Runderluchtpijp met lever - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit New Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-05
EUR  57,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderluchtpijp van Ancestral Supplements

Een essentieel dieetonderdeel van de oorspronkelijke bewoners van Amerika en van andere traditionele volkeren zijn dierlijke organen. De organen van gezonde dieren werden geconsumeerd vanwege de hoge concentratie aan voedingsstoffen die ze bevatten en om de werking en vitaliteit van de eigen organen te ondersteunen. Het kraakbeen van de trachea (luchtpijp) en ander kraakbeen bevat geconcentreerde hoeveelheden bindweefsel, collageen en andere eiwitten die vaak ontbreken in de huidige voeding. Daarnaast is runderluchtpijp-kraakbeen rijk aan glycosaminoglycanen. Een capsule bevat 250 mg kraakbeen van grasgevoerde runderluchtpijp en 250 mg grasgevoerde runderlever voor een extra rijke nutritionele ondersteuning.

De kracht van Runderluchtpijp

Grassfed Trachea van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat bestaat uit kraakbeen van runderluchtpijp en is aangevuld met runderlever. Het kraakbeen van runderluchtpijp en ander kraakbeen is een vast onderdeel van het dieet van traditionele volkeren. Het levert geconcentreerde hoeveelheden bindweefsel, collageen en specifieke proteïnen waar we met ons moderne dieet wel wat extra’s van kunnen gebruiken. Runderlever is net als de levers van dieren als lam en bison ontzettend rijk aan nutriënten. Vitamine B12, vitamine A, ijzer, choline en folaat zijn in grote concentraties aanwezig in runderlever en dragen bij aan een normale werking van de leverfunctie, de hersenfunctie en het immuunsysteem.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Bij traditionele genezers was namelijk al de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we, als gevolg van welvaart en overvloed, het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals vitamine B12 en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Orgaanvlees is dus het ideale voedsel voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderluchtpijp:

 • Eiwitten die uitsluitend voorkomen in het kraakbeen van runderluchtpijpweefsel
 • Tal van krachtige moleculaire biodirectoren
 • Kraakbeenbouwstenen: glycosaminoglycanen, chondroïtinesulfaten, proteoglycanen en collageen type II
 • Vitamine B12, vitamine A, ijzer, folaat en choline

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Voor gezonde gewrichten
 • Ondersteunt het lichaamsherstel en de immuunrespons
 • Vergroot de therapeutische respons bij diverse condities die resistentie tegen conventionele behandelingen opwerpen
 • Met glycosaminoglycanen die het collageen in cellen ondersteunt en behoudt
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Orgaanvlees is een belangrijke bron van specifieke eiwitten, van micronutriënten als vitaminen en mineralen en van essentiële vetzuren. Wanneer je lichaam deze specifieke eiwitten binnenkrijgt, worden ze niet allemaal afgebroken in aminozuren; de bouwstoffen die je lichaam nodig heeft voor verschillende soorten weefsels in je lichaam. Een significant percentage van deze eiwitten uit organen en klieren bereikt intact de bloedbaan. De voedingsstoffen in een dierlijk orgaan ondersteunen niet alleen de algemene gezondheid; specifieke voedingscomponenten in het vlees passen ook precies bij de ervoor ontvankelijke cellen in hetzelfde orgaan in ons lichaam, als puzzelstukjes die in een puzzel vallen. Het is ook een algemeen gegeven: de voedingsstoffen in orgaanvlees worden door het lichaam herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en worden in het lichaam direct vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De producten van Ancestral Supplements worden gemaakt van grasgevoerde runderen en schapen die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland. Met oog voor het welzijn van mens, dier en milieu worden de dieren goed verzorgd, constant gemonitord en gehouden in een voor hen optimale leefomgeving. Zo wordt ervoor gezorgd dat het uiteindelijke vlees ook van de hoogste kwaliteit is. Enkel het vlees van jonge dieren wordt gebruikt voor het maken van de supplementen, omdat dit de meest pure concentratie voedingsstoffen bevat. De ingrediënten worden rauw verwerkt en gevriesdroogd voor optimaal behoud van de essentiële voedingsstoffen die voorkomen in dierlijke organen. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Het jonge Texaanse bedrijf Ancestral Supplements gelooft in de evolutionaire gezondheidsleer, een visie die de biologie als uitgangspunt neemt bij het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheid. Concreet komt het neer op het navolgen van de leef- en eetgewoontes van onze voorouders. Een belangrijk aspect van ons voorouderlijke dieet was het eten van dierlijk orgaanvlees. Niet alleen omdat het ethisch en duurzaam is om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie, maar ook vanwege de vele gezondheidsvoordelen die worden toegeschreven aan het eten van dierlijke organen. Inmiddels scharen zich ook steeds meer wetenschappers achter het idee om dierlijke organen te consumeren ter bevordering van de gezondheid. Ancestral Supplements maakt het met haar productlijn voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen tot zich te nemen in de vorm van handige capsules.

Meer informatie
Product Naam
Runderluchtpijp met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut
Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 capsules
Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per capsule % DV
gevriesdroogde grasgevoerde runderluchtpijp kraakbeen (bovine) 250 mg **
Glycosaminoglycans    
Proteoglycanen    
Chondroïtinesulfaten    
Type II collageen     
gevriesdroogde grasgevoerde runderlever (bovine) 250 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveel niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten
Rundergelatine (capsule).
Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan