Fisetine - Novusetin™

 • Met Novusetin™
 • Natuurlijk flavonol
 • Hersenen & anti-aging
 • 100 mg per capsule
 • 30 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-125
EUR  27,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Fisetine met Novusetin™ van Doctor’s Best

Fisetine met Novusetin™ is een natuurlijke flavonol ofwel een bioflavinoïde antioxidant uit de Japanse Was boom Rhus succedanea. Fisetine is een stofje dat de plant produceert om zichzelf te beschermen als antioxidant. Het komt voor in diverse fruitsoorten, net zoals de soortgelijke stof quercetine, maar het meest in aardbeien. Novesutin is een zeer rijke bron van fisetine. Het merk Novesutin™ staat garant voor grondige controles op zware metalen en pesticiden, met als resultaat een zeer zuiver natuurlijk product.

Voordelen:

 • Natuurlijk flavonol
 • Bioflavinoïde anti-oxidant
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Fisetine - Novusetin™
Art.nr.
RB-125
Merk
Doctors Best
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

100 mg fisetine (als Novusetin™) (van Rhus succedanea) (stam).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fisetine - Novusetin™
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: