Schaapthymus met Lever - Grasgevoerd
EUR  98,95

Schaapthymus met Lever - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Rauw gevriesdroogd
 • Met vitamine A, B12 en folaat
 • Ondersteunt het immuunsysteem*
 • Bevat thymosine
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-08
EUR  98,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Schaapthymus van Ancestral Supplements

Veel traditionele volken zijn al eeuwenlang bekend met het consumeren van dierlijke organen en klieren om de gezondheid van diezelfde organen en klieren in het eigen lichaam te verbeteren. De thymus (of zwezerik) is mede verantwoordelijk voor vele functies binnen het immuunsysteem. Grasgevoerde Schaapthymus met Lever van Ancestral Supplements bevat specifieke proteïnen en hormonen en unieke peptiden, zoals thymosine. Een capsule bevat 250 mg grasgevoerde schaapsthymus en is aangevuld met 250 mg grasgevoerde runderlever, één van de rijkste natuurlijke bronnen voor essentiële nutriënten, waaronder vitamine A, B12 en folaat.

De kracht van Schaapthymus met Lever

De thymus is een klier die op een prominente plek in de borstkas zit, precies in het midden van de borst, achter het borstbeen. De term ‘thymus’ komt van het Griekse woord ‘thymos’, dat ‘hart, ziel, verlangen’ betekent. Het is de functie van de thymus om een goede immuunrespons te controleren. Grassfed Thymus with Liver van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat uit pure schaapthymus bestaat en is aangevuld met runderlever. Het supplement levert thymus-specifieke hormonen en proteïnen en unieke peptiden, zoals thymosine. Ook is de thymus rijk aan het hormoon thymopoietine en aan FTS (Serum Thymic Factor) een belangrijk peptidehormoon in de thymus. De mix is aangevuld met pure runderlever, dat een rijke bron is van de essentiële nutriënten vitamine A en B12, ijzer en folaat, die het immuunsysteem ondersteunen. Ook is runderlever een bron van choline, dat goed is voor de lever.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde schapen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Levert de peptide thymosine, de hormonen thymopoietine en FTS (Serum Thymic Factor) en specifieke proteïnen
 • De toevoeging van runderlever maakt het supplement een rijke bron van vitamine A, B12, ijzer, folaat en choline
 • Folaat, ijzer, vitamine A en B12 ondersteunen het immuunsysteem
 • Choline is goed voor de lever
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële eiwitten, maar ook van micronutriënten, vetzuren, enzymen en cofactoren die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen. Ten slotte bevat orgaanvlees orgaanspecifieke voedingsstoffen die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Het lichaam lijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en te kunnen vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, kun je je lichaam en je organen van essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen voorzien.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Schaapthymus met Lever:

 • Thymosine, thymopoietine en FTS (Serum Thymic Factor)
 • Eiwitten die uitsluitend voorkomen in thymusweefsel
 • Unieke peptiden en hormonen die voorkomen in schaapthymus
 • Runderlever is een bron van vitamine A en B12, ijzer, folaat en choline

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

*Runderlever is een natuurlijke bron van vitamine A, B12, ijzer en folaat, die het immuunsysteem ondersteunen

Meer informatie
Product Naam
Schaapthymus met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-08
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede schaapthymus, 1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schaapthymus met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Ik kan niet zonder deze!
  Algehele beoordeling
  100%
  Wow, ik ben echt een fan van alle Ancestral supplements, maar deze Thymus is toch wel echt eentje die ik niet kan missen! Voor mijn immuunsysteem dat erg verzwakt is (o.a. door EBV) helpt deze enorm. Ik kan deze echt aan iedereen aanraden met welk kwaaltje je ook hebt. Ook bij voedsel/ histamine intoleranties etc. helpt deze heel goed.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Thymus
  Algehele beoordeling
  100%
  Geeft wat extra weerstand.en voor een goede Thymus werking.

  Gereviewd door

  Gepost op