Gefermenteerde Levertraan & Boterolie – Capsules
EUR  43,95

Gefermenteerde Levertraan & Boterolie – Capsules

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Levertraan & Weston A. Price
 • Blend van 1/3 boterolie & 2/3 levertraan
 • Rijk aan vitamine A, D & K
 • Goed voor het skelet*1
 • Ondersteunt de conditie van het oog*2
 • Bron van omega-3-vetzuren
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
GP-53
EUR  43,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gefermenteerde Levertraan & Boterolie Capsules van Green Pasture

De Blue Ice™ Royal Blend van Green Pasture is een blend in capsulevorm die voor 1/3 bestaat uit X-Factor™ Gold Concentrated Butter Oil en voor 2/3 uit Blue Ice™ Fermented Cod Liver Oil. De levertraan wordt gewonnen uit de levers van duurzaam wildgevangen, MSC-gecertificeerde kabeljauw uit Alaska en de boterolie komt van koeien die de juiste voeding en levensomstandigheden hebben gehad voor het creëren van de meest rijke boterolie. Dit unieke combinatieproduct zit boordevol voedingsstoffen zoals vitamine A & D en hoge concentraties omega-3-vetzuren zoals EPA en DHA. Door de handige capsulevorm is de kenmerkende smaak en geur van levertraan niet aanwezig. Het product is echter ook verkrijgbaar in een budgetvriendelijkere, vloeibare variant in de smaken Chocola, Kaneel en Naturel.

Het belang van vitamine A & K

De levertraan van Green Pasture wordt niet verhit en is een rijke bron van zowel de lange keten omega-3-vetzuren EPA en DHA als vitamine A en D. Hoewel sommige bronnen stellen dat een teveel aan vitamine A schadelijk zou zijn, is het juist van waarde om te beseffen dat veel mensen waarschijnlijk eerder te weinig dan te veel van deze belangrijke vitamine voor ons lichaam binnenkrijgen, met name kinderen en vrouwen die in verwachting zijn. Vitamine A speelt immers een rol in het celspecialisatieproces, helpt om normaal te kunnen zien, is belangrijk voor de huid, is goed voor de slijmvliezen en helpt net als vitamine D het immuunsysteem. Vitamine D is bovendien goed voor de kalkhuishouding en voor het skelet van kinderen, helpt bij het celdelingsproces en is van belang voor het gebit en voor de spieren. De visvetzuren DHA en EPA zijn tezamen goed voor de bloeddruk, het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. De Geconcentreerde Boterolie van Green Pasture is eveneens via een onverhit, natuurlijk centrifugatieproces tot stand gekomen. De olie is rijk aan de vetoplosbare vitamine K, die onder meer de bloedstolling ondersteunt en die bijdraagt aan die instandhouding van sterke botten. Ook bevat boterolie een combinatie van essentiële vetzuren zoals boterzuur, laurinezuur, CLA en is het een bron van sporenelementen als mangaan, zink, chroom en selenium.

Bijzondere ontdekking van Weston A. Price

In de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw reisde Weston A. Price de wereld over om traditionele diëten en voedingsgewoonten te bestuderen. In Nutrition and Physical Degeneration, het beroemd geworden boek dat hij hierover schreef, beschrijft hij hoe in Zwitserland de boter van koeien die in het voorjaar graasden vereerd werd. Volgens Price hing dit samen met het feit dat de koeien in deze periode snelgroeiend gras aten, waardoor de boter rijker werd aan vitaminen. Hij ontdekte in de boter een tot dan toe onbekende stof, die hij Activator X noemde en die later werd omgedoopt tot vitamine K2. Verder onderzoek dat hij deed liet zien dat deze stof voornamelijk voorkomt in botervet en gefermenteerde levertraan en toonde bovendien aan dat er een synergetische samenwerking bestaat tussen deze twee dierlijke vetten. Deze bevindingen van Dr. Weston A. Price liggen aan de basis van Green Pasture’s bijzondere productlijn, die onder meer bestaat uit boterolie, gefermenteerde levertraan en unieke blends van deze twee oliën.

Voordelen

 • Unieke blend van hoogwaardige, natuurlijke, onverhitte en op traditionele wijze geproduceerde levertraan en boterolie
 • Levertraan gemaakt van duurzaam wildgevangenMSC-gecertificeerde kabeljauw uit Alaska
 • Bron van vitamine A, D & K en omega-3-vetzuren, waaronder EPA en DHA
 • Vitamine A helpt het immuunsysteem, is belangrijk voor de huid, ondersteunt de conditie van het oog en speelt een rol in het celspecialisatieproces
 • Vitamine D is goed voor de kalkhuishouding en het skelet van kinderen
 • Vitamine K helpt de bloedstolling en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Vetzuren EPA en DHA zijn goed voor het hart, de hersenen en de bloeddruk
 • Levertraan van Green Pasture is ontwikkeld in samenwerking met de Weston A. Price Foundation (WAPF)

Het beste van twee werelden

De unieke blends van Green Pasture zijn gebaseerd op de bevinding van Dr. Weston A. Price dat de combinatie van levertraan en boterolie gunstiger is dan het gebruik van beide producten afzonderlijk. De boterolie van Green Pasture is rijk aan vetoplosbare activators en in combinatie met levertraan haal je ’t beste uit beide producten. De levertraan producten van Green Pasture worden op traditionele wijze gefermenteerd zonder gebruik te maken van synthetische additieven en dragen met trots het Marine Stewardship Council (MSC)-keurmerk, te danken aan de duurzame en moderne vistechnieken van Green Pasture’s exclusieve vispartner Alaskan Leader Seafood. De boterolie van Green Pasture wordt gemaakt van de melk van koeien die grazen op weides met vers, snelgroeiend gras. Deze melk wordt via een centrifugatieproces tot een hoogwaardige boterolie gemaakt. Hierbij wordt in tegenstelling tot bij veel gangbare boteroliën geen gebruik gemaakt van hitte, zodat nutriënten beter behouden blijven.

Essentiële vetzuren van duurzame kwaliteit

Voor Green Pasture gaan kwaliteit en zorg voor het milieu hand in hand. Het bedrijf is toegewijd aan het constant zoeken naar een zo duurzaam mogelijke benadering van de productie van haar levertraan en boterolie. Zo werkt Green Pasture samen met de Weston A. Price Foundation (WAPF) en stelt ze aan al haar partners de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en milieubescherming. Bovendien vinden er tijdens het maakproces, van grondstof tot eindproduct, diverse onafhankelijke kwaliteitstesten plaats. Green Pasture is uniek door haar gebruik van een milde, eeuwenoude, traditionele fermentatietechniek die ervoor zorgt dat natuurlijke antioxidanten in de levertraan behouden blijven en dat er geen gebruikt hoeft te worden gemaakt van hitte. Voor haar premiumkwaliteit Fermented Cod Liver Oil (FCLO) ontving Green Pasture Products het Marine Stewardship Council (MSC) keurmerk, dat tot nu toe wereldwijd slechts aan een handvol visoliebedrijven is toegekend.

Over Green Pasture

Dr. Weston A. Price was de grote inspiratiebron voor Dave en Barbara Wetzel, oprichters van Green Pasture, om hun melkveehouderij in Nebraska in 2003 te transformeren voor het kunnen leveren van een bijzonder product, namelijk boterolie. Price stelde dat ‘vitaminerijke boterolie’, zoals hij het honderd jaar geleden omschreef, enkel gemaakt kon worden van boter die afkomstig is van koeien die grazen op snelgroeiende groene weides, ofwel ‘green pastures’ in het Engels. Inmiddels is Green Pasture’s Concentrated Butter Oil, tezamen met de gefermenteerde levertraan van op duurzame wijze gevangen kabejauw en rog en de andere boterolie-producten die het bedrijf verkoopt, een wereldwijd succes. Green Pasture is bekend vanwege haar hoogwaardige kwaliteitsproducten en de zorgvuldigheid en omgevingsbetrokkenheid in haar werkwijze. Ter erkenning hiervan ontvingen Dave en Barbara Wetzel in 2012 Nebraska’s Distinguished Entrepreneur Award.

*1 Blue Ice™ Royal Blend van Green Pasture is van nature rijk aan vitamine K, dat goed is voor het skelet

*2 Blue Ice™ Royal Blend van Green Pasture is van nature rijk aan vitamine A, dat de conditie van het oog ondersteunt

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Levertraan & Boterolie – Capsules
Art.nr.
GP-53
Merk
Green Pasture
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules per dag tijdens een maaltijd. Na openen in de koelkast bewaren.

Ingrediënten per dosering

Aangezien de voedingssupplementen van Green Pasture volledig natuurlijk zijn, zal de exacte samenstelling van ingrediënten per dosering van dit product bij iedere geproduceerde partij kleine verschillen kennen. Bij de ingrediënten per dosering worden daarom geschatte hoeveelheden gegeven.

750 mg per capsule: gefermenteerde levertraan, boterolie.

Vitamine A per capsule is ongeveer 507 IE.
Vitamine D per capsule is ongeveer 50 IE.
EPA is ongeveer 52 - 75 mg per capsule.
DHA is ongeveer 22 - 52 mg per capsule.
Omega 3 is ongeveer 90 - 125 mg per capsule.
Omega 9 is ongeveer 112 mg per capsule.
Het product is niet getest op de hoeveelheid vitamine K.
Het product bevat vitamine D3, maar hiervan is de hoeveelheid niet bekend omdat het er van nature in zit.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Ongebleekte bijenwas (als verdikkingsmiddel), plantaardige cellulose (capsules).

Allergenen
Melk, Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Levertraan & Boterolie – Capsules
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Top!
  Algehele beoordeling
  100%
  Op advies van mijn voedingsdeskundige gebruik ik nu al geruime tijd deze capsules. Voor mij een prima combinatie van gewenste vitamines om o.a mijn kwetsbare nier goed te voeden.
  Snelle levering.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Ik gebruik het bij gebitsklachten en bij droge huid. 2x per jaar een pot
  Algehele beoordeling
  100%
  Goed produkt dat werkt

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Tevreden
  Algehele beoordeling
  100%
  Na de vloeibare variant overgestapt op de capsules.
  Enige nadeel is dat t wat duurder is, maar de voordeel is dat ik t zonder kokhalzen enz naar binnen kan krijgen.


  Terwijl mijn 2 jarige zoontje de vloeibare variant compleet zonder problemen naar binnen krijgt.

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. Hoge kwaliteit product en webshop!
  Algehele beoordeling
  100%
  Zoals de andere recensies al zeiden; geen vieze visboeren, en geen nasmaak bij het innemen. Dit probleem had ik wel vaak bij bijvoorbeeld het huismerk van de Tuinen.

  De reden dat ik deze pillen neem, omdat ik een hekel heb aan de tandarts.
  Je voeding heeft een grote invloed op de gezondheid van je gebit, en omdat ik deze pillen neem hoef ik daar gelukkig niet zo op te letten. Want deze leveren alle vitamines om je tanden gezond te houden.

  Al een aantal keer heel erg last van een gaatje gehad, en dan weer een tijdje deze pillen genomen. Na een week of twee nergens meer last van, zonder verder op m'n voeding te letten.

  Ook minder last van puistjes, dus dat is mooi meegenomen.

  De webshop zelf is prima, en ze reageren heel snel op eventuele vragen die je ze mailt.

  Gereviewd door

  Gepost op

 5. topproduct !!!
  Algehele beoordeling
  100%
  Na 10 dagen gebruik merk ik reeds verbetering aan mijn huid deze is minder droog !

  Prettig product om in te nemen, ruikt niet vies en geen oprispingen, wat een verademing bij vorige probeersels!

  Gereviewd door

  Gepost op

Toon meer reviews

Andere klanten bekeken ook: