Prostate Strength - Natuurlijke Prostaat Formulering

 • Natuurlijke Prostaat Formulering
 • 100% natuurlijke en complete voedselbronnen
 • Raw Food
 • Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja
 • Geeft geen maagklachten en is gemakkelijk te verteren
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-05
EUR  35,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natuurlijk prostaat supplement

Alleen mannen hebben een prostaat. Het is een klier die ongeveer zo groot is als een kastanje die pas gaat groeien als een jongen in de pubertijd komt. Dit gebeurt onder meer onder invloed van het mannelijk hormoon testosteron. De buisjes van de klier zijn verantwoordelijk voor de productie van het zaadvocht. De prostaat ligt ook om de urinebuis en hierdoor heeft het ook een effect op het urineren bij mannen.

Voordelen van dit natuurlijke prostaat supplement

 • De tabletten bevatten een slimme combinatie van van gezonde en natuurlijke ingredienten die goed zijn voor de prostaat.
 • MegaFood voedingsmiddelen zijn puur en niet genetisch gemodificeerd.
 • Voor een complete werking is er ook koper, zink en selenium aan dit product toegevoegd.

Een synergetische mix

De slim uitgekiende blend van grondstoffen zorgt voor een compleet geheel. Er zijn enkele specifieke voedingsstoffen toegevoegd om de functionaliteit van het product te verbeteren. De mix bevat bijvoorbeeld een extract van zaagpalm fruit, netelwortel, graminex pollen extract en vele andere fysiologisch actieve ingrediënten.

Zuivere en pure bestanddelen

De Foodstate concentraten van MegaFood komen op volledig natuurlijke wijze tot stand. De ingrediënten zijn niet geirradieerd of genetisch gemodificeerd. Daarnaast bevatten de tabletten vrijwel geen allergenen. Het prostaat supplement stimuleert de urinewegen en een gezonde prostaat. Voor een optimaal resultaat is er koper, zink en selenium aan het middel toegevoegd.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Prostate Strength - Natuurlijke Prostaat Formulering
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing
Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment gedurende de dag worden genomen, zelfs op een lege maag.
Ingrediënten per dosering
13 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 130%, 50 mcg Selenium (mineraalgebonden cerevisiae) 91%, 0,4 g Koper (mineraalgebonden cerevisiae) 40%, 320 mg Saw Palmetto vruchtextract (45% totaal vetzuren) (Serenoa errulata)*, 200 mg Maitake paddestoel (Grifola frondosa)*, 200 mg brandnetelwortelextract (Urtica dioica)*, 150 mg cranberry-extract*, 150 mg Graminex® (extract van bloemstuifmeel)*, 100 mg pompoenpittenextract (25% totale vetzuren)*, 100 mg tomatenvruchtvleesextract*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Cellulose, Maltodextrine, Silica, Stearinezuur, Guargom.
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prostate Strength - Natuurlijke Prostaat Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: