Probiotica - Megaflora Plus - 50 miljard units
EUR  64,95

Probiotica - Megaflora Plus - 50 miljard units

 • 50 miljard organismen per capsule
 • 14 verschillende stammen
 • Vrij van gluten, zuivel en soja
 • Slechts één capsule per dag
 • Bevat geen pesticiden, herbiciden
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
MF-20-B
EUR  64,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MegaFlora Plus Probiotica capsules

De samenwerking tussen het lichaam en de darmbacteriën is een van de meest ingenieuze samenwerkingen in ons lijf. De microben in de darmflora maken belangrijke stoffen aan zoals vitamines en neurotransmitters. Het lichaam draagt op zijn beurt ook weer een steentje bij door te fungeren als gastheer voor de bacteriën. Deze collaboratie is belangrijk om het lichaam in balans te houden, want de darmflora is een van de meest complexe ecosystemen in ons lijf.

Voordelen van MegaFlora Plus Probiotica capsules

 • Alle bacteriën in het het darmstelsel hebben hun eigen functie. Elke MegaFlora probiotica capsule bevat maar liefst 50 miljard verschillende microben.
 • De capsules bevatten alle bekende bacteriën zoals Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus gasseri, Lactococcus lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium infantis.
 • De probiotica capsules zijn volledig natuurlijk en maken geen gebruik van kunstmatige additieven

Werking Probiotica Plus

Probiotica capsules werken met levende microben van verschillende soorten en bacteriestammen die van nature voorkomen in de darmen. De darmflora bevat zelf namelijk ook miljarden bacteriën die ieder goed zijn voor hun eigen taak. Veel microben worden gedood door het maagzuur voordat ze aankomen op hun plek van bestemming. De Probiotica Plus capsules van MegaFood zijn zo gemaakt dat de microben bestand zijn tegen de lichaamszuren.

Een capsule per dag

Darmbacteriën hebben alleen effect op het lichaam als ze worden ingenomen in grote aantallen. De Probiotica Plus capsules van MegaFlora bevatten dan ook meer dan 50 miljard actieve microben van 14 verschillende stammen. De bacteriën worden zorgvuldig onttrokken aan verschillende gezonde voedselbronnen. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Megaflora Plus - 50 miljard units
Merk
MegaFood
Inhoud
60 capsules
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering

50 billion CFU Proprietary MegaFlora® Blend*: Bifidobacterium lactis*, Lactobacillus acidophilus*, Lactobacillus casei*, Lactobacillus plantarum*, Lactobacillus rhamnosus*, Lactobacillus salivarius*, Lactobacillus brevis*, Lactobacillus bulgaricus*, Lactobacillus gasseri*, lactococcus lactis*, Bifidobacterium longum*, Bifidobacterium bifidum*, Bifidobacterium infantis*, Streptococcus thermophilus*. *Reference Intake (RI) not established; CFU = Colony Forming Units.

Overige Ingrediënten

Cellulose (capsule), L-leucine, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Megaflora Plus - 50 miljard units
Uw waardering