Prostate Strength™ - Prostaat Formulering

 • Categorie: Prostaat
 • Saw Palmetto Fruit Extract 
 • Met Graminex® bloempollen-extract
 • Foodstate® Zink en Seleen
 • Met cranberry en brandnetel
 • Goed voor prostaat en urinewegen*1
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-05
EUR  41,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Prostate Strength van MegaFood

De prostaat is een walnootvormige klier die bij mannen net onder de blaas om de urineleider heen zit. De prostaat produceert melkachtig vocht, waardoor spermacellen langer buiten het lichaam kunnen overleven en zorgt ook voor het transport van de spermacellen. Door de jaren heen kan de prostaat gaan vergroten, waardoor hij de urineleider wat dichtdrukt. Dit hoort bij het ouder worden en 50% van de mannen boven de 50 jaar krijgt ermee te maken. Mannen kunnen dan problemen met plassen krijgen; ’s nachts meerdere keren plassen, nadruppelen, een zwakke straal, niet helemaal kunnen uitplassen... Geen pretje dus. Prostate Strength™ van Megafood is geformuleerd met Foodstate® Zink, Koper en Seleen, aangevuld met superfoods en met ondersteunende kruidenextracten zoals brandnetel, dat bijdraagt aan het behoud van een goede prostaatfunctie*2.

Ondersteuning voor de prostaat

Prostate Strength™ van Megafood is specifiek gericht op de prostaat en bestaat uit een krachtige blend van Foodstate Nutrients™, kruidenextracten en superfoods. Zo zijn Foodstate® Zink en Seleen toegevoegd, die bijdragen tot een normale spermatogenese, bevat de mix het bekende Graminex® bloempollen-extract en is ook Saw Palmetto Fruit Extract (waarvan 45% uit vetzuren bestaat) toegevoegd, dat goed is voor de prostaat en urinewegen*2. Extracten van tomaat, cranberry, brandnetelblad en pompoenpitextract zorgen voor extra phytonutriënten. Deze voedingsmiddelen worden bovendien traditioneel gezien al eeuwenlang ingezet om de prostaat en urinewegen van voedzame stoffen te voorzien.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • De tabletten zijn samengesteld uit Foodstate® Mineralen met fruit- en kruidenextracten van onder meer cranberry, brandnetelblad en pompoenpitextract
 • Bevat Saw Palmetto Fruit Extract, dat goed is voor de blaas en urinewegen*2 en het bekende Graminex® bloempollen-extract
 • Brandnetel draagt bij aan het behoud van een goede prostaatfunctie*2
 • Met Foodstate® Zink en Seleen, die bijdragen tot een normale spermatogenese
 • Extracten van tomaat, cranberry en pompoenpit zorgen voor een rijkdom aan fytonutriënten
 • De tabletten zijn goed opneembaar en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag

Over MegaFood – Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Zaagpalm (Swa Palmetto Fruit Extract) is goed voor de prostaat en urinewegen*2

*2 Gezondheidsclaim is nog in afwachting van Europese goedkeuring

Meer informatie
Product Naam
Prostate Strength™ - Prostaat Formulering
Art.nr.
MF-05
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment gedurende de dag worden genomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

13 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 130%, 50 mcg Selenium (mineraalgebonden cerevisiae) 91%, 0,4 g Koper (mineraalgebonden cerevisiae) 40%, 320 mg Saw Palmetto vruchtextract (45% totaal vetzuren) (Serenoa errulata)*, 200 mg Maitake paddestoel (Grifola frondosa)*, 200 mg brandnetelwortelextract (Urtica dioica)*, 150 mg cranberry-extract*, 150 mg Graminex® (extract van bloemstuifmeel)*, 100 mg pompoenpittenextract (25% totale vetzuren)*, 100 mg tomatenvruchtvleesextract*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, Maltodextrine, Silica, Stearinezuur, Guargom.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prostate Strength™ - Prostaat Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: