Multi for Men - Multivitaminen voor mannen - 120 tabletten
EUR  74,75

Multi for Men - Multivitaminen voor mannen - 120 tabletten

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Immuunsysteem
 • Speciaal voor mannen
 • Ondersteunt de afweer*
 • Geen ijzer, magnesium en calcium
 • Foodstate® B-Vitaminen
 • Met zink, jodium en folaat
 • 120 tabletten 
Op voorraad
SKU
MF-001-A
EUR  74,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

MegaFood Multi for Men - Multivitamine voor mannen

MegaFood Multi for Men - Multivitamine is speciaal samengesteld voor mannen en bevat dan ook geen ijzer, magnesium en calcium, omdat dit niet wordt aanbevolen voor mannen (tenzij een arts anders adviseert). De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® Zink en Jodium die goed zijn voor het geheugen en Foodstate® B-Vitaminen ter ondersteuning van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Ondersteuning speciaal voor de man

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het mannelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 800 IE (20 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en voor de vruchtbaarheid van de man en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B12, C, D en E. Het supplement bevat ook folaat, jodium en de actieve vorm van vitamine B6 (P5P). Omdat het niet wordt aanbevolen voor mannen, bevat het supplement geen ijzer, magnesium en calcium. Desgewenst kun je calcium en magnesium aanvullen met MegaFood Bone Health – Natuurlijke Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood’s Foodstate Nutrients™ zijn vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde techniek, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen via een biotransformatief proces worden verbonden aan planten of biergist. Door dit proces worden geïsoleerde vitaminen en mineralen als het ware ‘gerenatureerd’, doordat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem, om ze vervolgens te verwerken en vast te houden in hun structuur. Zoals een broccoliplant, die inorganische calcium uit de bodem opneemt en deze vervolgens in haar blad tot organische calcium verwerkt en opslaat. Doordat de vitaminen en mineralen als Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde natuuridentieke en complexe vorm worden aangeboden als echt voedsel, kan het lichaam ze goed herkennen en wordt de opneembaarheid vergroot.

Voordelen:

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam
 • De tabletten bevatten geen ijzer, magnesium en calcium, omdat dit niet wordt aanbevolen voor mannen
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteemhet zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Zink en jodium zijn goed voor het geheugen en zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man
 • De One Daily voedingssupplementen van MegaFood zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs

Ingrediënten vers van de boer

MegaFood werkt alleen maar met zuivere ingrediënten die rechtstreeks worden ingekocht bij lokale partijen. De multivitaminetabletten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten een rijk spectrum aan essentiële voedingsstoffen. De voedselbronnen worden met zorg geoogst en op lage temperatuur verwerkt, zodat voedingsstoffen optimaal behouden blijven en goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState™ vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

* B-vitaminen ondersteunen de afweer

Meer informatie
Product Naam
Multi for Men - Multivitaminen voor mannen - 120 tabletten
Art.nr.
MF-001-A
Merk
MegaFood
Inhoud
120 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

4000 IE Vitamine A (bètacaroteen met wortel) *, 200 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel ††) 250%, 800 IU Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 400%, 50 IE Vitamine E (d-alfa-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst †) 279%, 80 mcg Vitamine K1/K2 (fytonadion/menaquinon-7 met kool) 107%, 1,8 mg thiamine (B1) (thiamine HCI met S. cerevisiae) 164%, 2,1 mg Riboflavine (B2) (riboflavine 5'-fosfaatnatrium met biologische bruine rijst †) 150%, 20 mg niacine (niacinamide met S. cerevisiae) 125%, 6 mg vitamine B6 (P5P met biologische bruine rijst †) 429%, 100 mcg folaat (L-5-MTHF met broccoli) 50%, 12 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 480%, 300 mcg Biotine (met biologische bruine rijst †) 600%, 8 mg Pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst †) 133%, 150 mcg Jodium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 22,5 mg Zink (rijstaminozuurchelaat) 225%, 70 mcg Selenium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 127%, 150 mcg Koper (mineraalgebonden S. cerevisiae) 15%, 2 mg Mangaan (mineraalgebonden S. cerevisiae) 100%, 120 mcg Chroom (mineraalgebonden S. cerevisiae) 300%, 55 mcg Molybdeen (mineraalgebonden S. cerevisiae) 110%, 2 mg Kalium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 1%, 200 mg Choline* (choline bitartraat). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld; † Lundberg Family Farms; †† Bevat Uncle Matt's Organic.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Silica, stearinezuur, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multi for Men - Multivitaminen voor mannen - 120 tabletten
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Alles wat je dagelijks nodig hebt
  Algehele beoordeling
  100%
  Heb ze al tweede keer besteld voor mijn echtgenoot die problemen met zijn maag heeft en als resultaat weinig vitaminen goed kan verdragen. Geen probleem met deze. Hebben hem geholpen om gezond en minder moe te blijven tijdens stressvolle 12uur werkdagen.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: