Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 55+ - 60 tabletten
EUR  40,25

Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 55+ - 60 tabletten

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Voor mannen vanaf 55 jaar
 • Geen ijzer, jodium en vitamine K
 • Met zink en 25 mcg Vitamine D
 • Met pompoenzaad en groene thee-extract
 • Ondersteunt de afweer*1
 • Foodstate® Vitamine C, B12 en E
 • 60 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-02-B
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

MegaFood Multi for Men – Multivitamine voor mannen 55+

MegaFood Multi for Men - Multivitamine 55+ is speciaal samengesteld voor mannen vanaf 55 jaar en bevat dan ook geen ijzer, jodium en vitamine K, omdat dit niet wordt aanbevolen voor deze doelgroep (tenzij een arts anders adviseert). De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® Zink dat goed is voor het geheugen en 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Rijke ondersteuning voor de man

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het mannelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Omdat het niet wordt aanbevolen voor mannen in deze leeftijdscategorie, bevat het supplement geen ijzer, jodium en vitamine K. Het supplement bevat ook pompoenzaad, dat rijk is aan omega 6-vetzuren, aan vitaminen en aan mineralen als calcium, kalium, magnesium, koper, zink en seleen. Ook bevat het supplement groene thee-extract: een antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt*2.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients™. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients™ goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam
 • De tabletten bevatten geen ijzer, jodium en vitamine K, omdat dit niet wordt aanbevolen voor mannen in deze leeftijdscategorie
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisselinghet immuunsysteemhet zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Zink is goed voor het geheugen
 • Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen het immuunsysteem
 • Met groene thee-extract en pompoenzaad
 • De One Daily voedingssupplementen van MegaFood zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Verse en gezonde ingrediënten

MegaFood werkt alleen maar met zuivere ingrediënten die rechtstreeks worden ingekocht bij lokale partijen. De multivitaminetabletten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten een rijk spectrum aan essentiële voedingsstoffen. De voedselbronnen worden met zorg geoogst en op lage temperatuur verwerkt, zodat voedingsstoffen optimaal behouden blijven en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*Vitamine B6, B12, C, D en E ondersteunen het immuunsysteem

*2 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 55+ - 60 tabletten
Art.nr.
MF-02-B
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment gedurende de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

3500 IE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) *, 100 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel ††) 125%, 1000 IE Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 500%, 22 IE Vitamine E (d-alpha-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst †) 123%, 2,5 mg Thiamine (B1) (thiamine HCI met S. cerevisiae) 227%, 3,5 mg riboflavine (B2) (riboflavine 5'-fosfaat natrium met biologische bruine rijst †) 250%, 20 mg niacine (niacinamide met S. cerevisiae) 125%, 6 mg vitamine B6 (P5P met biologische bruine rijst †) 429%, 200 mcg foliumzuur (L-5-MTHF met broccoli) 100%, 20 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 800%, 300 mcg Biotine (met biologische bruine rijst †) 600%, 8 mg Pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst †) 133,3%, 15 mg Zink (rijstaminozuurchelaat) 150%, 7,5 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 13,6%, 150 mcg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 15%, 1 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 50%, 120 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 300%, 55 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 110%, 3 mg Kalium (mineraalgebonden S. cerevisiae) ~1%, 200 mg Choline* (choline bitartraat), 250 mg Pompoenpittenextract*, 125 mg extract van groene theebladeren*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld; † Lundberg Family Farms; †† Bevat Uncle Matt's Organic.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, silica, stearinezuur.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multi for Men - Multivitaminen voor mannen 55+ - 60 tabletten
Uw waardering