een ander signaal was een onverklaarbare opkomende vermoeidheid die na 1 uur weer weg kan zijn. Dit had ik geleerd van een zeer gewaardeerde natuurgeneeskundige.

  Hier was ook bekend dat losse D3 niet in alle gevallen positief voor de nierfunctie uitpakt. Om deze reden was ik zoek naar een meer betrouwbare aanvulling. Met zwarte bes op basis van gemmo therapie kan er heel wat, echter dit bleek in mijn geval niet meer voldoende te zijn.

  Om de reden dat ik goede ervaringen het met de producten van MegaFood, raadpleegde ik ook hun website en die van Ergomax waarop aangegeven werd dat Wild Blueberry wordt ingezet voor de nierwerking.

  Jammer genoeg was de Wild Blueberry niet in Nederland voorradig. Om de reden dat ik van mijn probleem snel verlost wenste te raken dan meteen de Wild Blueberry in de VS besteld. Ik nam deze op nuchtere maag. Het blijkt een kauwtablet te zijn die erg lekker smaakt om de reden dat het gevriesdroogde bessen zijn. Ander half uur na het 1e gebruik voelde ik al resultaat. Mijn lichaamstemperatuur werd aangenaam warm en ik kreeg beduidend meer energie. Echt een aanrader voor mensen die hun nier werking op een gezonde manier wensen te ondersteunen !

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: