LifeShield™ Immune Support

 • Een uitgekiende mix van paddenstoelen
 • Met onder andere reishi (lakzwam) en shiitake
 • Alleen onbewerkte, natuurlijke voedingsstoffen
 • 100% vegan
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-230
EUR  50,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Immuun Support van New Chapter

Een biologische mix van reishi, shiitake en andere DNA-geteste paddenstoelen zoals lion’s mane (pruikzwam) maitake (eikhaas), poria, elfenbankje en chaga. Dit LifeShield™ supplement biedt een beschermend schild met biologische paddenstoelen die de kans krijgen om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de weldadige eigenschappen worden gewaarborgd.

Voordelen:

 • Een uitgekiende mix van paddenstoelen in één capsule
 • Met reishi, shiitake, maitake, poria, elfenbankje, chaga en lion’s mane (pruikzwam)
 • Gebaseerd op Chinese kruidenleer
 • Met authentieke ling zhi
 • Boordevol bioactieve stoffen, bèta-glucanen en antioxidanten
 • Rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Effectief adaptogeen, DNA getest
 • Met biologische, onbewerkte bestanddelen
 • Whole food, non-GMO, bevat geen kleur- en smaakstoffen
 • 100% vegan

Reishi: "paddestoel van onsterfelijkheid"

Een dagelijkse portie LifeShield™ Immuun Support bevat onder andere 300 mg reishi en 120 mg shiitake.Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van weldadige paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. De krachtige paddenstoel heet in het Chinees ling zi; paddenstoel van onsterfelijkheid. Reishi of de gesteelde lakzwam groeit op boomstammen en staat de laatste jaren sterk in de belangstelling van de wetenschap. De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C,B,D,E en foliumzuur), mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink, de sporenelementen mangaan, selenium, chroom, koper, molybdeen en borium en biologisch germanium. Het meeste voordeel komt van de stoffen die behoren tot de polysacchariden en triterpenen (bioactieve stoffen).

Ling zhi

New Chapter gebruikt van de lakzwam de schimmeldraden (mycelium) en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke ling zhi stam in de Life Shield supplementen wordt gebruikt.

Shiitake, meer dan een smaakmaker

Shiitake (lentinula edodes) staat vooral bekend als een lekkere smaakmaker in de keuken, maar deze delicatesse heeft ook andere kwaliteiten. Eeuwen geleden wisten geleerden in China al dat de shiitake een bron is van essentiële vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren. New Chapter gebruikt het mycelium (de schimmeldraden) van de shiitake voor Life Shield Immune Support. Het bevat een bijzondere hoeveelheid kalium, fosfor en magnesium, maar ook eiwitten, vitamine B12 en een goed opneembare vorm van vitamine D.

Uitgekiende mix

LifeShield™ Immune Support bevat naast de heilzame reishi en shiitake een rijke mix aan paddenstoelen zoals lion’s mane (pruikzwam) maitake (eikhaas), poria, elfenbankje en chaga – allemaal vol bèta-glucanen, antioxidanten, ergosterol derivaten, coriolan en polysachariden.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische traditie wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan diverse prikkels.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met de moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield™. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild.

De LifeShield™ producten van New Chapter bieden elk een specifiek voordeel. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de weldadige eigenschappen waarborgen.

Mycotherapie

Paddenstoelen zijn evolutionair gezien ouder dan planten, maar we weten er nog niet veel van af. Niet alleen de Chinese kruidenleer, ook de oude Grieken en Romeinen maakten gebruik van mycotherapie. In de Middeleeuwen waren ook de monniken geïnteresseerd in de kracht van de paddenstoel. Het traditionele gebruik van paddenstoelen kreeg halverwege vorige eeuw de aandacht van de wetenschap. Mycologen, biologen die onderzoek doen naar paddenstoelen, krijgen steeds meer belangstelling voor de bijzondere pluspunten.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zoals de reishi zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische traditie wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan verschillende prikkels.

Kwaliteit gewaarborgd

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen – ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured -keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen. Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze te identificeren en vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste, bijzondere eigenschappen van de paddenstoel in jouw Life Shield supplement aanwezig is.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg. De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Immune Support
Art.nr.
NC-230
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

300 mg Reishi (Ganoderma lucidum; Ling zhi) (mycelium en vruchtlichamen), 120 mg Shiitake (Lentinus edodes) (mycelium), 120 mg Lion's Mane (Hericium erinaceus) (mycelium en vruchtlichamen), 120 mg Maitake (Grifola frondosa) (mycelium), 120 mg Poria (Wolfiporia cocos) (mycelium), 120 mg kalkoenstaart (Trametes versicolor) (mycelium en vruchtlichamen), 120 mg Chaga (Inonotus obliquus) (mycelium en scletoria).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride), rijstschil en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Immune Support
Uw waardering