Vitamine B12 Energie Gummies - Gember

 • Categorie: Vitaliteit & Energie
 • Met gemberwortel
 • 24 mcg Foodstate® B12
 • Methylcobalamine
 • Helpt bij moeheid*1 
 • Ondersteunt energieniveau*2
 • 90 gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-49-A
EUR  25,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Vitamine B12 Ginger Gummies van MegaFood

De Vitamine B12 Energy - Ginger Gummies van MegaFood zijn gemaakt met voedselbronnen afkomstig van gecertificeerde Megafood partners en zijn een uitstekende bron van Foodstate® Vitamine B12. De MegaFood B12 Gummies bevatten geen kunstmatige of toegevoegde kleuren, aroma’s of conserveringsmiddelen. Elke portie van 2 gummies levert 24 mcg methylcobalamine (vitamine B12) ter ondersteuning van het energieniveau in het lichaam. Het product bevat bovendien gemberwortel uit Hawaii, dat de levenskracht versterkt en dat de gummies ook hun unieke, kruidige smaak geeft.

Gummies voor een goede gezondheid

De nieuwe vitamine snoepjes van MegaFood worden gemaakt van door MegaFood zelf ontwikkelde Foodstate Nutrients. Zo bevatten de gummies Foodstate® Vitamine B12. Deze vitamine ondersteunt de vermindering van vermoeidheid, is goed voor het geheugen, speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en ondersteunt het immuunsysteem. De gummies bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen of smaak- of kleurstoffen van welke aard dan ook en bevatten per porties slechts 2 gram toegevoegde suikers. De gember in de gummies vergroot het uithoudingsvermogen en zorgt voor een unieke, kruidige smaak. Bovendien zijn de gummies glyfosaatvrij. Dát zijn supplementen die gemaakt zijn met ambitie!

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate NutrientsTM worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • De gummies bevatten 24 mcg methylcobalamine per dosering (2 stuks)
 • Vitamine B12 ondersteunt de vermindering van vermoeidheid
 • Vitamine B12 helpt het immuunsysteem en is goed voor het geheugen
 • Met gember uit Hawaii
 • Vrij van kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen
 • Slechts 2 gram toegevoegde suikers per portie

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

*1 Vitamine B12 helpt bij vermoeidheid

*2 Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau

Meer informatie
Product Naam
Vitamine B12 Energie Gummies - Gember
Art.nr.
MF-49-A
Merk
MegaFood
Inhoud
90 gummies
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 gummies per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

10 calorieën, 3 g totaal koolhydraten 1%, 2 g totaal suikers (bevat 2 g toegevoegde suikers) 2%, 24 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine) 960%, 100 mg biologische gemberwortel*. % = Percentage van referentie-inname (RI); * RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische tapiocasiroop, biologische rietsuiker, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, biologische rode bietpoeder, biologische coating ter voorkoming van kleven (biologische zonnebloemolie, carnaubawas).

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine B12 Energie Gummies - Gember
Uw waardering