Runderdarmen - Grasgevoerd
EUR  71,95

Runderdarmen - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit New Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-18
EUR  71,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderdarmen van Ancestral Supplements

Inheemse Amerikanen en andere traditionele volken deden het honderden jaren en nog altijd is dit gebruik wijdverspreid: het eten van de organen van een gezond dier ter versterking en ondersteuning van de eigen gezondheid. De darmen en maag (pens) van een rund bevatten darm-specifieke eiwitten, peptiden en enzymen. Het consumeren van de darmen van een dier kan je eigen darmgezondheid bevorderen, aangezien dit orgaan specifieke voedingsstoffen bevat die jouw darmen kan gebruiken.

De kracht van Runderdarmen

Runderdarmen van Ancestral Supplements bevat de darmen of -ingewanden en de pens van grasgevoerde runderen uit Nieuw-Zeeland. De pens of het rumen is de voormaag van een rund, waarin het voedsel dat binnenkomt door micro-organismen wordt gefermenteerd. Deze maag en de ingewanden, gevuld met half-gefermenteerde, halfverteerde grassen en kruiden en met miljoenen goede bacteriën, zijn een bron van darmspecifieke bouwstenen, collageen, glutamine en probiotica die belangrijk zijn voor het stabiliseren, repareren en opbouwen van de darmwand.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Bij traditionele genezers was namelijk al de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we, als gevolg van welvaart en overvloed, het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals vitamine B12 en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Orgaanvlees is dus het ideale voedsel voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderdarmen:

 • Gezonde darmbouwstenen
 • Darmeiwitten, peptiden, enzymen en cofactoren
 • Moleculaire biodirectoren
 • Collageen/gelatine, glutamine en probiotica
 • Vitamine B12, choline, selenium, zink, mangaan & fosfor

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Ondersteunt en draagt bij aan een normale darmwand en darmflora
 • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Orgaanvlees is een belangrijke bron van specifieke eiwitten, van micronutriënten als vitaminen en mineralen en van essentiële vetzuren. Wanneer je lichaam deze specifieke eiwitten binnenkrijgt, worden ze niet allemaal afgebroken in aminozuren; de bouwstoffen die je lichaam nodig heeft voor verschillende soorten weefsels in je lichaam. Een significant percentage van deze eiwitten uit organen en klieren bereikt intact de bloedbaan. De voedingsstoffen in een dierlijk orgaan ondersteunen niet alleen de algemene gezondheid; specifieke voedingscomponenten in het vlees passen ook precies bij de ervoor ontvankelijke cellen in hetzelfde orgaan in ons lichaam, als puzzelstukjes die in een puzzel vallen. Het is ook een algemeen gegeven: de voedingsstoffen in orgaanvlees worden door het lichaam herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en worden in het lichaam direct vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements stelde met veel zorg producten samen die gemaakt zijn van grasgevoerde, uit Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. Er wordt met veel aandacht voor mens, dier en milieu gewerkt en de kwaliteit van leven van de dieren wordt constant gemonitord. De ingrediënten zijn in rauwe staat gevriesdroogd om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en cofactoren te kunnen behouden. Zo kan de kwaliteit van het vlees gewaarborgd worden. Er wordt bovendien enkel vlees van jonge dieren gebruikt, omdat dit de meest pure en hoogste concentratie voedingsstoffen bevat. Met de supplementen van Ancestral Supplements wordt het voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen te consumeren en te profiteren van de gezondheidsvoordelen die dit biedt!

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Texas. Het bedrijf maakt een breed scala aan orgaan supplementen, zoals runderlever capsules, supplementen van runderhersenen en een mix met diverse runderorganen. Het is de missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in onze levens’, of in hun eigen woorden: ‘Putting back in, what the modern world has left out.’ De filosofie van Ancestral Supplements gaat uit van de leefwijze van onze voorouders en het bedrijf heeft dan ook tot doel om deze oeroude gebruiken opnieuw te implementeren in onze moderne wereld. Het eten van dierlijke organen, ofwel het van kop tot staart eten van dieren, is hierbij een belangrijke peiler. Immers, het idee is dat het eten van gezonde, dierlijke organen allerlei gezondheidsvoordelen heeft voor de ermee corresponderende organen in ons menselijk lichaam.

Meer informatie
Product Naam
Runderdarmen - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks zes capsules in met of zonder voedsel of zoals geadviseerd door een healthcare professional.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 Capsules
Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per capsule% DV
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderdarmen 250 mg **
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderpens/ maag 250 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan