Biologische Zeewierextract
EUR  24,95

Biologische Zeewierextract

Waardering:
100% of 100
 • Gecertificeerd Biologisch
 • Bevat wilde knotswier-, blaaswier- en groefwierextract
 • Natuurlijke bron van mineralen
 • 60 capsules van 500 mg
Op voorraad
SKU
SG-228
EUR  24,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Zeewieren, de ontbrekende groenten!

Het eten van zeewier wordt veelal geassocieerd met de Aziatische keuken omdat wij in Westerse landen nauwelijks zeewier eten. Zeewier heeft unieke voedingseigenschappen ten opzichte van landplantensoorten omdat ze in de zee groeien. De consumptie van zeewier wordt ook wel als één van de redenen gezien voor de goede gezondheid van de mensen in Azië.

Voordelen van biologisch zeewierextract

 • Bevat wilde knotswier-, blaaswier- en groefwierextract
 • Een natuurlijke bron van mineralen
 • Gecertificeerd Biologisch
 • Zeewier heeft unieke voedingseigenschappen
 • 60 capsules van 500 mg

Seagreens© - Zeewier Extract

Zeewieren waren één van de eerste plantensoorten op aarde. De zee, de voedingsbodem van zeewieren, is een  voedingsrijke “soep” met allerlei mineralen en sporenelementen. Alle zeewiersoorten hebben dankzij de zee een hogere en complexere voedingswaarde dan planten die op het land groeien.
Zeewieren hebben zo’n hoge voedingswaarde dat ze bijna altijd bovenaan staan in lijsten die verschillende plantaardige voedingsmiddelen met elkaar vergelijken (zie hieronder).

Seegreans - Ergomax


Zeewier, een natuurlijke bron van vitaminen, complexen, prebiotische polysacchariden en antioxidanten

Van nature komen vitaminen alleen voor in complexen met andere stoffen. Synthetische vitaminen bestaan daarentegen alleen uit geïsoleerde stoffen.
Juist de aanwezigheid van deze complexen bestaande uit andere organische stoffen zoals fytonutriënten, mineralen, enzymen, koolhydraten, eiwitten en vetzuren versterken de werking van vitaminen. Bij de afwezigheid van deze complexen gebruikt het lichaam zijn eigen reserves waardoor er onbalansen kunnen ontstaan.
Naast alle direct beschikbare voedingsstoffen levert zeewier ook prebiotische polysacchariden aan de darmflora die op hun beurt weer voedingsstoffen produceren die het lichaam nodig heeft.

De Seagreens© kwaliteit

De bruine koudwater zeewieren die in Seagreens© worden gebruikt,  ook wel bekend als  “wild wrack”, worden in de schone wateren voor de kust van afgelegen Schotse eilanden geoogst.  De uitmuntende balans tussen onder andere de micronutriënten, B vitaminen, sporenelementen en antioxidanten maken van één capsule van 500 mg een krachtige dagelijkse toevoeging voor iedereen!

Omdat zeewieren in moeilijke en zware omstandigheden kunnen overleven bevatten ze veel beschermende voedingsstoffen en planthormonen. In tegenstelling tot plantensoorten die op het land groeien zijn koudwater zeewieren het beste. Op het land zijn juist de planten die in warme klimaten groeien het beste!
Kies niet voor inferieure zeewierextracten waarvan de zuiverheid, versheid en kwaliteit niet gegarandeerd is. De producten van Seagreens© worden geproduceerd aan de hand van een superieur proces waarvan de patentaanvraag nog loopt.

Vergeleken met andere veelgebruikte productiemethoden voor dezelfde zeewiersoorten is de standaard die Seagreens© gebruikt een stuk uitgebreider en hoger. Onder andere het onderhouden van de wilde planten, het oogsten, het vervoeren en het bewerken leiden tot een uniek product met hogere concentraties aan kwetsbare voedingsstoffen zoals vitaminen, fenolen en antioxidanten. Seagreens is tevens vrij van allergenen en vervuilingen!

Seagreens Ergomax

 

Twee Seagreens© capsules bevatten de volgende hoeveelheden & ingrediënten

seagreens ingrediënten

Meer informatie
Product Naam
Biologische Zeewierextract
Merk
Seagreens
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 2 capsules per dag bij het ontbijt
Ingrediënten per dosering
1000 mg mix van wilde gedroogde zeewieren † (knotswier [Ascophyllum nodosum], Blaaswier [Fucus spiralis], Groefwier [Pelvetia canaliculata]). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Hypromellose (capsule).
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biologische Zeewierextract
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Gezondheid uit de zee.
  Algehele beoordeling
  100%
  Vervangt voor mij alle vitamines, mineralen en superfoods.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: