Runderdarmen - Grasgevoerd
EUR  71,95

Runderdarmen - Grasgevoerd van Ancestral Supplements bij Ergomax

 • Orgaanextracten
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Met het lichaam resonerend
 • Rijk aan selenium en vitamine B12
 • Bron van darm-specifieke bouwstenen
 • Rauw gevriesdroogd
 • Geen hormonen of pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-18
EUR  71,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderdarmen van Ancestral Supplements

Inheemse Amerikanen en andere traditionele volken deden het honderden jaren en nog altijd is dit gebruik wijdverspreid: het eten van de organen van een gezond dier ter versterking en ondersteuning van de eigen gezondheid. De darmen en maag (pens) van een rund bevatten darm-specifieke bouwstenen, peptiden, enzymen en andere belangrijke voedingsstoffen en zijn rijk aan vitamine B12 en selenium. Het consumeren van de darmen van een dier past in de eeuwenoude menselijke traditie van het van kop tot staart eten van dieren en deze organen zijn een bron van waardevolle voedingsstoffen die resoneren en verenigbaar zijn met het eigen lichaam. 

De kracht van Runderdarmen

Het orgaansupplement Runderdarmen van Ancestral Supplements bevat de darmen of ingewanden en de pens van grasgevoerde runderen uit Nieuw-Zeeland. De pens of het rumen is de voormaag van een rund, waarin het voedsel dat binnenkomt door micro-organismen wordt gefermenteerd. Deze maag en de ingewanden, gevuld met half-gefermenteerde, halfverteerde grassen en kruiden en met miljoenen goede bacteriën, zijn rijk aan de celbeschermende nutriënten zink en selenium, aan fosfor, dat goed is voor het skelet en aan vitamine B12, dat het immuunsysteem ondersteunt. Grassfed Intestines van Ancestral Supplements is bovendien een bron van darmspecifieke bouwstenen, collageen, glutamine en probiotica en levert waardevolle voedingsstoffen in een unieke, hoge concentratie.

Voordelen: 

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bron van darm-eiwitten, peptiden, enzymen, collageen en probiotica
 • Rijk aan vitamine B12, selenium, zink & fosfor
 • Fosfor is goed voor het skelet en vitamine B12 helpt het immuunsysteem
 • Selenium en zink werken celbeschermend
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij
 • Vrij van allergenen en onafhankelijk getest

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen. Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd kunnen worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen zijn als puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we dus essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert.

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken.

Natuurlijke ingrediënten van Runderdarmen:

 • Darm-specifieke bouwstenen
 • Darm-eiwitten, peptiden, enzymen en cofactoren
 • Moleculaire bio-directoren
 • Collageen (gelatine), glutamine en probiotica
 • Vitamine B12, selenium, zink & fosfor

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runderdarmen - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks zes capsules in met of zonder voedsel of zoals geadviseerd door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderdarmen, 1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderpens/ maag

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderdarmen - Grasgevoerd
Uw waardering