Runderlong met Lever - Grasgevoerd
EUR  61,95

Runderlong met Lever - Grasgevoerd

 • Orgaanextracten
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Met het lichaam resonerend
 • Rauw gevriesdroogd
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Bevat long-specifieke bouwstenen
 • Geen hormonen of pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-11
EUR  61,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderlong van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren geloven al eeuwenlang in de kennis dat het eten van de organen van een gezond dier, een ondersteuning werking heeft voor het overeenkomstige orgaan van het etende individu. Grasgevoerde Runderlong met Lever van Ancestral Supplements bevat 250 mg runderlong in combinatie met 250 mg runderlever per capsule. Het supplement is gemaakt van 100% grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland. Runderlongen bevatten een hoge concentratie aan gedifferentieerde aderen en aan long-specifieke bouwstenen, peptiden, enzymen en moleculaire bio-directoren. Samen met de rijkdom aan nutriënten in runderlever vormt dit supplement een unieke combinatie.

De kracht van Runderlong met Lever

De inname van nutriëntrijke organen en klieren past in een dieet van iedereen die een doelgerichte nutritionele ondersteuning zoekt die in harmonie is met de natuur. Grassfed Beef Lung with Liver van Ancestral Supplements bevat pure, gedroogde extracten van runderlong en is aangevuld met extracten van runderlever. Runderlongen worden gekenmerkt door een bijzondere dichtheid aan gedifferentieerde bloedvaten, van slagaderen tot haarvaten en in dezelfde verhoudingen als ze in het menselijk lichaam voorkomen. Runderlong is bovendien rijk aan proteïnen, long-specifieke bouwstenen, peptiden en enzymen en moleculaire bio-directoren. Het supplement is aangevuld met runderlever, dat als geen ander voedsel een rijke bron is van essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B-vitaminen, ijzer, CoQ10, koper, zink en chromium. B-vitaminen en vitamine A zijn goed voor de slijmvliezen van onder meer de longen.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Met specifieke bouwstenen, peptiden, enzymen en moleculaire bio-directoren
 • Runderlongweefsel bevat hoges concentraties van gedifferentieerde bloedvaten, van slagaderen tot haarvaten
 • Runderlever is rijk aan vitamine A, B-vitaminen, ijzer, choline en folaat
 • B-vitaminen en vitamine A zijn goed voor de slijmvliezen van onder meer de longen
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële eiwitten, maar ook van micronutriënten, vetzuren, enzymen en cofactoren die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen, maar die ook orgaan-specifieke voedingsstoffen bevatten die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Het lichaam lijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en te kunnen vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, zorg je er dus voor dat je lichaam en je je organen van essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen kunt voorzien.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Bij traditionele volken was namelijk de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees is dus het ideale voedsel voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderlong met Lever:

 • Specifieke bouwstenen, peptiden en enzymen die voorkomen in runderlongweefsel
 • Bevat weefsels met hoge concentraties aan (slag)aderen en bloed- en haarvaten
 • Moleculaire bio-directoren
 • Runderlever is rijk aan onder meer vitamine A, B-vitaminen, ijzer, choline en folaat

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaansupplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn niet afkomstig van dieren uit de bio-industrie maar van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote voordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat we ons lichaam goed doen door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd. Orgaanvlees is namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen en door ze te eten, kunnen we ons lichaam voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen.

Meer informatie
Product Naam
Runderlong met Lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem een capsule bij elke maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlong, 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderlong met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering