Magnesium L-Threonaat - Magtein®

Waardering:
100% of 100
 • Met Magtein®
 • Gepatenteerd Magnesium L-Threonaat
 • Zenuwen, hersenen, gemoedstoestand & energie
 • 695 mg Magtein® per capsule (50 mg elementair magnesium)
 • 90 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-98
EUR  45,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Magnesium L-Threonaat - Brain Magnesium - Magtein® van Doctor’s Best

De formule Brain Magnesium van Doctor’s best is een unieke vorm van een magnesiumzout van L-threonzuur. Magnesium L-Threonaat (Magtein®) is een noötropicum en wordt daarom Brain Magnesium genoemd. Het draagt bij aan hersenfuncties betrokken bij het leervermogen.

Gepatenteerde formule Magtein®

Magtein® of Magnesium L-Threonaat is een revolutionair product dat is ontstaan als het resultaat van 10 jaar zorgvuldig onderzoek naar de kern van cognitieve functies, door wetenschappers van het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT), waaronder ook een Nobelprijs laureaat. Magnesium L-Threonaat wordt goed opgenomen door de hersenen en het is dan ook een unieke vorm van magnesium met een hersenspecifieke werking. Magtein® is gepatenteerd magnesium en GRAS gecertificeerd. GRAS staat voor Generally Recognized As Safe en wordt toegekend door de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA).

Voordelen:

 • Speciale noötrope magnesium
 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid
 • Magnesium draagt bij tot een goede elektrolytenbalans
 • Magnesium bevordert de energiestofwisseling
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij aan hersenfuncties voor het leervermogen
 • Magnesium ondersteunt het behoud van sterke botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium is goed voor het celdelingsproces
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Essentieel mineraal voor ruim 300 biochemische processen

De Europese voedselveiligheidsorganisatie (EFSA) erkent het belang van magnesium voor onze gezondheid op een groot aantal punten. Magnesium heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, is goed voor het geheugen, concentratievermogen en leerprestaties. Het speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren en sterke botten. Ook is het mineraal belangrijk voor hart en vaten, voor de celdeling en de productie van ATP (energie). Zo kan magnesium worden ingezet bij vermoeidheid, energie- en slaapproblemen. Magnesium speelt een cruciale rol in ruim 300 biochemische reacties. Magnesium is een essentieel mineraal voor alle weefsels en organen zoals bijvoorbeeld de hersenen.

Magnesium behoefte

Magnesium is qua hoeveelheid het vierde mineraal in het lichaam, na calcium, kalium en natrium. 60% van de hoeveelheid magnesium bevindt zich in botweefsel en tanden; 20% in spieren, 20% in andere zachte weefsels en lever en minder dan 1% in het bloed. Van alle magnesium bevindt zich 99% in de cellen (intracellulair) of in het botweefsel en 1% in de extracellulaire ruimte. Bijna elke cel in het lichaam maakt dus gebruik van magnesium. Magnesium is voorwaardelijk voor talrijke biochemische processen in het lichaam. Zoals het cruciale proces van het genereren van ATP, energie, in de mitochondriën van elke cel.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Magnesium L-Threonaat - Magtein®
Art.nr.
RB-98
Merk
Doctors Best
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 's ochtends 1 capsule en 2 capsules twee uur voor het slapengaan, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Raadpleeg je arts als je geneesmiddelen op recept gebruikt met Magtein®.

Ingrediënten per dosering

150 mg magnesium (uit 2085 mg Magtein® magnesium-L-threonaat) 40% *.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), rijstmeel, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnesium L-Threonaat - Magtein®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. super magnesium
  Algehele beoordeling
  100%
  Goed magnesium om focus te behouden.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook:

 1. MegaFood - Natuurlijke Vitamine E & Selenium - 30 tabletten Vitamine E & Selenium
  Aanbiedingsprijs EUR  26,95 Normale prijs EUR  34,50