Men's One Daily Multivitamine Soft Chews - Tropical

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Speciaal voor mannen
 • Rijk aan Foodstate Nutrients
 • Ondersteunt de afweer*1
 • Met kurkuma en luteïne
 • Slechts 3 gram suiker per portie
 • 30 soft gummies
Niet op voorraad
SKU
MF-73
EUR  22,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Multivitamine Soft Chews van Megafood

De nieuwe Men’s One Daily Multivitamine Soft Chews van Megafood zijn een makkelijke en heerlijke manier om je lichaam van extra vitamines te voorzien. Zo bevatten de snoepjes de Foodstate® Vitaminen B6, B12, C, D, folaat en bètacaroteen, die allemaal een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Deze vitaminen worden gecombineerd met kurkumawortel en luteïne gewonnen uit Afrikaantjes: beiden hebben mogelijk een antioxidant werking in het lichaam*2. De zachte vitamine snoepjes bevatten slechts drie gram toegevoegde suikers per portie. Ze kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag en ze worden individueel verpakt voor nog meer gemak!

Lekkere multivitamine voor iedere dag

Vitamines zijn onmisbaar zijn voor een goede gezondheid. Iedere vitamine heeft zijn eigen aandeel en functie in het menselijk lichaam. Ze komen in kleine hoeveelheden voor in ons eten en drinken, maar bij de bereiding van eten kunnen ook voedingsstoffen verloren gaan. De heerlijke Men’s One Daily Multivitamin Soft Chews van MegaFood zitten boordevol vitaminen en zijn erg smaakvol. De kauwvitaminen zijn rijk aan onder meer Foodstate ® Vitamine B6, B12, D3, E, bètacaroteen, biotine, chroom en folaat. Vitamine C, B6, B12 en biotine activeren de natuurlijke energie in het lichaam, terwijl het immuunsysteem wordt geholpen door onder meer vitamine C, B6, B12 en folaat. Ook zijn B-vitaminen als folaat en biotine en vitamine C gunstig voor het geheugen en voor een goede geestelijke balans.

De formule voor de soft chews is aangevuld met kurkuma, dat goed is voor hart, bloedvaten en bloedsomloop*2, bijdraagt aan gezonde spieren*2, goed is voor de lever*2 en een antioxidant werking heeft*2. Ook is luteïne toegevoegd, dat mogelijk een antioxidant werking heeft in het lichaam*2 en de conditie van de ogen ondersteunt*2. Door het innemen van één soft chew per dag krijg je al veel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur.

De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate NutrientsTM goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen:

 • Dit product is geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam
 • Vitamine B12 activeert de natuurlijke energie in het lichaam en is goed voor het concentratievermogen
 • Vitamine A, C, B6, B12, D en folaat ondersteunen het immuunsysteem
 • Biotine, folaat en vitamine C zijn gunstig voor het geheugen en voor een goede, geestelijke balans
 • Kurkuma is goed voor hart, bloedvaten en bloedsomloop*2, draagt bij aan gezonde spieren*2, is goed voor de lever*2 en heeft, net als het toegevoegde luteïne, een antioxidant werking*2
 • De soft chews zijn zacht voor de maag, bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen
 • Slechts 3 gram toegevoegde suikers per portie

Waarom een calcium- en magnesiumvrije formule?

De multivitamine soft chews van MegaFood zijn bewust geformuleerd zonder magnesium en calcium. Hiervoor is gekozen omdat het wordt aanbevolen om deze mineralen minimaal twee uur vóór of na de dagelijkse inname van vitamines te nemen, zodat de mineralen optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen. Indien gewenst kunnen deze mineralen worden aangevuld met MegaFood’s Bone Health - Bottencomplex.

Pure producten

MegaFood maakt vitamines in hun meest zuivere vorm. De concentraten worden vervaardigd uit producten die vers van de boer komen en die geen synthetische toevoegingen bevatten. De producten worden uiterst zorgvuldig verwerkt, zodat alle belangrijke stoffen behouden blijven. Voor een optimale werking van dit product hoef je dagelijks maar één soft chew gummie te nemen en dit kan op ieder moment van de dag.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven.

Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 B-vitaminen en vitamine C ondersteunen de afweer van het lichaam

*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Men's One Daily Multivitamine Soft Chews - Tropical
Art.nr.
MF-73
Merk
MegaFood
Inhoud
30 Soft chews
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 soft chew. Kan op ieder moment van de dag worden genomen.

Ingrediënten per dosering

 Hoeveelheid per portie% DV
Calorieën 20  
Totaal koolhydraten 4 g 1*
Totaal suiker 3 g **
Waarvan suikers 3 g 6*
Vitamine A (beta-caroteen) 375 µg RAE 42
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg 67
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 µg 50
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 10 mg 67
Niacine (niacinamide) 20 mg NE 125
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) 3 mg 176
Folaat (foliumzuur) 400 µg DFE (240µg foliumzuur) 100
Vitamine B12 (methylcobalamine) 15 µg 625
Biotine 120 µg 400
Pantotheenzuur (d-panthenol) 10 mg 200
Chroom (chroompicolinaat) 60 µg 171
Molybdeen (molybdeengist) 20 µg 44
Biologische Curcuma wortel 50 mg **
Luteïne (van goudsbloembloem) 1 mg **
Lycopeen 1 mg **

 

* % Dagelijkse waarde op basis van een 2000 calorieën dieet. 

** % Dagelijkse waarde niet vastgesteld. 

RAE: Retinol overeenstemmende activiteit

NE: Niacine equivalent

DFE: dieet folaat equivalent

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische Rietsuiker, Biologische Rijststroop, Natuurlijke Smaakstoffen, Palmolie†, Rijstzemelen, Zonnebloem Lecithine, Glycerine, Appelzuur, Paprika (voor kleur), Citroenzuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Men's One Daily Multivitamine Soft Chews - Tropical
Uw waardering