check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Maag

Hoog in de buikholte, vlak onder het middenrif ligt de maag. De maag is onderdeel van het spijsverteringsstelsel en heeft twee verschillende functies: het verteren van voedsel en het speelt een belangrijke rol bij de afweer tegen micro-organismen. Het optimaal functioneren van de maag wordt beïnvloed door allerlei factoren. Het behouden van een normale zuurgraad in de maag is dus van groot belang.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina


Pepsine

De vertering van vetten en eiwitten begint in de maag. De maag maakt maagsap. Dit sap bevat maagzuur en enzymen die helpen bij de vertering van voedsel. Een van die enzymen die de maag aanmaakt is pepsinogeen. Dit enzym wordt door maagzuur in pepsine omgezet. Maagzuur zorgt naast de vertering van voedingsstoffen ook voor de afweer tegen indringers.

Supplementen voor de maag

De rol van spijsverteringsenzymen is als katalysator waarbij ze specifieke en essentiële chemische reacties in het lichaam versnellen. Zonder spijsverteringsenzymen zouden we geen voedsel kunnen verwerken in het lichaam. Doctor's Best Digestive Enzymes is een uniek geformuleerd product met het volledige spectrum aan hoogwaardige spijsverteringsenzymen. Iedere capsules bevat enzymen die helpen bij het verteren van vetten, eiwitten en koolhydraten.