Rundercolostrum - Grasgevoerd
EUR  81,95

Rundercolostrum - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Met het eigen lichaam resonerend
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Bron van krachtige immuunfactoren
 • Bevat ruim 700 samenwerkende stoffen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-17
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundercolostrum van Ancestral Supplements

Bij veel oorspronkelijke, oude culturen is het consumeren van dierlijke organen of van de eerste, meest pure afscheidingen van een gezond dier een belangrijk onderdeel van hun dieet. Sinds het begin der tijden is ons lichaam dan ook geëvolueerd met het ‘van-kop-tot-staart-eten’ van dierlijk vlees en dierlijke producten. Deze bevatten namelijk een hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen. Ancestral Supplements biedt een supplement aan van colostrum van grasgevoerde runderen: een puur, zuiver en krachtig elixer dat bol staat van de voedingsstoffen en bioactieve onderdelen. Colostrum is met haar hoge concentratie aan perfect uitgebalanceerde nutriënten de oudste en waarschijnlijk meest unieke, natuurlijke voedingsbron ter wereld.

De kracht van Rundercolostrum

Colostrum is de eerste melk die alle pasgeboren zoogdieren in de eerste 24 tot 36 uur na de geboorte krijgen van hun moeder. Deze melk heeft een unieke samenstelling en is bijzonder rijk aan essentiële antistoffen, in een compositie en hoeveelheid die niet te evenaren is door mens-vervaardigde formuleringen. Colostrum is onder meer rijk aan essentiële aminozuren, vitaminen, eiwitten (immunoglobulinen), natuurlijke groeifactoren, glycoproteïnen, cytokinen, lactoferrines, prolinerijke polypeptiden (PRP’s) en nog veel meer waardevolle stoffen. Niet voor niets is het voor pasgeboren baby’s zo waardevol om net na hun geboorte colostrum binnen te krijgen. Moeders produceren slechts de eerste drie tot vijf dagen na de geboorte colostrum, daarna verandert de samenstelling naar gewone moedermelk.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Colostrum bevat - bioactieve en nutritioneel intacte – bouwstenen met specifieke vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren
 • Gevriesdroogd en bij lage temperaturen verwerkt om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Colostrum als ultieme superfood

Grassfed Colostrum van Ancestral Supplements biedt met dit supplement unieke, fundamentele voeding die een zeer breed pallet aan essentiële voedingsstoffen bevat om het lichaam van binnenuit te verzorgen, voor jongeren maar zeker ook voor volwassenen! Het colostrum wordt met respect voor het zogende dier gewonnen en bevat een hoge concentratie aan bioactieve en nutritioneel intacte voedingsstoffen met specifieke vitaminen, mineralen, enzymen, antilichamen en aminozuren. Het bevat in totaal ruim 700 samenwerkende stoffen en vanwege haar unieke, rijke, geconcentreerde samenstelling is colostrum dus met recht het ultieme superfood te noemen!

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen en pure, eerste afscheidingen geconsumeerd. Bij traditionele genezers was namelijk de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen en afscheidingen een verzorgend effect heeft in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we, als gevolg van welvaart en overvloed, het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen of afscheidingen te consumeren.

De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Bovendien zitten in dierlijke organen en afscheidingen belangrijke voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen nodig hebben. Eten van kop tot staart is dus ideaal voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Rundercolostrum:

 • Bevat krachtige immuunfactoren, zoals immunoglobulinen, PRP's (prolinerijke polypeptiden), lactoferrines, glycoproteïnen en cytokinen
 • Met essentiële vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements stelde met veel zorg producten samen die gemaakt zijn van grasgevoerde, uit Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. Er wordt met aandacht voor mens, dier en milieu gewerkt en de kwaliteit van leven van de dieren wordt constant gemonitord. Met de supplementen van Ancestral Supplements wordt het voor iedereen toegankelijk en eenvoudig om dierlijke organen en afscheidingen te consumeren en om deze toe te voegen aan je dagelijkse dieet!

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Texas. Het bedrijf maakt een breed scala aan orgaan supplementen, zoals runderlever capsules, supplementen van runderhersenen en een mix met diverse runderorganen. Het is de missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in onze levens’, of in hun eigen woorden: ‘Putting back in, what the modern world has left out.’ De filosofie van Ancestral Supplements gaat uit van de leefwijze van onze voorouders en het bedrijf heeft dan ook tot doel om deze oeroude gebruiken opnieuw te implementeren in onze moderne wereld. Het eten van dierlijke organen, ofwel het van kop tot staart eten van dieren, is hierbij een belangrijke peiler. Immers, het idee is dat het eten van gezonde, dierlijke organen allerlei gezondheidsvoordelen heeft voor de ermee corresponderende organen in ons menselijk lichaam.

Meer informatie
Product Naam
Rundercolostrum - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut

Ingrediënten per dosering

3000 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde colostrum (rund)

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Lactose, Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundercolostrum - Grasgevoerd
Uw waardering