Runderlever - Grasgevoerd
EUR  50,95

Runderlever - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-02
EUR  50,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderlever van Ancestral Supplements

Sinds het begin der tijden is ons lichaam geëvolueerd met het ‘van-kop-tot-staart-eten’ van dierlijk vlees. De oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere inheemse volken kennen deze traditie van het eten van orgaanvlees al honderden jaren. Dierlijke organen bevatten namelijk een hoge concentratie voedingsstoffen en ze ondersteunen de werking en vitaliteit van de eigen organen. Lever is een bijzonder rijke bron van foliumzuur, choline, voorgevormde vitamine A, vitamine B12 en biologisch beschikbaar ijzer. Runderlever van hoge kwaliteit ondersteunt onze bindweefsel-systemen (met inbegrip van huid, tandvlees, haar, pezen en ligamenten) en stimuleert een gezonde werking van de leverfuncties. 

De kracht van Runderlever

Grassfed Beef Liver van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure runderlever bevat. Door de hoge concentratie nutriënten die het bevat, is runderlever is één van de meest rijke voedselbronnen die er bestaan. Het bevat leverspecifieke proteïnen, peptiden en enzymen, maar ook belangrijke essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A en B12, ijzer, folaat, choline en gezonde vetten die een ondersteunende werking hebben voor huid, haar, bindweefsels, hart, hersenen en lever. Runderlever ondersteunt bovendien de werking van ons immuunsysteem.

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe een belangrijk uitgangspunt moeten zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we namelijk evolutionair eten, zorgen we er niet allen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen heeft ook talloze gezondheidseffecten.

Deze kennis bestond reeds bij traditionele beschavingen en het is al decennia goed gedocumenteerd dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen voor het menselijk lichaam. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van elk orgaan, komt bovendien overeen met de voedingsstoffen die dat orgaan in het menselijk lichaam nodig heeft.

Natuurlijke ingrediënten van Runderlever:

 • Voorgevormde vitamine A (beter bekend als retinol)
 • Foliumzuur
 • Choline
 • Vitamine B12
 • Bio-beschikbaar ijzer
 • CoQ10
 • Hyaluronzuur

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Ondersteunt de normale werking van de lever
 • Bevat een hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen ter ondersteuning van het hele lichaam
 • Draagt bij aan een gezond immuunsysteem
 • Voor gezonde bindweefsels en een normale energiehuishouding
 • Met vitamine B12 en CoQ10
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van elke nieuwe cel en elk nieuw individu. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen.

Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen zijn als puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we dus unieke essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements stelde met veel zorg producten samen die gemaakt zijn van grasgevoerde, uit Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. Er wordt met veel aandacht voor mens, dier en milieu gewerkt en de kwaliteit van leven van de dieren wordt constant gemonitord. De ingrediënten zijn in rauwe staat gevriesdroogd om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en cofactoren te kunnen behouden. Zo kan de kwaliteit van het vlees gewaarborgd worden. Er wordt bovendien enkel vlees van jonge dieren gebruikt, omdat dit de meest pure en hoogste concentratie voedingsstoffen bevat. Met de supplementen van Ancestral Supplements wordt het voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen te consumeren en te profiteren van de gezondheidsvoordelen die dit biedt!

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Texas. Het bedrijf maakt een breed scala aan orgaan supplementen, zoals runderlever capsules, supplementen van runderhersenen en een mix met diverse runderorganen.

Het is de missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in onze levens’, of in hun eigen woorden: ‘Putting back in, what the modern world has left out.’ De filosofie van Ancestral Supplements gaat uit van de leefwijze van onze voorouders en het bedrijf heeft dan ook tot doel om deze oeroude gebruiken opnieuw te implementeren in onze moderne wereld. Het eten van dierlijke organen, ofwel het van kop tot staart eten van dieren, is hierbij een belangrijke peiler. Immers, het idee is dat het eten van gezonde, dierlijke organen allerlei gezondheidsvoordelen heeft voor de ermee corresponderende organen in ons menselijk lichaam.

Meer informatie
Product Naam
Runderlever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 capsules
Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% DV
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever 3000 mg **
Vitamine A 5099 IE 100
Vitamine B12 13.6 µg 230
Choline 120 mg  

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Klantenreviews
 1. Snel resultaat
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik dit supplement nog geen twee weken, en ik merk nu al verbeteringen. Mijn huid ziet er beter uit, mijn nagels zijn sterker, en ook mentaal voel ik me beter, de mensen om me heen valt het ook op. Dit allemaal binnen twee weken tijd. Ben heel benieuwd wat dit product op de lange termijn voor me kan doen.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Voelt goed aan!
  Algehele beoordeling
  100%
  Heb ook zitten mailen met de ceo van het bedrijf en hij geeft geduldig alle info die je vraagt! Potje is op, ik bestel een nieuwe! Ik vermoed dat dit me helpt bij mijn voedselintoleranties...

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: