Daily Maca Plus voor Mannen - Poeder Formulering

 • Categorie: Libido & Prostaat
 • Speciaal voor mannen
 • Goed voor spermakwaliteit*1
 • Goed voor de prostaat*2
 • Maca en Saw Palmetto
 • Breed spectrum antioxidanten
 • Voor 30 dagen
Niet op voorraad
SKU
MF-34
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Daily Maca Plus van MegaFood voor Mannen

Het Peruaanse knolgewas maca bevat een breed scala aan actieve stoffen. Al zo’n 2500 jaar geleden verbouwde de bevolking van Peru dit voedingsmiddel. Voor hen is deze plant net zo normaal als aardappels zijn voor Nederlanders. Je kunt de plant rauw of gedroogd eten. De wortel is het belangrijkste gedeelte van de maca: deze zit namelijk boordevol belangrijke voedingsstoffen. De formule voor dit Daily Maca Plus for Men Nutrient Booster Powder is speciaal ontwikkeld voor mannen. De basis hiervoor is een krachtige drie-eenheid die bestaat uit de heilzame planten maca, eleuthero en rhodiola. Deze kruiden worden ondersteund door een mix van zaagpalm extract (Saw Palmetto), schisandrabes en reishi.

De beste maca voor jou

Maca is een knolgewas dat in het Peruaanse Andesgebergte groeit onder extreme weersomstandigheden. Het is dan ook een zeer sterke plant, die zowel aan veel zonlicht, maar ook aan extreme kou wordt blootgesteld. De Inca’s waren al overtuigd van de werking van deze heilzame plant en geloofden dat krijgers er energie en kracht van kregen. Tegenwoordig weten we dat maca inderdaad waardevolle eiwitten, gezonde vetzuren, vezels, vitaminen en mineralen als zink, magnesium, koper, kalium en calcium bevat. Maca is bovendien een goede bron van fytonutriënten. De plant is goed voor de kwaliteit van sperma*3 en draagt bij aan een goede geestelijke en fysieke gezondheid*3. Aan dit maca-supplement zijn ook andere kruiden toegevoegd, zoals rhodiola en een extract van zaagpalm (Saw Palmetto). Rhodiola is een antioxidant*3 die helpt om evenwichtig te zijn in stressituaties*3 en Saw Palmetto heeft een gunstige invloed op de vruchtbaarheid*3 en is goed voor de prostaat en urinewegen*3.

Nutrient Booster Powder

De Nutrient Booster Powders van MegaFood zijn niet alleen gezond, maar ook gemakkelijk in te nemen. Je mixt het poeder voor een dagelijkse boost eenvoudig met jouw favoriete drankje, sapje of shake. Daarnaast bevatten de poeders natuuridentieke ingrediënten die zacht zijn voor de maag. Je kunt het middel daardoor op elk moment van de dag nemen. De ingrediënten bovendien zijn zo min mogelijk bewerkt, waardoor ze rijk zijn aan voedingsstoffen en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Het poeder bevat een slimme mix van krachtige ingrediënten waaronder maca, eleuthero, zaagpalmextract (Saw Palmetto), schisandrabes en rhodiola
 • De macawortel wordt in Peru al ruim 2500 jaar als heilzame plant gebruikt
 • Maca is goed voor de kwaliteit van sperma*3 en draagt bij aan een goede geestelijke en fysieke gezondheid*3
 • Rhodiola is een antioxidant*3 die helpt om evenwichtig te zijn in stressituaties*3
 • Saw Palmetto heeft een gunstige invloed op de vruchtbaarheid*3 en is goed voor de prostaat en urinewegen*3
 • Je kunt het maca poeder eenvoudig mixen in een drankje

De beste mix van ingrediënten

Dit middel is tot stand gekomen door gebruik te maken van pure grondstoffen die rechtstreeks van het land komen. De voedingsstoffen zijn nauwelijks bewerkt, waardoor ze een compleet assortiment van actieve stoffen bevatten. Bovendien is het macapoeder ongezoet en gemaakt van zuivere bestanddelen. De gele maca in dit product bevat bijna alle essentiële aminozuren en zit boordevol vitaminen, onder andere vitamine A, B1, B2, B3 en vitamine C. Ook is maca rijk aan de mineralen ijzer, magnesium, zink en calcium en bevat de wortel complexe alkaloïden, vetzuren en sterolen (organische moleculen). Maca is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, al is deze formulering door de combinatie van ingrediënten geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam. Mix het poeder ‘s ochtends eenvoudig met jouw sapje of drankje.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Maca is goed voor de kwaliteit van sperma*3

*2 Zaagpalm is goed voor de prostaat en urinewegen*3

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Daily Maca Plus voor Mannen - Poeder Formulering
Art.nr.
MF-34
Merk
MegaFood
Inhoud
45 gram
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen, voeg 1 afgestreken maatschep toe aan 6-8 gram van je favoriete smoothie, shake of sap, meng goed en geniet ervan.

Ingrediënten per dosering

725 mg dagelijkse Vitality Mix* (400 mg biologische macawortel, 200 mg biologische Reishi-paddenstoel (gekweekt op paarse kculli maïs), 125 mg Rhodiolawortelextract), 450 mg Lichaamsversterkende Mix* (250 mg organische saw palmetto bes, 100 mg organische eleutherowortel, 100 mg organische schisandrabes), 100 mg FoodState® paardenbloemwortel †*. * Referentie-inname (RI) niet vastgesteld. † Bevat biologisch Paardenbloem wortel.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische bruine rijst.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daily Maca Plus voor Mannen - Poeder Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: