Runderlever - Grasgevoerd
EUR  59,95

Runderlever - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Natuurlijke bron van CoQ10 & heemijzer
 • Met vitamine A, B12, choline & folaat
 • Goed voor de lever*1
 • Ondersteunt het immuunsysteem*2
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-02
EUR  59,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderlever van Ancestral Supplements

Sinds het begin der tijden is ons lichaam geëvolueerd met het ‘van-kop-tot-staart-eten’ van dierlijk vlees. Dierlijke organen en klieren bevatten een hoge concentratie voedingsstoffen en worden al sinds mensenheugenis wereldwijd gegeten door verschillende traditionele volkeren, omdat ze geloven hiermee de vitaliteit van de eigen organen te kunnen ondersteunen. Runderlever is een bijzonder rijke bron van folaat, choline, vitamine A, vitamine B12, co-enzym Q10 en biologisch beschikbaar ijzer. Runderlever is één van de hoogst geconcentreerde voedingsbronnen die in de natuur te vinden zijn.

De kracht van Runderlever

Grassfed Beef Liver van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure runderlever bevat. Door de hoge concentratie nutriënten die het bevat, is runderlever is één van de meest rijke voedselbronnen die er bestaan. Het bevat leverspecifieke proteïnen, peptiden en enzymen, maar ook belangrijke essentiële voedingsstoffen zoals co-enzym Q10 (CoQ10) vitamine A (retinol) en B12, ijzer, folaat, choline, hyaluronzuur en gezonde vetten. Vitamine A, B12 en ijzer ondersteunen het immuunsysteem en bovendien bevorderen ijzer en vitamine B12 de natuurlijke energie in je lichaam. Choline ondersteunt de reinigende werking van de lever en folaat helpt bij vermoeidheid. Ten slotte zijn vitamine B12, folaat en choline belangrijke grondstoffen voor het methyleringsproces in je lichaam. Indien je op zoek bent naar een voedingssupplement dat met name rijk is aan ijzer, dan is Rundermilt - Grasgevoerd van Ancestral Supplements wellicht iets voor jou. Rundermilt bevat namelijk ongeveer vijf keer meer heemijzer dan runderlever en is daarmee de meest geconcentreerde bron van heemijzer in de natuur.

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bron van leverspecifieke proteïnen, peptiden, enzymen, natuurlijk heemijzer, CoQ10, vitamine A, B12, folaat en choline
 • Vitamine A, B12 en ijzer ondersteunen de afweer van het lichaam
 • Vitamine B12 en ijzer activeren de natuurlijke energie in het lichaam
 • Choline ondersteunt de reinigende werking van de lever
 • Folaat helpt bij vermoeidheid
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderlever:

 • Leverspecifieke proteïnen, peptiden en enzymen
 • Rijk aan CoQ10 en natuurlijk heemijzer
 • Bevat vitamine A, B12 cholaat en foline
 • Methyleringsgrondstoffen (choline, folaat, B12, methyldonoren)

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met een goede reden: de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaan supplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn afkomstig van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote voordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat we ons lichaam goed doen door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd. Orgaanvlees is namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen en door ze te eten, kunnen we ons lichaam voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen.

*1 Runderlever is een natuurlijke bron van choline, dat goed is voor de lever en diens reinigende werking ondersteunt

*2 Runderlever is een natuurlijke bron van folaat, vitamine A en B12, die allen het immuunsysteem ondersteunen

Meer informatie
Product Naam
Runderlever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-02
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

3000 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever (5099 IU vitamine A 100% *,  13.6 µg vitamine B12 544%*, 120 mg choline)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderlever - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Voelt goed aan!
  Algehele beoordeling
  100%
  Heb ook zitten mailen met de ceo van het bedrijf en hij geeft geduldig alle info die je vraagt! Potje is op, ik bestel een nieuwe! Ik vermoed dat dit me helpt bij mijn voedselintoleranties...

  Gereviewd door

  Gepost op