Vloeibare Biologische Colostrum Extract

Waardering:
100% of 100
 • Gecertificeerde Biologische Colostrum
 • Zonder caseïne
 • 69 actieve stoffen
 • Categorie: Immuunsysteem
 • 125 ml extract vloeibaar
Niet op voorraad
SKU
UM-64
EUR  32,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Biologisch colostrum extract van Colostrum Technologies

Biologisch Colostrum extract C Live® van het bedrijf Colostrum Technologies bevat vloeibaar colostrumextract. Colostrum is een ultiem superfood met 69 actieve stoffen. Colostrum is de eerste moedermelk die een pasgeboren baby krijgt van zijn moeder. Colostrum heeft een unieke samenstelling en bevat veel verschillende componenten waaronder immunoglobulinen, groeifactoren, interferonen, interleukinen, lactoferrine, aminozuren, vitaminen en mineralen.

Voordelen

 • Unieke samenstelling met 69 actieve stoffen
 • Vloeibaar
 • Bevat geen caseïne
 • Van gecertificeerde biologische afkomst
 • Puur en zachtaardig verwerkt
 • Van grasgevoerde koeien uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

Colostrum voor pasgeboren baby’s

Moeders produceren de eerste 3-5 dagen na de geboorte colostrum, daarna verandert de samenstelling in moedermelk. Colostrum levert de nodige voedingsstoffen voor de baby, maar speelt een minstens zo belangrijke rol in de ontwikkeling van het afweersysteem van baby’s. Het belang van colostrum en van borstvoeding werd lang onderschat, maar dankzij nieuwe analysetechnieken krijgt colostrum steeds meer de waardering die het verdient.

De intelligentie van de natuur

Voor de productie van het biologische Colostrum extract C Live® wordt gebruik gemaakt van zachtaardige en handmatige technieken waardoor de bioactieve fracties in de colostrum intact blijven. Gekozen is voor grasgevoerd rundercolostrum omdat dat bijna 100% identiek is aan menselijke colostrum. De colostrum is afkomstig van kleine kuddes grasgevoerde koeien van biologische boeren uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Colostrum is erg waardevol voor het leven van een kalf. Koeien produceren echter meer colostrum dan ze nodig hebben en van dit overschot worden de colostrumproducten gemaakt.

Colostrum van C Live® kwaliteit 

De werking van colostrum hangt samen met de kwaliteit en het verwerkingsproces van de rauwe colostrum. De kwetsbare eiwitfracties en bioactieve stoffen gaan namelijk kapot door hoge temperaturen zoals bijvoorbeeld bij traditionele pasteurisatie. Ook de industriële en grootschalige verwerkingsprocessen waarbij de colostrum wordt blootgesteld aan mechanische bewerking komt de kwaliteit niet ten goede. In dit product is de colostrum intact gebleven en kies je gegarandeerd voor kwaliteit.

Productieproces in beeld

De rijke samenstelling van colostrum

Rundercolostrum bevat dus alleen stoffen die van nature ook in het menselijke lichaam voorkomen. Colostrum is biologisch gezien een erg complex en technisch product dat nooit kunstmatig gemaakt zou kunnen worden. Colostrum bevat veel verschillende componenten waaronder immunoglobulinen, groeifactoren, interferonen, interleukinen en lactoferrine. Hieronder vind je een overzicht van de bioactieve ingrediënten uit Colostrum extract C Live®:

 • Groeifactoren; IGF-1, IGF-2, TGF-ß, EGF, VEGF, FGF, GRF, TNF, NGF, PDGF
 • Immunoglobulinen; IgG, IgA, IgE, IgD, IgM
 • Cytokinen; Interleukine-1, Interleukine-2, Interleukine-10, Interferonen, TNF
 • Hormonen; Cortisol, vrij T3, LH, vrij T4, FSH, TSH, Testosteron, Calcitonine, PTH, Progesteron, DHEA (Osteocalcine)
 • Aminozuren; Alle aminozuren, vooral de essentiële
 • Vitaminen; Vitamine A, Thiamine (B1), Riboflavine (B2), Pyridoxine (B6), Cobalamine, Foliumzuur, Vitamine C, Cholecalciferol (D3), Tocoferol (E), Ubiquinone (Co-enzym Q10)
 • Mineralen; Natrium, Kalium, Calcium, Magnesium, IJzer, Koper, Zink, Chroom, Fosfaatzuur, Selenium
 • Organische Moleculen; Transferrine, Lactoferrine, Creatine, Creatinine
 • Overige; Alfa Lactalbumine, Xanthine Oxidase, Hemopexine, Lysozyme, L-Carnitine, Endorphines, Telomerase, Polypeptides rijk aan roline

Voor iedereen geschikt

De producten van Colostrum Technologies zijn geschikt voor iedereen, en dus zeker niet alleen voor baby’s. Een stressvolle leefstijl kan van invloed zijn op ons welbevinden. Bij Ergomax zijn we groot fan van de colostrumproducten ter ondersteuning van dit vitaliteit. De bio-actieve stoffen in colostrum zijn in veel verschillende weefsels in ons lichaam actief waardoor colostrum breed is in te zetten. We bieden in onze webshop zowel colostrum in vloeibare vorm als in capsules aan. De werking is hetzelfde, het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Colostrum kan worden gebruikt door jong en oud en wordt ook vaak gebruikt door sporters.

Vloeibare colostrum bewaren en gebruiken

Colostrum is erg gevoelig voor zuurstof en licht. Het is daarom erg belangrijk om de vloeibare colostrum afgesloten en donker te bewaren in de kartonnen verpakking. Colostrum kan met iedere koude drank gemengd worden. Alcoholhoudende dranken kunnen echter niet worden gebruikt. Na het openen de colostrum koel bewaren en binnen twee weken gebruiken.

Over Colostrum Technologies

Colostrum Technologies of Colostrum BioTec GmbH is de Duitse marktleider voor hoogwaardige colostrum en colostrumproducten. Het bedrijf hanteert een holistische bedrijfsfilosofie die tot uiting komt in de hele productieketen en staat garant voor de acquisitie, productie, verwerking en wereldwijde distributie van op colostrum gebaseerde voeding en supplementen. Colostrum Technologies verzamelt de grondstof voor de producten EU-breed in en levert wereldwijd colostrum aan klanten en wederverkopers. De colostrum producten van Colostrum Technologies zijn van een zeer hoog kwaliteitsniveau en worden eerlijk en duurzaam geproduceerd. Deze claim is gecertificeerd door de International Featured Standard (IFS) en Food Good Manufacturing Practices (GMP).

Meer informatie
Product Naam
Vloeibare Biologische Colostrum Extract
Art.nr.
UM-64
Merk
Colostrum Technologies
Inhoud
125 ml
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: Neem 's ochtends of 's avonds 2 eetlepels colostrum-extract.

Kinderen: Neem 's ochtends 30 minuten vóór het ontbijt of diner of 2 uur na de laatste maaltijd 1 eetlepel colostrum-extract.

Ofwel puur, met een beetje water of vruchtensap innemen. Niet innemen met een warm drankje of alcohol.

Voor gebruik goed schudden.

Voldoende voor 10 dagen.

Koel en droog bewaren. Na opening in de koelkast bewaren. Gekoeld 14 dagen houdbaar. Troebelheid heeft geen invloed op het product.

Ingrediënten per dosering
Ingrediënten voedingsstoffen per 100 ml per 12.5 ml (1 EL)
Biologische Colostrum* (eerste melk) ** **
Energie 116.65 kJ/27.86kcal 14,6 kJ/3,5 kcal
Vet  0.1 g <0.1 g
waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g < 0.1 g
Koolhydraten 2.1 g 0.26 g
waarvan suiker 1.5 g 0.2 g
Protein 4.5 g 0.56 g
Salt 0.85 g 0.11 g

* van gecontroleerde biologische landbouw, ontvet, zonder caseïne en gesteriliseerd d.m.v. filtratie.

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Biologisch
Allergenen
Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloeibare Biologische Colostrum Extract
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Voor opbouw gezond immuunsysteem
  Algehele beoordeling
  100%
  Mijn man is allergisch voor bijna alle antibiotica en heeft een zwak immuunsysteem. Met de colostrum heeft zich dat aardig hersteld. Bij het eerste flesje kwam er spontaan een reiniging van de neusholtes op gang en heeft hij een vrije ademhaling. Nu gebruikt hij af en toe een flesje voor onderhoud.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: