Optimal Electrolyte - 30 Sachets

  • Naturel smaak
  • Bevat creatine, D-ribose en Niacine
  • 30 sachets
Niet op voorraad
SKU
SH-05
EUR  42,50
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Wat is Optimal Electrolyte?

Optimal Electrolyte van Seeking Health levert essentiële voedingsstoffen in een gemakkelijk te gebruiken poedervorm om de menselijke fysiologie te ondersteunen. Optimal Electrolyte biedt een gezond alternatief voor sportdranken met een hoog suikergehalte, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Verkrijgbaar zonder toegevoegde smaak en in twee heerlijke natuurlijke smaken: sinaasappel en bessen.

Elektrolyten dragen elektrische ladingen. Ze spelen een cruciale rol in het mogelijk maken een goede spierfunctie via het behoud van celmembraanstabiliteit. Met toegevoegde niacine, creatine en D-ribose ondersteunt Optimal Electrolyte zowel de energieproductie als het celonderhoud.

Deze belangrijkste ingrediënten, samen met belangrijke mineraalelektrolyten zoals magnesium en kalium, maken Optimal Electrolyte een uitstekende keuze voor het ondersteunen van uithoudings- en energieniveaus als onderdeel van elk fitnessregime of dagelijkse routine. Niacine draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Deze B-vitamine draagt bij aan een normale mentale weerbaarheid, normale werking van het zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid en futloosheid. Niacine heeft het bekende effect van vasodilatatie, vaak de niacine-"flush" genoemd: de opening van de kleine bloedvaten (haarvaten) voor een verhoogde bloedcirculatie.

Creatine wordt van nature aangemaakt in het menselijk lichaam en is een integraal onderdeel van de regeneratie van ATP (adenosinetrifosfaat), hetgeen helpt om energie aan cellen te leveren.

D-ribose is een gewone pentosesuiker en wordt gebruikt in energieproductieprocessen.

Voor aanvullende ondersteuning van celenergie, probeer NADH + CoQ10 van Seeking Health, waarbij twee belangrijke cofactoren voor ATP-productie worden gecombineerd in één krachtige, natuurlijke zuigtablet.

Voordelen van Optimal Elektrolyte

  •     Draagt bij aan het behoud van uithoudingsvermogen en prestatie tijdens langdurige sportuitoefening;
  •     Verhoogt de opname van water tijdens lichamelijke inspanning. 
Meer informatie
Product Naam
Optimal Electrolyte - 30 Sachets
Merk
Seeking Health
Inhoud
30 sachets
Gebruiksaanwijzing
Voeg de inhoud van een sachet toe aan 8 gram water. Roer of schud totdat het is opgelost
Ingrediënten per dosering
75 mg Niacine (als inositolhexanicotinaat) 469%, 150 mg (als DiMagnesiummalaat, magnesium creatine chelaat) [Creatine MagnaPower] 36%, 140 mg Natrium (als natriumbicarbonaat) 6%, 510 mg Kalium (als kaliumbicarbonaat) 11%, 2 g D-Ribose *, 250 mg Taurine *, 225 mg Creatine (als magnesium creatine chelaat)[Creatine MagnaPower] *. Calorieën 15 Totaal koolhydraten 4 g 1% Totaal Suikers 2 g * % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Citroenzuur, appelzuur.
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Optimal Electrolyte - 30 Sachets
Uw waardering