Schaapthymus met lever - Grasgevoerd
EUR  73,95

Schaapthymus met lever - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Grasgevoerde schapen uit Nieuw-Zeeland
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Met het eigen lichaam verenigbaar
 • Gevriesdroogd voor de beste kwaliteit
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-08
EUR  73,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Schaapthymus van Ancestral Supplements

Veel traditionele volken zijn al eeuwenlang bekend met het consumeren van dierlijke organen en klieren om de gezondheid van diezelfde organen en klieren in het eigen lichaam te verbeteren. Ze zijn ervan overtuigd dat het consumeren van thymus de eigen thymusfunctie kan ondersteunen. De thymus (of zwezerik) is voor een groot deel verantwoordelijk voor vele functies binnen het immuunsysteem en bevat verschillende peptiden en hormonen waaronder thymopoietine en thymosine. Een capsule bevat 250 mg grasgevoerde schaapsthymus en is aangevuld met 250 mg grasgevoerde runderlever, één van de rijkste natuurlijke bronnen aan essentiële nutriënten.

De kracht van Schaapthymus met lever formulering

De thymus is een klier die op een prominente plek in de borstkas zit, precies in het midden van de borst, achter het borstbeen. De term ‘thymus komt van het Griekse woord ‘thymos’, dat ‘hart, ziel, verlangen’ betekent. Het is de functie van de thymus om een goede immuunrespons te controleren. Grassfed Thymus van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure schaapthymus bevat en dat is aangevuld met runderlever. Het supplement levert thymus-specifieke proteïnen, peptiden en hormonen zoals thymosinen en thymopoietine en thymus-afhankelijke serumfactoren. De mix is aangevuld met 100% pure runderlever, dat een rijke bron is van diverse belangrijke nutriënten, waaronder vitamine A.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde schapen uit Nieuw-Zeeland
 • Levert thymosinen, thymopoietine en thymus-afhankelijke serumfactoren
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe een belangrijk uitgangspunt moeten zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we namelijk evolutionair eten, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten.

Deze kennis bestond reeds bij veel oude beschavingen en het is al decennia goed gedocumenteerd dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van elk orgaan, komt bovendien overeen met de voedingsstoffen die dat orgaan in het menselijk lichaam nodig heeft.

Natuurlijke ingrediënten van Schaapthymus:

 • Levert thymosinen, thymopoietine en thymus-afhankelijke serumfactoren
 • Eiwitten die uitsluitend voorkomen in thymusweefsel
 • Unieke peptiden en hormonen die specifiek voorkomen in schaapthymus
 • Bron van vitamine A en B12, ijzer, folaat en choline

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De producten van Ancestral Supplements worden gemaakt van grasgevoerde runderen en schapen die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland. Met oog voor het welzijn van mens, dier en milieu worden de dieren goed verzorgd, constant gemonitord en gehouden in een voor hen optimale leefomgeving. Zo wordt ervoor gezorgd dat het uiteindelijke vlees ook van de hoogste kwaliteit is. Enkel het vlees van jonge dieren wordt gebruikt voor het maken van de supplementen, omdat dit de meest pure concentratie voedingsstoffen bevat. De ingrediënten worden rauw verwerkt en gevriesdroogd voor optimaal behoud van de essentiële voedingsstoffen die voorkomen in dierlijke organen. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Het jonge Texaanse bedrijf Ancestral Supplements gelooft in de evolutionaire gezondheidsleer, een visie die de biologie als uitgangspunt neemt bij het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheid. Concreet komt het neer op het navolgen van de leef- en eetgewoonten van onze voorouders. Een belangrijk aspect van ons voorouderlijke dieet was het eten van dierlijk orgaanvlees. Niet alleen omdat het ethisch en duurzaam is om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie, maar ook vanwege de vele gezondheidsvoordelen die worden toegeschreven aan het eten van dierlijke organen. Inmiddels scharen zich ook steeds meer wetenschappers achter het idee om dierlijke organen te consumeren ter bevordering van de gezondheid. Ancestral Supplements maakt het met haar productlijn voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen tot zich te nemen in de vorm van handige capsules.

Meer informatie
Product Naam
Schaapthymus met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede schaapthymus, 1500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderlever

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schaapthymus met lever - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Thymus
  Algehele beoordeling
  100%
  Geeft wat extra weerstand.en voor een goede Thymus werking.

  Gereviewd door

  Gepost op