Rundernier - Grasgevoerd
EUR  69,95

Rundernier - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Met het lichaam verenigbaar
 • Bron van selenium en vitamine B12
 • Helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen*1
 • Antioxidatieve werking*2
 • Bevat diamine-oxidase (DAO)
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-07
EUR  69,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundernier van Ancestral Supplements

De oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere inheemse volken kennen al eeuwenlang de traditie van het eten van orgaanvlees. Dierlijke organen bevatten namelijk een hoge concentratie voedingsstoffen en ze geloven erin dat deze dierlijke organen de vitaliteit van de eigen organen ondersteunen. Grasgevoerde Rundernier van Ancestral Supplements bevat 100% zuivere rundernieren. Rundernieren zijn een bron van vitale bouwstenen, bioregulatoren en krachtige hoeveelheden selenium en vitamine B12.

De kracht van Rundernier

Over heel de wereld worden al honderden jaren dierlijke organen gegeten omdat men gelooft in de gezondheids- en welzijnseffecten die dit met zich meebrengt. Grassfed Kidney van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat uit pure rundernieren bestaat. De specifieke peptiden, cofactoren, enzymen en micro-nutriënten die het bevat komen in hoge concentraties voor en zijn goed verenigbaar met het eigen lichaam. Ook bevatten rundernieren diamine-oxidase (DAO), een lichaamseigen enzym dat histamine uit de voeding in de dunne darm kan verteren en dat ook in de nieren en de placenta van de mens wordt aangetroffen. Rundernieren zijn bovendien rijk aan vitale bouwstenen, bio-regulatoren en krachtige hoeveelheden selenium en vitamine B12, wat het tot een hoogwaardige bron van nutriënten maakt. Selenium ondersteunt het immuunsysteem en levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Ook vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Bovendien helpt vitamine B12 bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes en bij het vrijmaken van energie uit de voeding.

Hoe werken orgaan supplementen?

Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële eiwitten, maar ook van micronutriënten, vetzuren, enzymen en cofactoren die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen. Ten slotte bevat orgaanvlees orgaanspecifieke voedingsstoffen die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Het lichaam lijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en te kunnen vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, kun je je lichaam en je organen van essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen voorzien.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rundernier is rijk aan specifieke eiwitten, enzymen, peptiden en cofactoren
 • Bevat vitale bouwstenen, bio-regulatoren en diamine-oxidase (DAO)
 • Rundernier kent hoge concentraties selenium en vitamine B12
 • Selenium en vitamine B12 ondersteunen het immuunsysteem
 • Selenium levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
 • Vitamine B12 helpt bij het vrijmaken van energie uit de voeding en bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Rundernier:

 • Nier-specifieke eiwitten, enzymen, peptiden en cofactoren
 • Vitale bouwstenen en bio-regulatoren
 • Selenium en vitamine B12
 • Diamine-oxidase (DAO)

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De supplementen van Ancestral Supplements zijn gemaakt van uit Nieuw-Zeeland afkomstige, grasgevoerde runderen waarvan de gezondheid hoog in het vaandel staat bij het bedrijf. De ingrediënten van de hoogwaardige supplementen van Ancestral Supplements zijn gevriesdroogd, niet verhit (rauw) en ze zijn samengesteld zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica. De kwaliteit van leven van de dieren wordt constant goed in de gaten gehouden. De dieren krijgen een goede verzorging en hebben een fijne leefomgeving. Doordat er met aandacht voor mens, dier en milieu wordt gewerkt is het vlees dat voor de supplementen wordt gebruikt uiteindelijk ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een in Texas gevestigd bedrijf dat orgaan supplementen van hoge kwaliteit produceert. De missie van het bedrijf is ontstaan uit de persoonlijke drive van Brian Johnson, één van de oprichters, die er alles voor over had om ervoor te zorgen dat zijn zoons, beide met een zwakke gezondheid, eindelijk fit en vitaal zouden kunnen zijn. Na jaren van doktersbezoeken en onderzoeken, hebben ze het heft in eigen handen genomen en begon het hele gezin met het eten van biologisch, op grasland gevoed en wild gevangen dierenvlees volgens het kop-tot-staart-principe. Hun totale levenswijze veranderde drastisch en baseert zich op de manier waarop onze voorouders leefden en omgingen met de wereld om hen heen. Het is het grote succes van deze levenswijze die Johnson ertoe heeft aangezet om Ancestral Supplements op te richten. Om het eten van dierlijke organen en klieren voor iedereen toegankelijker te maken, heeft het bedrijf met veel zorg producten samengesteld waarin deze dierlijke organen vol essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt.

*1 Rundernier is een natuurlijke bron van vitamine B12, een vitamine die helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen

*2 Rundernier is een natuurlijke bron van het mineraal seleen, dat een antioxidatieve werking heeft

Meer informatie
Product Naam
Rundernier - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-07
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

3000 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundernier

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundernier - Grasgevoerd
Uw waardering