Skin, Nails & Hair™ - Vitaminen en Mineralen

 • Categorie: Huid, Haar & Nagels
 • Foodstate® Vitamine C
 • Voor inwendige huidverzorging*1
 • Foodstate® Zink
 • Goed voor de nagels*2
 • Fruit- en kruidenextracten
 • 60 of 90 tabletten 
Niet op voorraad
SKU
MF-23-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Skin, Nails & Hair™ van MegaFood

Om te zorgen dat je er stralend uitziet, kunnen je huid, nagels en haar wel wat ondersteuning van binnenuit gebruiken! Skin, Nails & Hair™ van MegaFood combineert Foodstate Nutrients™, zoals Foodstate® Vitamine C en Zink, met een rijkdom aan fruit- en kruidenextracten via de toevoeging van de Fruit Phenolic Blend en de Skin, Nails & Hair Support Blend. De tabletten zijn zacht voor de maag en kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Uitgebalanceerde formule

De formule van MegaFood Skin, Nails & Hair™ is speciaal toegespitst op jouw huid, nagels en haren. De tabletten bevatten belangrijke Foodstate® Vitaminen en Mineralen, zoals Foodstate® Vitamine C voor inwendige huidverzorging, Foodstate® Vitamine E die lichaamscellen helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf en Foodstate® Zink dat goed is voor de nagels en voor het behoud van glanzend haar. Naast de ondersteunde Fruit Phenolic Blend, bestaande uit sinaasappel, cranberry en bosbes, bevat het supplement MegaFood’s Skin, Nails & Hair Support Blend die bestaat uit een rijke mix van kruiden zoals heermoesblad, paardebloemblad, brandnetelblad, dat de huid zuivert*3, monnikspeper en kamillebloem, die gezonde cellen en weefsels beschermen*3, ashwagandha, dat beschermt tegen ouderdomsverschijnselen*3, kurkuma, dat een gezonde huid ondersteunt*3 en gember, dat als antioxidant werkt*3.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen: 

 • De formule richt zich specifiek op huid, nagels en haren
 • Vitamine C helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit
 • Vitamine E helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • Zink is goed voor de nagels en voor het behoud van glanzend haar
 • Met Fruit Phenolic Blend en de Skin, Nails & Hair Support Blend, bestaande uit onder meer brandnetelblad, monnikspeper, kamillebloem, ashwagandha en kurkuma
 • Brandnetelblad zuivert de huid*3
 • Monnikspeper en kamillebloem beschermen gezonde cellen en weefsels*3
 • Ashwagandha beschermt tegen ouderdomsverschijnselen*3
 • De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag
 • Vrij van GMO, zuivel, soja en allergenen

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

*1 Vitamine C zorgt voor inwendige huidverzorging

*2 Zink is goed voor de nagels

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Skin, Nails & Hair™ - Vitaminen en Mineralen
Art.nr.
MF-23-config
Merk
MegaFood
Inhoud
60 of 90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

250 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 313%, 67 mg vitamine E 558%, (d-alfa-tocoferol [zonnebloemolie] met biologische bruine rijst †), 680 mcg DFE folaat (foliumzuur met broccoli) (400 mcg foliumzuur) 200%, 300 mcg Biotine (met biologische bruine rijst †) 600%, 30 mg pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst †) 500%, 15 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 150%, 1 mg koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) (100%), 1 mg Silica* (mineraalgebonden S. cerevisiae), 3 mg Zwavel* (mineraalgebonden S. cerevisiae), 445 mg Huid-, Nagels- En Haarondersteunende Mix* (biologische voorjaars-paardestaartblad, biologische brandnetelblad, biologische melkdistelzaad, biologische kuisboombes, biologische rode klaver (bovengrondse delen), biologische Ashwagandhawortel, biologische gemberwortel, biologische kamillebloem, biologische rozemarijnblad, biologische kurkumawortel, biologische gele dokwortel, biologische paardebloemblad, biologische paardebloemwortel, biologische bosbes, biologische cranberry), 57 mg fruitfenolenmix* (biologische hele sinaasappels, biologische cranberry, biologische bosbes). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld. † Lundberg Family Farms.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige cellulose, plantaardige glijmiddel, biologische ongepelde rijst, siliciumdioxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skin, Nails & Hair™ - Vitaminen en Mineralen
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: