Rundercolostrum - Grasgevoerd
EUR  98,95

Rundercolostrum - Grasgevoerd

 • Categorie: Oerdieet & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Bron van krachtige immuunfactoren
 • Ruim 700 samenwerkende stoffen
 • Rauw gevriesdroogd
 • Vrij van hormonen en GMO’s
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-17
EUR  98,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundercolostrum van Ancestral Supplements

Bij veel oorspronkelijke, oude culturen is het consumeren van dierlijke organen of van de eerste, meest pure vloeistoffen van een gezond dier een belangrijk onderdeel van hun levensstijl. Sinds het begin der tijden is ons lichaam dan ook geëvolueerd met het ‘van-kop-tot-staart-eten’ van dieren; weefsels, organen en vloeistoffen die een hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen bevatten. Ancestral Supplements biedt een supplement aan van colostrum van grasgevoerde runderen: een puur, zuiver en krachtig elixer dat bol staat van de voedingsstoffen en bioactieve onderdelen. Colostrum is met haar hoge concentratie aan perfect uitgebalanceerde nutriënten één van de oudste en meest unieke, natuurlijke voedingsbronnen ter wereld.

De kracht van Rundercolostrum

Colostrum is de eerste melk die alle pasgeboren zoogdieren in de eerste 24 tot 36 uur na de geboorte krijgen van hun moeder. Deze melk heeft een unieke samenstelling en is bijzonder rijk aan essentiële antistoffen, in een compositie en hoeveelheid die niet te evenaren is door mens-vervaardigde formuleringen. Grassfed Colostrum van Ancestral Supplements is onder meer rijk aan essentiële aminozuren, vitaminen, eiwitten (immunoglobulinen), natuurlijke groeifactoren, glycoproteïnen, cytokinen, lactoferrines, prolinerijke polypeptiden (PRP’s) en nog veel meer waardevolle stoffen. Niet voor niets is het voor pasgeboren baby’s zo waardevol om net na hun geboorte colostrum binnen te krijgen. Moeders produceren slechts de eerste drie tot vijf dagen na de geboorte colostrum, daarna verandert de samenstelling naar gewone moedermelk.

Colostrum als ultieme superfood

Grassfed Colostrum van Ancestral Supplements biedt met dit supplement unieke, fundamentele voeding die een zeer breed pallet aan essentiële voedingsstoffen bevat om het lichaam van binnenuit te verzorgen en het supplement is zowel voor jongeren als voor volwassenen geschikt. Het colostrum wordt met respect voor het zogende dier gewonnen en bevat een hoge concentratie aan bioactieve en nutritioneel intacte voedingsstoffen met specifieke vitaminen, mineralen, enzymen, antilichamen en aminozuren. Het bevat in totaal ruim 700 samenwerkende stoffen en vanwege haar unieke, geconcentreerde samenstelling is colostrum dus met recht een rijke superfood te noemen!

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij
 • Vrij van allergenen en onafhankelijk getest

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Rundercolostrum:

 • Bevat krachtige immuunfactoren, zoals immunoglobulinen, PRP's (prolinerijke polypeptiden), lactoferrines, glycoproteïnen en cytokinen  
 • Met essentiële vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren
 • Ruim 700 samenwerken stoffen in geconcentreerde samenstelling

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements stelde met veel zorg producten samen die gemaakt zijn van grasgevoerde, uit Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. Er wordt met veel aandacht voor mens, dier en milieu gewerkt en de kwaliteit van leven van de dieren wordt constant gemonitord. De ingrediënten zijn in rauwe staat gevriesdroogd om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en cofactoren te kunnen behouden. Zo kan de kwaliteit van het vlees gewaarborgd worden. Met de supplementen van Ancestral Supplements wordt het voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen te consumeren en te profiteren van de voedingsstoffen die dit biedt!

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Texas. Het bedrijf maakt een breed scala aan orgaan supplementen, zoals runderlever capsules, supplementen van runderhersenen en een mix met diverse runderorganen. Het is de missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in onze levens’, of in hun eigen woorden: ‘Putting back in, what the modern world has left out.’ De filosofie van Ancestral Supplements gaat uit van de leefwijze van onze voorouders en het bedrijf heeft dan ook als doel om deze oeroude gebruiken opnieuw te implementeren in onze moderne wereld. Het eten van dierlijke organen, ofwel het van kop tot staart eten van dieren, is hierbij een belangrijke peiler. Immers, het idee is dat het eten van gezonde, dierlijke organen ons lichaam kan ondersteunen, in het bijzonder de ermee corresponderende organen in ons menselijk lichaam.

Meer informatie
Product Naam
Rundercolostrum - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-17
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut

Ingrediënten per dosering

3000 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde colostrum (rund)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Lactose, Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundercolostrum - Grasgevoerd
Uw waardering