Magnesium Complex - MagTech™ - Drinkmix

 • 200 mg magnesium per dosering
 • Magnesiumglycinaat, -threonaat & -tauraat
 • Met gepatenteerd MagTech™
 • Categorie: Hersenen & Zenuwstelsel
 • 20 handige sachets
Niet op voorraad
SKU
NS-339-A
EUR  49,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MagTech™ - Magnesium Drinkmix van Natural Stacks

MagTech™ is een van de puurste, meest biologisch beschikbare magnesiumsupplementen ter wereld. Het bevat de drie soorten magnesium waarvan bekend is dat ze zeer snel worden opgenomen: Magtein™ magnesium L-threonaat, magnesiumtauraat en magnesiumglycinaat. De drie specifieke aminozuur vormen van magnesium in dit Magnesium Complex MagTech™ hebben ieder hun specifieke werking, en richten zich samen op de ondersteuning van de goede werking van de hersenen.

Handige sachets, goed oplosbaar

MagTech ™ drinkmix bevat 20 handige sachets die goed oplosbaar zijn in water of andere vloeistoffen, warm en koud. Het product bevat een natuurlijke limonadesmaak, is geschikt voor elk dieet, bevat geen suiker en kunstmatige ingrediënten, zoals kleur- en smaakstoffen of additieven. MagTech™ kan zo op elk moment van de dag gebruikt worden, ook onderweg. Elke dosering is verpakt in één handige stickverpakking.

Voordelen:

 • Gepatenteerd MagTech™, speciaal voor de hersenen
 • Handige sachetvorm, goed oplosbaar
 • Drie krachtige aminozuur magnesiumverbindingen
 • Met magnesiumglycinaat, -threonaat en -tauraat
 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • Magnesium draagt bij tot een goede elektrolytenbalans
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij aan hersenfuncties voor het leervermogen
 • Magnesium ondersteunt het behoud van sterke botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium is goed voor het celdelingsproces
 • Bevat geen gluten, soja, gmo-vrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Magnesium complex speciaal voor de hersenen

MagTech™ is 100% gecheleerd magnesium met drie functionele aminozuren. MagTech™ is dan ook een innovatief magnesiumsupplement op de markt. Door de samenstelling met magnesiumglycinaat en magnesiumtauraat richt MagTech zich op het gemoed en de nachtrust. De aanvulling met het superminerale magnesium-l-threonaat zorgt voor een verhoging van de magnesiumconcentraties in de hersenen. Dit is de enige magnesium combinatie die dit kan doen.

Magnesium L-Threonaat - gepatenteerd Magtein™

Magnesium L-Threonaat is een unieke en nieuwe vorm van hersenspecifieke magnesium, een noötropicum. Het wordt ook wel ‘brain magnesium’ genoemd. Het draagt onder meer bij aan hersenfuncties betrokken bij het leervermogen. Magtein™ is een revolutionaire formule die is ontstaan als resultaat van 10 jaar zorgvuldig onderzoek naar de kern van cognitieve functies, door wetenschappers van het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT), waaronder ook een Nobelprijs laureaat. Magnesium L-Threonaat wordt goed opgenomen door de hersenen. Magtein™ is gepatenteerd magnesium en GRAS gecertificeerd. GRAS staat voor Generally Recognized As Safe en wordt toegekend door de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA).

Magnesiumglycinaat

Magnesiumglycinaat is een zeer biologisch beschikbare vorm van magnesium en een belangrijke bron van glycine, een belangrijk aminozuur in het lichaam dat de werking van deze formule versterkt vanwege de parallelle effecten.

Magnesiumtauraat

Magnesiumtauraat levert een belangrijk aminozuur, taurine, aan de hersenen en het lichaam. Magnesium en taurine hebben een synergetische en versterkende rol.  Magnesium en taurine werken samen en spelen een rol in het zenuwstelsel en in het evenwicht van de neurotransmitters.

Essentieel mineraal voor ruim 300 biochemische processen

De Europese voedselveiligheidsorganisatie (EFSA) erkent het belang van magnesium voor onze gezondheid op een groot aantal punten. Magnesium heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, is goed voor het geheugen, concentratievermogen en leerprestaties. Het speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren en sterke botten. Ook is het mineraal belangrijk voor hart en vaten, voor de celdeling en de productie van ATP (energie). Zo kan magnesium worden ingezet bij vermoeidheid, energie- en slaapproblemen. Magnesium speelt een cruciale rol in ruim 300 biochemische reacties. Magnesium is een essentieel mineraal voor alle weefsels en organen zoals bijvoorbeeld de hersenen.

Magnesiumbehoefte

Magnesium is qua hoeveelheid het vierde mineraal in het lichaam, na calcium, kalium en natrium. 60% van de hoeveelheid magnesium bevindt zich in botweefsel en tanden; 20% in spieren, 20% in andere zachte weefsels en lever en minder dan 1% in het bloed. Van alle magnesium bevindt zich 99% in de cellen (intracellulair) of in het botweefsel en 1% in de extracellulaire ruimte. Bijna elke cel in het lichaam maakt dus gebruik van magnesium. Magnesium is voorwaardelijk voor talrijke biochemische processen in het lichaam. Zoals het cruciale proces van het genereren van ATP, energie, in de mitochondriën van elke cel.

Over Natural Stacks

Better Brain. Better Life.® Duidelijker kan de missie van een bedrijf niet zijn. Natural Stacks voorziet dan ook sinds 2013 in een superieure supplementenlijn specifiek gericht op de goede werking van de hersenen. Noötropica , zoals de producten ook worden genoemd, richten zich op gebieden als energie, slaap, focus, geheugen en stemming. Natural Stacks gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in hun producten. De samenstelling en herkomst is volledig open source. De ingrediënten worden exact weergegeven op het etiket. Alle producten worden getest door het onafhankelijke laboratorium Intertek op kwaliteit, zuiverheid en potentie.

Meer informatie
Product Naam
Magnesium Complex - MagTech™ - Drinkmix
Art.nr.
NS-339-A
Merk
Natural Stacks
Inhoud
20 sachets
Gebruiksaanwijzing

Mix 1 zakje MagTech ™ -poeder met 150 ml water. Neem 2 zakjes per dag, bij voorkeur in de middags en in de avond

Ingrediënten per dosering

200 mg elementair magnesium (50% ADH*) (1000 mg magnesium-l-threonaat, 630 mg magnesiumtauraat, 525 mg magnesiumglycinaat); plantaardige cellulose (capsule), plantaardige stearaat, sillicium. * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Citroenzuur, citroen olie, citroensap, monk fruit extract.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnesium Complex - MagTech™ - Drinkmix
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook:

 1. MegaFood - Natuurlijke Vitamine E & Selenium - 30 tabletten Vitamine E & Selenium
  Aanbiedingsprijs EUR  26,95 Normale prijs EUR  34,50