Runderlong met lever - Grasgevoerd
EUR  61,95

Runderlong met lever - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Resonerend met het eigen lichaam
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor hoogste kwaliteit
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-11
EUR  61,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderlong van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren geloven al eeuwenlang in de kennis dat het eten van de organen van een gezond dier, een ondersteuning werking heeft voor het overeenkomstige orgaan van het etende individu. Grasgevoerde Runderlong van Ancestral Supplements bevat 250 mg runderlong in combinatie met 250 mg runderlever per capsule. Het supplement is gemaakt van 100% grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland. Runderlongen bevatten nutriënten en verschillende peptiden die samen met de hoge concentratie voedingsstoffen in runderlever een unieke combinatie vormen in dit supplement.

De kracht van Runderlong met lever formulering

De inname van natuurlijke, nutriëntrijke organen en klieren past in een dieet van iedereen die een doelgerichte nutritionele ondersteuning zoekt die in harmonie is met de natuur Grassfed Beef Lung van Ancestral Supplements bevat natuurlijke, gedroogde extracten van runderlong en is aangevuld met natuurlijke runderlever. Runderlongen worden gekenmerkt door een bijzondere dichtheid aan gedifferentieerde bloedvaten, slagaderen en haarvaten. Het supplement is aangevuld met 100% natuurlijke runderlever, dat als geen ander voedsel een rijke bron is van essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B-vitaminen, ijzer, CoQ10, koper, zink en chromium.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Met unieke peptiden en enzymen voorkomend in runderlongweefsel
 • Met extracten van runderlever die een bron zijn van essentiële voedingsstoffen
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Bij traditionele genezers was namelijk de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we, als gevolg van welvaart en overvloed, het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren.

De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals vitamine B12 en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen nodig hebben. Orgaanvlees is dus het ideale voedsel voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderlong:

 • Unieke peptiden en enzymen die uitsluitend aangetroffen worden in runderlongweefsel
 • Bevat weefsels met een hoge concentratie aan (slag)aderen en bloed- en haarvaten)
 • Extracten van runderlever met een hoge concentratie essentiële voedingsstoffen

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaansupplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn niet afkomstig van dieren uit de bio-industrie maar van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote gezondheidsvoordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat ons moderne dieet niet voldoende voedzaam is en zorgt voor allerlei voedingstekorten in ons lichaam. Door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd, kunnen we ons lichaam voorzien van de belangrijke voedingsstoffen die te vinden zijn in dierlijke organen.

Meer informatie
Product Naam
Runderlong met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem een capsule bij elke maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlong, 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderlong met lever - Grasgevoerd
Uw waardering