LifeShield™ Immune Support

 • Een uitgekiende mix van medicinale paddenstoelen
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Met onder andere reishi (lakzwam) en shiitake
 • Alleen onbewerkte, natuurlijke voedingsstoffen
 • 100% vegan, whole food, non-GMO
 • Vrij van gluten of kleur- en smaakstoffen
 • 120 capsules
Niet op voorraad
SKU
NC-230
EUR  43,96
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

LifeShield™ Immuun Support van New Chapter

Ondersteun je immuunsysteem met deze organische mix van reishi, shiitake en andere DNA-geteste paddenstoelen zoals lion’s mane (pruikzwam) maitake (eikhaas), poria, elfenbankje en chaga. Dit LifeShield™ supplement biedt een beschermend schild voor jouw gezondheid met organische paddenstoelen die de kans krijgen om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de medicinale, beschermende eigenschappen worden gewaarborgd.

Paddenstoelen werken positief op de darmflora, precies de plaats waar ons immuunsysteem voor het grootste deel zetelt. Ze helpen mee aan een gezonde stoelgang, werken ontgiftend en zorgen voor een natuurlijk evenwicht onder de micro-organismen in de darm. In de dagelijkse portie van twee capsules zit onder andere 300 mg reishi en 120 mg shiitake.

Voordelen:

 • Een mix van medicinale paddenstoelen in één capsule
 • Met reishi en shiitake voor een sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen ziektes
 • Brengt de microflora van de darmen in balans
 • Actieve bestrijding van schadelijke bacteriën, virussen en schimmels
 • Boordevol bioactieve stoffen, bèta-glucanen en antioxidanten
 • Rijke bron van essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen
 • Effectief adaptogeen, DNA getest
 • Met organische, onbewerkte bestanddelen, 100% vegan

Een sterker afweersysteem met reishi

Reishi (ganoderma lucidum) behoort tot de top 3 van medicinale paddenstoelen en staat hoog in aanzien bij de traditionele Chinese kruidenleer. De krachtige paddenstoel heet in het Chinees ling zi, paddestoel van onsterfelijkheid. Reishi of de gesteelde lakzwam groeit op boomstammen en wordt al eeuwen gebruikt om zijn positieve effecten op conditie, vitaliteit en afweersysteem. Deze paddenstoel staat de laatste jaren sterk in de belangstelling van de wetenschap en recent onderzoek bevestigt dat reishi het immuunsysteem versterkt en in balans brengt.

LifeShield™ Immune Support geeft kracht en vitaliteit bij een verzwakte conditie. De oranje-bruine lakzwam bevat vitamines (C, B, D, E en foliumzuur), mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink, de sporenelementen mangaan, selenium, chroom, koper, molybdeen en borium en organisch germanium. Het meeste voordeel komt van de stoffen die behoren tot de polysacchariden en triterpenen (bioactieve stoffen).

Paddenstoelen zoals reishi bezitten antivirale en antibacteriële eigenschappen waardoor ze virussen en bacteriën direct aan kunnen vallen. New Chapter gebruikt van de lakzwam de schimmeldraden (mycelium) en het vruchtvlees, dus de hoed en de stam. Er zijn veel producten met reishi verkrijgbaar, maar deze zijn niet altijd even effectief. New Chapter test haar producten uitgebreid en verricht zelfs DNA-tests om er zeker van te zijn dat de authentieke, medicinale ling zhi stam in de LifeShield™ supplementen wordt gebruikt.

Shiitake voor een boost aan je immuunsysteem

Shiitake (lentinula edodes) staat vooral bekend als een lekkere smaakmaker in de keuken, maar deze delicatesse heeft ook diverse medicinale kwaliteiten. Eeuwen geleden meldde een Chinese arts al dat de shiitake het immuunsysteem versterkt en bovendien helpt bij ontstekingen van de bovenste luchtwegen, verminderde bloedcirculatie en vermoeidheid.

Huidig wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat deze paddenstoel inderdaad dezelfde immuunversterkende eigenschappen heeft als echinacea of rode zonnehoed. Het werkt goed tegen schadelijke bacteriën, virussen en schimmels waardoor je minder vatbaar wordt voor ziekte. Verder is de shiitake een bron van essentiële vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren.

New Chapter gebruikt het mycelium (de schimmeldraden) van de shiitake voor LifeShield™ Immune Support. Het bevat extreem veel kalium en een aanzienlijke hoeveelheid fosfor en magnesium, eiwitten, vitamine B12 en een goed opneembare vorm van vitamine D.

Medicinale mix

LifeShield™ Immune Support bevat naast de heilzame reishi en shiitake een rijke mix medicinale paddenstoelen zoals lion’s mane (pruikzwam) maitake (eikhaas), poria, elfenbankje en chaga – allemaal vol bèta-glucanen, antioxidanten, ergosterol derivaten, coriolan en polysachariden.

De lion’s mane of pruikzwam ondersteunt een gezonde hersenfunctie. Het is goed voor het geheugen, ondersteunt het leervermogen en de concentratie en helpt als adaptogeen om de negatieve gevolgen van stress beter aan te kunnen.

De maitake of eikhaas ondersteunt het immuunsysteem en het bloedsuikermetabolisme.

Poria groeit op de wortels van de pijnboom en wordt traditioneel gebruikt als een Chi (levensenergie) tonic dat de organen ondersteunt. Deze voedzame, bruine knol is licht vochtafdrijvend.

Het welbekende elfenbankje of turkey’s tail stimuleert ook het immuunsysteem, heeft immunomodulerende eigenschappen (het brengt je immuunsysteem in balans) en een positieve invloed op je energie.

De chaga of berkenweerschijnzwam is ten slotte een zwartbruine knol die op berkenstammen groeit. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de chaga zwam een groot aantal actieve componenten met antioxidante en antivirale werking bevat.

Paddenstoelen als adaptogeen

Veel paddenstoelen zijn adaptogenen, een bekende term in de holistische voedingsleer. In de Ayurvedische geneeskunde wordt al eeuwen gebruikgemaakt van kruiden en gewassen die als adaptogeen dienen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, dus adaptogenen helpen je lichaam om zich aan te passen aan negatieve prikkels van bijvoorbeeld stress. Daardoor ontstaat er meer balans. Het farmacologische concept van adaptogenen gaat ervan uit dat ze fysiologische processen stabiliseren en homeostases bevorderen. Zo stimuleren adaptogenen het lichaam tot een gebalanceerde aanmaak van hormonen. Ze zorgen niet zelf voor de aanmaak van hormonen, maar verhelpen een disbalans.

Een Life Shield van paddenstoelen

New Chapter combineert eeuwenoud traditioneel gebruik van de schatten van de natuur met inzichten uit de moderne wetenschap. De productenlijn op basis van paddenstoelen heet niet voor niets LifeShield™. Deze supplementen bieden namelijk een beschermend schild voor jouw welzijn. New Chapter gebruikt het mycelium van de paddenstoelen (de schimmeldraden) en het vruchtvlees dat boven de grond groeit voor producten die daadwerkelijk bijdragen aan jouw gezondheid.

De LifeShield™ producten van New Chapter brengen balans in jouw leven en bieden elk een specifiek gezondheidsvoordeel, van meer mentale helderheid tot ondersteuning van de ademhalingsfuncties. De paddenstoelen van New Chapter zijn in de Verenigde Staten gekweekt. Ze krijgen de kans om volledig uit te groeien, waarmee hun levenscyclus en de medicinale eigenschappen worden gewaarborgd.

Hoe worden de paddenstoelen getest?

Niet elke paddenstoel biedt dezelfde voordelen voor de gezondheid – ook al zien ze er identiek uit. New Chapter is er dan ook trots op dat hun paddenstoelen het Identify Assured keurmerk dragen, wat betekent dat alle gebruikte stammen zorgvuldig gekwalificeerd en bevestigd zijn. New Chapter gebruikt geavanceerde technologie om alle bestanddelen van de paddenstoelen te matchen, controleren en waarborgen.Dit betekent dat zelfs het DNA van de stammen wordt getest om ze te identificeren en te vergelijken met de resultaten uit hun uitgebreide database. Vervolgens wordt de chemische vingerafdruk van de paddenstoelen onderzocht om de werking te verifiëren en bevestigen. Zo kun jij er zeker van zijn dat de juiste heilzame eigenschappen van de paddenstoel in jouw LifeShield™ supplementen aanwezig zijn.

Over New Chapter – goed voor lichaam geest én de aarde

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

De supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke experts. De supplementen van New Chapter voeden lichaam en geest met kruiden en pure, onbewerkte en ongeraffineerde voeding zonder toevoegingen (whole foods). Het merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen, New Chapter spant zich volop in om de aarde niet te belasten.

De natuurlijke supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke teams. Elk afzonderlijk product is mede ontworpen door holistische experts en elke formule is gestaafd door een team van wetenschappers waaronder klinische medici, toxicologen, kwaliteitsingenieurs en chemici die gespecialiseerd zijn in natuurlijke producten. Daarnaast bevatten de supplementen geen additieven (geen toegevoegde suikers, synthetische middelen of geur- en smaakstoffen) en worden de grondstoffen en producten strikt gecontroleerd.

Meer informatie
Product Naam
LifeShield™ Immune Support
Merk
New Chapter
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules met voedsel. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten per dosering

300 mg Reishi (Ganoderma lucidum; Ling zhi) (mycelium en vruchtlichamen), 120 mg Shiitake (Lentinus edodes) (mycelium), 120 mg Lion's Mane (Hericium erinaceus) (mycelium en vruchtlichamen), 120 mg Maitake (Grifola frondosa) (mycelium), 120 mg Poria (Wolfiporia cocos) (mycelium), 120 mg kalkoenstaart (Trametes versicolor) (mycelium en vruchtlichamen), 120 mg Chaga (Inonotus obliquus) (mycelium en scletoria).

Overige Ingrediënten

Capsule (pullulan (Aureobasidium pullulans), carrageen, water en kaliumchloride), rijstschil en bruine rijst.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LifeShield™ Immune Support
Uw waardering