GTF Chroom

 • Categorie: Bloedsuikerspiegel
 • Bioactieve vorm GTF Chroom
 • 100 mcg chroom per tablet
 • Helpt bloedsuikergehalte normaal te houden*
 • Met Nourishing Food Blend
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-09
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

GTF Chroom van MegaFood

De letters ‘GTF’ in de term GTF Chroom staan voor ‘Glucose Tolerantie Factor’. GTF Chromium wordt voornamelijk gevonden in biergist en is een complex van stoffen, waarvan chroom een essentieel bestanddeel is. Chroom zorgt mede voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel en draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten. De tabletten van MegaFood zijn gemaakt met pure, hoogwaardige voedselbronnen en bevatten de hoogst mogelijke gehaltes van dit mineraal.

GTF Chroom in krachtig supplement

Chroom draagt bij aan het energiemetabolisme en helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden. Het is belangrijk dat je lichaam voldoende van dit mineraal binnenkrijgt. GTF Chroom tabletten van MegaFood dragen eraan bij dat dit mineraal goed zijn werk kan doen in jouw lichaam. Foodstate® Chroom wordt gemaakt met pure voedselbronnen die rechtstreeks van het land komen en is in dit supplement gecombineerd met de Nourishing Food Blend van MegaFood, met kruiden en groenten als peterselie, broccoli, wortel en rode biet, die een scala aan synergistische sporenelementen bieden.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden
 • Chroom draagt bij aan een normaal metabolisme van macronutriënten
 • De tabletten van MegaFood zijn gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten, waardoor ze de hoogst mogelijke concentraties van dit mineraal bevatten
 • Met MegaFood’s Nourishing Food Blend voor een scala aan synergetische sporenelementen
 • De tabletten zijn samengesteld zonder kunstmatige additieven en zijn vrij van GMO, gluten, soja en zuivel

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

* Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden

Meer informatie
Product Naam
GTF Chroom
Art.nr.
MF-09
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem één tablet per dag, met of zonder voedsel. Kan ook op een lege maag worden genomen zonder voedsel.

Ingrediënten per dosering

100 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 250%, 349 mg voedende nutriëntenmix* (biologische bruine rijst, S. cerevisiae, biologisch peterselieblad, biologische broccoli, biologische wortel, biologische bietenwortel). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Stearinezuur, silica, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GTF Chroom
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: