Baby & Me 2™ - Zwangerschapsvitaminen (Kruidenvrij) 60 tabs

 • Categorie: Zwangerschap
 • Kruidenvrije multi
 • 600 mcg folaat (L-5-MTHF)
 • Goed voor celdelingsproces*1
 • Ondersteunt de afweer*2
 • Vitamine B12, B6 en jodium
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-16-B
EUR  68,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Kruidenvrije Baby and Me 2™ - Prenatal Multi van MegaFood

Wanneer je zwanger bent en je kindje dus een belangrijke periode van ontwikkeling doormaakt, hebben bepaalde vitaminen en mineralen een specifieke rol. Om je lichaam in deze periode te ondersteunen, kunnen zwangerschapsvitaminen uitkomst bieden. De Baby and Me 2™ - Prenatal Multi is specifiek gericht op de prenatale periode en bevat onder meer vitamine D3, vitamine B12, jodium en vitamine B6. Ook is er folaat toegevoegd, een belangrijke voedingsstof die bijdraagt aan de groei van het kind tijdens de zwangerschap. De formule bevat geen calcium en magnesium. Deze mineralen kunnen indien gewenst worden gesupplementeerd met MegaFood’s Bone Health - Botten Complex.

Waarom zwangerschapsvitaminen?

Het zwangerschapsvitaminensupplement Baby & Me 2™ - Prenatal Multi van MegaFood bevat een breed spectrum aan Foodstate® Vitaminen en Mineralen en bestaat uit pure, gezonde ingrediënten. De voedselbronnen die gebruikt worden voor het creëren van MegaFood’s unieke Foodstate Nutrients™ zijn veelal afkomstig van lokale boeren die met zorg hun gewassen produceren. Het supplement bevat onder meer vitamine B6 ter bevordering van de energiehuishouding, vitamine B12, dat het immuunsysteem ondersteunt, vitamine A dat een rol speelt in het celspecialisatieproces en jodium, dat van belang is voor het zenuwstelsel. Ook is 600 mcg folaat of foliumzuur toegevoegd per dosering, dat bijdraagt tot de weefselgroei tijdens de zwangerschap. Foliumzuur draagt ook bij tot de vorming van de placenta en foliumzuursuppletie verhoogt de folaatstatus van de moeder, wat belangrijks is aangezien een lage folaatstatus van de moeder een risicofactor is voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus. 

Kruidenvrije zwangerschapsformule

Terwijl de originele Baby and Me™ - Zwangerschapsvitaminen de minder actieve vorm van foliumzuur bevat, is in deze Baby and Me 2™ - Prenatal Multi gekozen voor methylfolaat (L-5-MTHF), kortweg folaat genoemd. Methylfolaat is de meest effectieve vorm van foliumzuur.

Let op: ook andere vormen van foliumzuur mogen folaat genoemd worden, dus dat kan wel eens verwarring scheppen. Een ander verschil met de originele Baby and Me™ - Zwangerschapsvitaminen is dat aan deze tweede variant geen kruidenmix is toegevoegd.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

MegaFood’s Foodstate Nutrients™ zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen

 • De tabletten bevatten natuuridentieke Foodstate® Vitaminen en Mineralen
 • Met 600 mcg folaat (L-5-MTHF) per dosering
 • Zink draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels
 • Vitamine B6, B12 en C ondersteunen het immuunsysteem
 • Folaat draagt bij tot de vorming van de placenta en tot de weefselgroei tijdens de zwangerschap
 • Met onder meer Foodstate® Vitamine C, D3, B12, B6 en jodium
 • Het product is zacht voor de maag waardoor je het op ieder moment van dag kunt innemen, ook op een lege maag

Gezond zwanger in een gezond lichaam

Wanneer je zwanger bent, moet er veel geregeld worden en is er van alles om over na te denken. Echter, het allerbelangrijkste in deze periode is je gezondheid. Er groeit immers een kindje in jouw lichaam en je wil natuurlijk dat dit kleine wezentje niets tekort komt! De zwangerschapsvitaminen van MegaFood ondersteunen je hier gelukkig uitstekend bij. MegaFood’s Baby & Me 2™ - Prenatal Multi combineert een optimale hoeveelheid ijzer, folaat, B12, B6, vitamine D en choline. De samenstelling werd geformuleerd door de bekroonde integratieve arts Dr. Tieraona Low Dog.  

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Zink helpt bij het celdelingsproces

*2 Vitamine B6, B12 en C ondersteunen de afweer van het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Baby & Me 2™ - Zwangerschapsvitaminen (Kruidenvrij) 60 tabs
Art.nr.
MF-16-B
Merk
MegaFood
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

5000 IE Vitamine A (bètacaroteen met wortel)*, 100 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel ††) 125%, 600 IE Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 300%, 30 IE Vitamine E (d -alpha-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst) 168%, 60 mcg Vitamine K1/K2 (fytonadion/menaquinon-7 met kool) 80%, 1,5 mg Thiamine (B1) (thiamine HCI met S. cerevisiae) 136%, 1,7 mg Riboflavine (B2) (riboflavine 5'-fosfaatnatrium met biologische bruine rijst †) 121%, 20 mg niacine (niacineamide met S. cerevisiae) 125%, 8 mg vitamine B6 (P5P met biologische bruine rijst †) 571%, 600 mcg foliumzuur (L-5-MTHF met broccoli) 300%, 8 mg vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 320%, 300 mcg biotine (met biologische bruine rijst †) 600%, 10 mg pantotheenzuur (d-calcium pantothenaat met biologische bruine rijst †) 166%, 18 mg ijzer (mineraalgebonden S. cerevisiae) 128%, 150 mcg jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 15 mg zink (rijstaminozuurchelaat) 150%, 50 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 91%, 150 mcg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 15%, 1 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 50%, 50 mcg Chroom (GTF) (mineraalgebonden S. cerevisiae) 62%, 10 mcg Molybdeen (mineraalgebonden. S. cerevisiae) 20%, 4 mg Kalium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 200%, 300 mg choline* (cholinebitartraat). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld; † Lundberg Family Farms †† Uncle Matt's Organic.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baby & Me 2™ - Zwangerschapsvitaminen (Kruidenvrij) 60 tabs
Uw waardering