One Daily - Multivitaminen zonder IJzer
EUR  51,75

One Daily - Multivitaminen zonder IJzer

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Foodstate NutrientsTM
 • Met Fruit Phenolic Blend
 • Vrij van ijzer
 • Met jodium en zink
 • Ondersteunt de afweer*
 • 60 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-01-B
EUR  51,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

One Daily Multivitaminen van MegaFood zonder IJzer

One Daily - Multivitaminen zonder IJzer is MegaFood’s kenmerkende, unieke melange die speciaal is samengesteld voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, maar dan in een ijzervrije formule. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® B-Vitaminen ter ondersteuning van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel, Foodstate® Vitamine D en K1 voor het behoud van sterke botten en Foodstate® Zink en Jodium, die bijdragen aan een normale cognitieve functie. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Bekende formule zonder ijzer

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd om iedereen te ondersteunen die zijn of haar gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 400 IE (10 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis, die samen met Foodstate® Vitamine K1 bijdraagt aan het behoud van sterke botten. Verder zijn Foodstate® Zink en Jodium toegevoegd, die bijdragen aan een normale cognitieve functie en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Voor een rijkdom aan fytonutriënten is MegaFood’s Fruit Phenolic Blend toegevoegd, bestaande uit sinaasappel, cranberry en bosbes. Het supplement is geformuleerd zonder ijzer, calcium en magnesium. Desgewenst kunt u calcium en magnesium aanvullen met MegaFood Bone Health – Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

MegaFood’s Foodstate Nutrients™ zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • Geformuleerd zonder ijzer, calcium en magnesium
 • De tabletten bevatten per dosis 400 IE (10 mcg) Foodstate® Vitamine D
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D en K1 dragen bij aan het behoud van sterke botten
 • Jodium en Zink dragen bij aan een normale cognitieve functie
 • Met MegaFood's Fruit Phenolic Blend voor een rijkdom aan fytonutriënten
 • MegaFood’s multivitaminetabletten zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Grondstoffen uit de natuur

De grondstoffen die worden gebruikt bij MegaFood zijn gewonnen uit verse voedselbronnen en de tabletten worden vervaardigd zonder genetische modificatie en synthetische toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat de supplementen van One Daily een wijd spectrum aan hulpmiddelen als enzymen, antioxidanten, pigmenten en fytonutriënten bevatten. Deze tabletten van One Daily zijn vervaardigd zonder ijzer en omdat de ingrediënten natuur-identiek zijn, kan het lichaam dit supplement optimaal verwerken.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState™ vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

* Vitamine C, E en B-vitaminen ondersteunen de afweer

Meer informatie
Product Naam
One Daily - Multivitaminen zonder IJzer
Art.nr.
MF-01-B
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

375 mcg RAE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) 46%, 60 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 75%, 10 mcg Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 50% (van Vit. D), 10 mg Vitamine E (d-alfa-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst) 83%, 65 mcg Vitamine K (K1) (fytonadion met kool) 87%, 5 mg Thiamine (B1) (thiamine HCl met S. cerevisiae) 455%, 5 mg riboflavine (B2) (met biologische bruine rijst) 357%, 20 mg NE Niacine (niacinamide met S. cerevisiae) 125%, 6 mg vitamine B6 (pyridoxine HCl met S. cerevisiae) 429%, 400 mcg DFE Folaat (foliumzuur met broccoli) (240 mcg foliumzuur) 120%, 15 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 600%, 30 mcg Biotine (met biologische bruine rijst) 60%, 10 mg Pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst) 166%, 75 mg jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 50%, 6 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 60%, 25 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 45%, 0,1 mg koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 10%, 1,2 mg mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 60%, 40 mcg chroom (GTF) (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 20 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 40%, 500 mcg Boron* (mineraalgebonden S. cerevisiae), 10 mg fruitfenolenmix* (biologische hele sinaasappels †, biologische cranberry, biologische bosbes). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:One Daily - Multivitaminen zonder IJzer
Uw waardering