Calcium & Magnesium Formulering - 60 tabletten

 • Categorie: Botten & bloedvaten
 • Drie essentiële mineralen
 • Met Trace Mineral Blend
 • Gunstig voor de bloeddruk*1
 • Goed voor het skelet*2
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-003
EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Calcium, Magnesium & Kalium Formulering van MegaFood

Deze formulering met Foodstate® Calcium, Magnesium en Kalium van MegaFood combineert het beste uit drie werelden. De mineralen spelen een rol bij diverse lichaamsfuncties. Zo draagt calcium bij aan een goed verloop van de bloedstolling en aan de instandhouding van sterke botten en magnesium is goed voor het skelet en voor het zenuwstelsel. Het mineraal kalium helpt een normale bloeddruk in stand te houden. De drie stoffen worden in deze mix aangevuld met MegaFood’s Trace Mineral Blend met onder meer brandnetelblad, dat gunstig is voor de bloeddruk*3.

Krachtige combinatie van essentiële mineralen 

Mineralen zijn ‘vaste’ stoffen die in de aarde voorkomen. Ze zijn te onderscheiden in mineralen-soorten, waaronder calcium, chloor, fosfor, kalium en magnesium en spoorelementen, zoals chroom, fluoride, ijzer, jodium en koper. Van deze laatste soort heeft het lichaam minder nodig ten opzichte van de mineralen-soorten, al hebben we alle mineralen nodig om gezond te kunnen blijven. We kunnen mineralen vinden in de natuur, zoals in bijvoorbeeld planten en zeeproducten. Deze formulering met Foodstate® Mineralen van MegaFood combineert de drie belangrijke mineralen calcium, magnesium en kalium met MegaFood’s krachtige Trace Mineral Blend.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Drie essentiële mineralen in één handige tablet
 • De mix is aangevuld met MegaFood’s Trace Mineral Blend, bestaande uit brandnetelbladpeterselieblad en paardenbloemwortel
 • Calcium ondersteunt de botten en de bloedstolling
 • Magnesium is goed voor het skelet en voor het zenuwstelsel
 • Kalium houdt de normale bloeddruk in stand
 • Vrij van glutenzuivel en soja en geschikt voor vegetariërs en veganisten

Hoogwaardige ingrediënten

De Calcium, Magnesium & Kalium Formulering van MegaFood bevat geen kunstmatige zoutverbindingen, zoals chloride, carbonaat en oxide. Er wordt gewerkt met verse grondstoffen die rechtstreeks van de boer komen. De verwerking gaat bovendien volgens een uniek productieproces dat erop gericht is vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk te behouden. MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn daardoor van een unieke kwaliteit en kunnen goed door het lichaam worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

*1 Kalium helpt een normale bloeddruk in stand te houden

*2 Calcium is goed voor het skelet

*3 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Calcium & Magnesium Formulering - 60 tabletten
Art.nr.
MF-003
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

100 mg Calcium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 12,5%, 50 mg Magnesium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 13,3%, 22 mg Kalium (mineraalgebonden S. cerevisiae) ~1%, 60 mg Biologische Sporenelementenmix* (biologische brandnetelblad, biologische paardenbloemwortel, biologische peterselieblad). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Stearinezuur, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calcium & Magnesium Formulering - 60 tabletten
Uw waardering