Runderbeenmerg - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit New Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-13
EUR  57,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderbeenmerg van Ancestral Supplements

Voor veel inheems culturen en traditionele volken maakte beenmerg een belangrijk onderdeel uit van hun dieet. Veel dierlijke skeletrestanten die in de leefomgeving van deze volken zijn gevonden, maakten duidelijk dat de botten zijn opengebroken om er zoveel mogelijk beenmerg uit te halen. Vanwege de hoge nutritionele kwaliteit ervan diende het als een superfood. Zo bevat beenmerg onder meer vetoplosbare vitamines en mineralen, gespecialiseerde cellen zoals stamcellen en basiscellen, collageen en substanties die het lichaam gebruikt in het dagelijkse functioneren.

De kracht van Runderbeenmerg

Beenmerg werd in veel oud-Indiaanse culturen gezien als heilig voedsel. Het werd als speciaal onderdeel aan het dieet van opgroeiende kinderen toegevoegd en diende zelfs als vervanging voor moedermelk wanneer dat niet voorhanden was. Runderbeenmerg – Grasgevoerd van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat voorziet in extracten van runderbotmatrix, beenmerg en kraakbeen in dezelfde fysiologische hoeveelheden zoals ze ook in de natuur voorkomen. De aanbevolen standaarddosering is 6 capsules per dag en het product kan met of zonder ander voedsel worden ingenomen.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Bij traditionele genezers was namelijk al de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we, als gevolg van welvaart en overvloed, het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals vitamine B12 en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Orgaanvlees is dus het ideale voedsel voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderbeenmerg:

 • Voedingsstoffen die uitsluitend voorkomen in botweefsel
 • Kraakbeen, beenmatrix en beenmerg
 • Vetoplosbare activators, vitamines en mineralen
 • Gespecialiseerde cellen zoals stamcellen en basiscellen
 • Collageen, glycosaminoglycanen en alkylglycerine (AKG)

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Draagt bij aan de instandhouding van botten, kraakbeen beenmerg
 • Ondersteunt het herstel van beschadigde cellen
 • Voor gezonde bindweefsels (pezen, ligamenten en huid)
 • Ondersteunt het immuunsysteem en een gezond gebit
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Orgaanvlees is een belangrijke bron van specifieke eiwitten, van micronutriënten als vitaminen en mineralen en van essentiële vetzuren. Wanneer je lichaam deze specifieke eiwitten binnenkrijgt, worden ze niet allemaal afgebroken in aminozuren; de bouwstoffen die je lichaam nodig heeft voor verschillende soorten weefsels in je lichaam. Een significant percentage van deze eiwitten uit organen en klieren bereikt intact de bloedbaan. De voedingsstoffen in een dierlijk orgaan ondersteunen niet alleen de algemene gezondheid; specifieke voedingscomponenten in het vlees passen ook precies bij de ervoor ontvankelijke cellen in hetzelfde orgaan in ons lichaam, als puzzelstukjes die in een puzzel vallen. Het is ook een algemeen gegeven: de voedingsstoffen in orgaanvlees worden door het lichaam herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en worden in het lichaam direct vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De supplementen van Ancestral Supplements zijn gemaakt van uit Nieuw-Zeeland afkomstige, grasgevoerde runderen en schapen en ze bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen, zoals wel het geval is bij dieren uit de bio-industrie. De ingrediënten van de hoogwaardige supplementen van Ancestral Supplements zijn bovendien gevriesdroogd, niet verhit (rauw) en ze zijn uitsluitend gemaakt van jonge dieren, omdat dit vlees het puurst is en de meeste voedingsstoffen bevat. De kwaliteit van leven van de dieren wordt constant goed in de gaten gehouden. De dieren krijgen een goede verzorging en hebben een fijne leefomgeving. Doordat er met aandacht voor mens, dier en milieu wordt gewerkt is het vlees dat voor de supplementen wordt gebruikt uiteindelijk ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een in Texas gevestigd bedrijf dat orgaansupplementen van hoge kwaliteit produceert. De missie van het bedrijf is ontstaan uit de persoonlijke drive van Brian Johnson, één van de oprichters, die er alles voor over had om ervoor te zorgen dat zijn zoons, beide met een zwakke gezondheid, eindelijk fit en vitaal zouden kunnen zijn. Na jaren van doktersbezoeken en onderzoeken, hebben ze het heft in eigen handen genomen en begon het hele gezin met het eten van biologisch, op grasland gevoed en wild gevangen dierenvlees volgens het kop-tot-staart-principe. Hun totale levenswijze veranderde drastisch en baseert zich op de manier waarop onze voorouders leefden en omgingen met de wereld om hen heen. Het is het grote succes van deze levenswijze die Johnson ertoe heeft aangezet om Ancestral Supplements op te richten. Om het eten van dierlijke organen en klieren voor iedereen toegankelijker te maken, heeft het bedrijf met veel zorg producten samengesteld waarin deze dierlijke organen vol essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt.

Meer informatie
Product Naam
Runderbeenmerg - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.
Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 capsules
Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per capsule % DV
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde Runderbeenmerg 500 mg **
Botmatrix    
Beenmerg    
Kraakbeen    

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten
Rundergelatine (capsule), biologische rijstconcentraat, siliciumdioxide.
Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Klantenreviews
 1. Good voor de botten
  Algehele beoordeling
  100%
  Runderbeenmerg van Ancestral Supplements is goed voor botaanmaak ook bij scheurtjes/fracturen. Op Amazon staan veel positieve reviews!

  Gereviewd door

  Gepost op