Runderbeenmerg - Grasgevoerd
EUR  79,95

Runderbeenmerg - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Verenigbaar met het lichaam
 • Natuurlijke bron van collageen & vitamine A, D, K & E
 • Rijk aan vetten & groeifactoren
 • Geen hormonen of pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-13
EUR  79,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderbeenmerg van Ancestral Supplements

Voor veel inheemse culturen en traditionele volken maakte beenmerg een belangrijk onderdeel uit van hun dieet. Veel dierlijke skeletrestanten die in de leefomgeving van deze volken zijn gevonden, maakten duidelijk dat de botten zijn opengebroken om er zoveel mogelijk beenmerg uit te halen. Vanwege de hoge nutritionele kwaliteit ervan diende het als belangrijke voedingsbron in die tijd. Zo bevat beenmerg onder meer vetten, de vetoplosbare vitamines A, D, K & E, groeifactoren, gespecialiseerde cellen en een hoge concentratie collageen.

De kracht van Runderbeenmerg

Beenmerg werd in veel oud-Indiaanse culturen gezien als heilig voedsel. Het werd als speciaal onderdeel aan het dieet van opgroeiende kinderen toegevoegd en diende zelfs als vervanging voor moedermelk wanneer dat niet voorhanden was. Grassfed Bone Marrow van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat voorziet in extracten van runderbotmatrix, beenmerg en kraakbeen in dezelfde fysiologische hoeveelheden zoals ze ook in de natuur voorkomen. Runderbeenmerg is rijk aan vetten (met onder meer alkylglycerolen), glucosaminoglycanen en collageen, aan groeifactoren, gespecialiseerde cellen zoals stamcellen en basiscellen en aan vitamine A, die het immuunsysteem en de conditie van het oog ondersteunt, vitamine D, die goed is voor de spieren en het skelet, vitamine K, ter ondersteuning van botten en bloedstolling en vitamine E, die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. De aanbevolen dosering is 6 capsules per dag en het product kan met of zonder ander voedsel worden ingenomen.

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen. Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd kunnen worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen lijken wel puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Rijk aan groeifactoren, glucosaminoglycanen, collageen, gespecialiseerde cellen en de vitamines A, D, K en E
 • Vitamine A en D ondersteunen de afweer van het lichaam
 • Vitamine D & K zorgen voor het behoud van sterke botten
 • Vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderbeenmerg:

 • Voedingsstoffen uit kraakbeen, beenmatrix en beenmerg, zoals glucosaminoglycanen
 • Vetoplosbare vitamines A, D, K en E
 • Gespecialiseerde cellen zoals stamcellen en basiscellen
 • Van nature aanwezige vetten (met onder meer alkylglycerolen of AKG’s)
 • Rijk aan collageen

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met een goede reden: de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De supplementen van Ancestral Supplements zijn gemaakt van uit Nieuw-Zeeland afkomstige, grasgevoerde runderen waarvan de gezondheid hoog in het vaandel staat bij het bedrijf. De ingrediënten van de hoogwaardige supplementen van Ancestral Supplements zijn gevriesdroogd, niet verhit (rauw) en ze zijn samengesteld zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica. De kwaliteit van leven van de dieren wordt constant goed in de gaten gehouden. De dieren krijgen een goede verzorging en hebben een fijne leefomgeving. Doordat er met aandacht voor mens, dier en milieu wordt gewerkt is het vlees dat voor de supplementen wordt gebruikt uiteindelijk ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een in Texas gevestigd bedrijf dat orgaan supplementen van hoge kwaliteit produceert. De missie van het bedrijf is ontstaan uit de persoonlijke drive van Brian Johnson, één van de oprichters, die er alles voor over had om ervoor te zorgen dat zijn zoons, beide met een zwakke gezondheid, eindelijk fit en vitaal zouden kunnen zijn. Na jaren van doktersbezoeken en onderzoeken, hebben ze het heft in eigen handen genomen en begon het hele gezin met het eten van biologisch, op grasland gevoed en wild gevangen dierenvlees volgens het kop-tot-staart-principe. Hun totale levenswijze veranderde drastisch en baseert zich op de manier waarop onze voorouders leefden en omgingen met de wereld om hen heen. Het is het grote succes van deze levenswijze die Johnson ertoe heeft aangezet om Ancestral Supplements op te richten. Om het eten van dierlijke organen en klieren voor iedereen toegankelijker te maken, heeft het bedrijf met veel zorg producten samengesteld waarin deze dierlijke organen vol essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt.

Meer informatie
Product Naam
Runderbeenmerg - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-13
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

3000 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderbeenmerg (botmatrix, beenmerg, kraakbeen)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule), rijstconcentraat, siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderbeenmerg - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Het beste wat me ooit is overkomen
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik kan niet zonder. Dankzij dit en de carnivoor lifestyle Ben ik bijna compleet verlost van mijn lyme klachten. Ik was een tijdje met deze gestopt en heb andere supplementen geprobeerd maar zodra ik terug ging naar de bonemarrow voelde ik me stukken beter. Ik wil niet meer zonder de supplementen van Ancestral. Ze geven me net dat extra wat ik nodig heb... En Brian zit boordevol kennis die hij graag wil delen. Mijn dank is enorm groot

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Good voor de botten
  Algehele beoordeling
  100%
  Runderbeenmerg van Ancestral Supplements is goed voor botaanmaak ook bij scheurtjes/fracturen. Op Amazon staan veel positieve reviews!

  Gereviewd door

  Gepost op