Runderhersenen met Lever - Grasgevoerd
EUR  99,95

Runderhersenen met Lever - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Bron van omega 3-vetzuren EPA & DHA
 • Goed voor de hersenfunctie*1
 • Houdt de geest helder*2
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-10
EUR  99,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderhersenen van Ancestral Supplements

Ons lichaam is sinds het begin der tijden geëvolueerd met het ‘van-neus-tot-staart-eten’ van dieren. Dierlijke organen en klieren worden al sinds mensenheugenis wereldwijd gegeten door verschillende traditionele volkeren, omdat ze geloven hiermee de werking en vitaliteit van de eigen organen te kunnen ondersteunen. Grasgevoerde Runderhersenen met Lever van Ancestral Supplements bevat verschillende belangrijke klieren die voorkomen in runderhersenen, zoals de pijnappelklier, de hypothalamus en de hypofyse. Hierdoor is het supplement onder meer rijk aan hersenspecifieke proteïnen, de lipide sphingomyeline, fosfatidylserine en aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA.

De kracht van Runderhersenen met Lever

Grassfed Beef Brain with Liver van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat pure runderhersenen bevat met onder meer extracten van de in de hersenen voorkomende klieren hypofyse, hypothalamus en pijnappelklier. Runderhersenen zijn een rijke bron van proteïnen, peptiden, neurotrofe factoren en de stoffen fosfatidylserine en sfingomyeline, die een rol spelen bij de overdracht van boodschappen in het zenuwstelsel. Ook zijn runderhersenen een natuurlijke bron van het omega 3-vetzuur DHA, dat goed is voor de hersenfunctie. Het supplement is aangevuld met runderlever, dat rijk is aan onder meer B-vitaminen en ijzer. B-vitaminen hebben een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en ijzer draagt bij aan het behoud van een heldere geest.

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen. Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd kunnen worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen lijken wel puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan omega 3-vetzuren, neurotrofe factoren, hersenspecifieke peptiden en proteïnen en klierextracten van de hypofyse, de hypothalamus en de pijnappelklier
 • Omega 3-vetzuur DHA is goed voor de hersenfunctie
 • Levert sphingomyeline en fosfatidylserine
 • Runderlever is rijk aan onder meer B-vitaminen, ijzer, choline en folaat
 • B-vitaminen hebben een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
 • IJzer draagt bij aan het behoud van een heldere geest
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Voedingsstoffen waar veel mensen met een modern dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken.

Natuurlijke ingrediënten van Runderhersenen met Lever:

 • Omega-3 vetzuren (EPA en DHA)
 • Peptiden en proteïnen die voorkomen in hersenweefsel
 • Klieren die in de hersenen te vinden zijn, zoals de hypothalamus, de hypofyse en de pijnappelklier
 • Sphingomyeline en fosfatidylserine: stoffen die een effect hebben op de overdracht van boodschappen in het zenuwstelsel
 • Runderlever is rijk aan onder meer B-vitaminen, ijzer, choline en folaat

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements stelde met veel zorg producten samen die gemaakt zijn van grasgevoerde, uit Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. Er wordt met veel aandacht voor mens, dier en milieu gewerkt en de kwaliteit van leven van de dieren wordt constant gemonitord. De ingrediënten zijn in rauwe staat gevriesdroogd om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en cofactoren te kunnen behouden. Zo kan de kwaliteit van het vlees gewaarborgd worden. Met de supplementen van Ancestral Supplements wordt het voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen te consumeren en te profiteren van de voedingsstoffen die dit biedt!

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Texas. Het bedrijf maakt een breed scala aan orgaan supplementen, zoals runderlever capsules, supplementen van runderhersenen en een mix met diverse runderorganen. Het is de missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in onze levens’, of in hun eigen woorden: ‘Putting back in, what the modern world has left out.’ De filosofie van Ancestral Supplements gaat uit van de leefwijze van onze voorouders en het bedrijf heeft dan ook als doel om deze oeroude gebruiken opnieuw te implementeren in onze moderne wereld. Het eten van dierlijke organen, ofwel het van kop tot staart eten van dieren, is hierbij een belangrijke peiler. Immers, het idee is dat het eten van gezonde, dierlijke organen ons lichaam kan ondersteunen, in het bijzonder de ermee corresponderende organen in ons menselijk lichaam.

*1 Runderhersenen zijn een natuurlijke bron van omega 3-vetzuur DHA, dat goed is voor de hersenfunctie

*2 Runderhersenen zijn een natuurlijke bron van ijzer, dat de geest helder houdt

Meer informatie
Product Naam
Runderhersenen met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-10
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde hersenextract (hersenen, hypofyse, hypothalamus, pijnappelklier), 1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderhersenen met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering