Vitamine E & Selenium

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Detox
 • 100 mcg Foodstate® Selenium
 • Foodstate® Vitamine E
 • Nourishing Food & Herb Blend
 • Beschermt tegen vrije radicalen*1
 • Ondersteunt de afweer*2
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-42
Aanbiedingsprijs EUR  26,95 Normale prijs EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitamine E & Selenium van MegaFood

Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt de cellen tegen vrije radicalen, ook wel oxidatieve schade genoemd. Vitamine E is een verzamelnaam voor een aantal stoffen die van nature in voeding aanwezig zijn: tocoferolen. Dit supplement bevat d-alfa tocoferol. Het spoorelement selenium heeft ook de functie van een antioxidant en stimuleert bovendien de aanmaak van glutathion, een belangrijke lichaamseigen stof die het lichaam inzet om gifstoffen onschadelijk te maken. Verder draagt selenium bij aan een normale werking van de schildklier en van het immuunsysteem en is het goed voor de vruchtbaarheid van de man.

Het belang van selenium

Waarschijnlijk weet je al dat selenium belangrijk is voor je lichaam, maar weet je ook waarom het zo belangrijk is? Selenium is een veelzijdige antioxidant en zorgt dan ook mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Selenium levert bovendien een bijdrage aan een normale schildklierwerking en dat is belangrijk, want de schildklier regelt onder meer het metabolisme van je lichaam. Selenium is verder goed voor je nagels en haren, helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en is goed voor de vruchtbaarheid van de man. Dit selenium supplement van MegaFood bevat 100 mcg selenium per dosering en is, ter ondersteuning van de werking, aangevuld met de Nourishing Food Blend, bestaande uit onder meer spinazie, gember, kurkuma, peterselie, oregano en broccoli. Samen met de toegevoegde Foodstate® Vitamine E, die als antioxidant helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, levert dit supplement een knap staaltje teamwork!

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate NutrientsTM goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • Per dosering bevat dit supplement 100 mcg selenium
 • Zowel vitamine E als selenium werken in het lichaam als antioxidant
 • Vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
 • Selenium helpt het immuunsysteem, ondersteunt de schildklier, is goed voor haar en nagels en is goed voor de vruchtbaarheid van de man
 • Met ondersteunende Nourishing Food Blend met onder meer spinazie, gember en kurkuma
 • De tabletten van MegaFood zijn zacht voor de maag, bevatten geen kunstmatige additieven en zijn zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen. 

*1 Vitamine E beschermt gezonde cellen en weefsels tegen vrije radicalen

*2 Selenium ondersteunt de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Vitamine E & Selenium
Art.nr.
MF-42
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

33,5 mg vitamine E (d-alfa-tocoferol [zonnebloemolie] met biologische bruine rijst) 152%, 100 mg selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 182%, 465 mg voedende nurtriënten- & kruidenmix* (S. cerevisiae, biologische bruine rijst, biologische gemberwortel, biologische kurkumawortel, biologische peterselieblad, biologische broccoli, biologische oreganoblad, biologische rozemarijnblad, biologische wortel, biologische spinazie, biologische bietenwortel). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine E & Selenium
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Hulpmiddel voor het bereiken van Hormonale Balans bij vrouwen !
  Algehele beoordeling
  100%
  Na het afsluiten van een drukke periode bleek ik moeite te hebben om 's nachts door te slapen en mijn hormonaal evenwicht terug te krijgen en om deze reden ben ik gericht aan het lezen gegaan.

  In de boeken " Alles draait om je Hormonen "van Rineke Dijkinga en het boek "Je Hormonen in het Gareel van de Amerikaanse arts Sara Gottfried" wordt het belang van vitamine E uitgelegd.

  Hieruit kon ik afleiden dat vitamine E ook een goed effect heeft op de hormonenhuishouding van dames met een drukbezette agenda. Niet iedereen slaagt er in deze periodes om voldoende Vitamine E uit de voeding te halen.


  Inmiddels neem ik het supplement in combinatie met de selenium in. Selenium draagt bij aan een goede werking van de lever en de schildklier.

  Hier ervaren dat het supplement het beste in combinatie met de middagmaaltijd kan worden ingenomen. In mijn geval namen we opvallend meer energie en een betere bloedcirculatie waar.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. mooiere huid
  Algehele beoordeling
  100%
  Mijn oma gebruikt dit op mijn aanraden omdat zij eenzijdig eet en niet echt gezond leeft. Zij had diepe rimpels en een dunner wordende huid. Met dit supplement lijken haar rimpels meer opgevuld en haar gezicht is voller geworden! Ze ziet er veel beter uit!

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. heel goed!
  Algehele beoordeling
  100%
  Mijn oma gebruikt deze op mijn aanraden. Ze had op korte tijd veel rimpels gekregen in haar gezicht. Ze heeft niet echt een goede levensstijl. Ze heeft veel stress, drinkt te veel alcohol en eet eenzijdig. Door oa dit supplement zijn haar rimpels bijna volledig opgevuld en heeft ze een mooie gloed op haar gezicht. En dat al na amper 14 dagen!

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: