Runderhersenen met lever - Grasgevoerd
EUR  61,95

Runderhersenen met lever - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Resonerend met het eigen lichaam
 • Bron van Omega-3 vetzuren EPA en DHA
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimale kwaliteit
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-10
EUR  61,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderhersenen van Ancestral Supplements

Ons lichaam is sinds het begin der tijden geëvolueerd met het ‘van-neus-tot-staart-eten’ van dieren. Dierlijke organen en klieren worden al sinds mensenheugenis wereldwijd gegeten door verschillende traditionele volkeren, omdat ze geloven hiermee de werking en vitaliteit van de eigen organen te kunnen ondersteunen. Grasgevoerde Runderhersenen van Ancestral Supplements bevat verschillende belangrijke nutriënten die specifiek voorkomen in runderhersenen. Zo is het supplement onder meer bijzonder rijk aan hersenspecifieke peptiden, aan sphingomyeline en aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA.

De kracht van Runderhersenen met lever formulering

Grassfed Beef Brain van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure runderhersenen bevat met onder meer hypofyse, hypothalamus en pijnappelklier in dezelfde verhoudingen als ze in de natuur voorkomen. Runderhersenen zijn een rijke bron van Omega-3 vetzuren en de neurotrofe factoren die het product bevat zijn erg bijzonder. Runderhersenen bevatten ook sphingomyeline, dat een rol speelt in de myelineschede en de celmembranen.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Levert sphingomyeline en hersenspecifieke peptiden
 • Rijke bron van de Omega-3 vetzuren EPA en DHA
 • Levert unieke neurotrofe factoren
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe een belangrijk uitgangspunt moeten zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we namelijk evolutionair eten, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten.

Deze kennis bestond reeds bij veel oude beschavingen en het is al decennia goed gedocumenteerd dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van elk orgaan, komt bovendien overeen met de voedingsstoffen die dat orgaan in het menselijk lichaam nodig heeft.

Natuurlijke ingrediënten van Runderhersenen:

 • Omega-3 vetzuren (EPA en DHA)
 • Eiwitten die uitsluitend voorkomen in hersenweefsel
 • Klieren die in de hersenen te vinden zijn, zoals de hypothalamus, de hypofyse en de pijnappelklier
 • Sphingomyeline: een belangrijke lipide die voorkomt in de membranen van zoogdieren

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaansupplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn niet afkomstig van dieren uit de bio-industrie maar van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote gezondheidsvoordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat ons moderne dieet niet voldoende voedzaam is en zorgt voor allerlei voedingstekorten in ons lichaam. Door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd, kunnen we ons lichaam voorzien van de belangrijke voedingsstoffen die te vinden zijn in dierlijke organen.

Meer informatie
Product Naam
Runderhersenen met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut

Ingrediënten per dosering

1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde hersenextract (hersenen, hypofyse, hypothalamus, pijnappelklier), 1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderhersenen met lever - Grasgevoerd
Uw waardering