Rundercollageen - grasgevoerd
EUR  73,95

Rundercollageen - grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Weiderunderen uit New Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-15
EUR  73,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundercollageen van Ancestral Supplements

Veel traditionele volkeren weten al decennialang dat het eten van de organen van een gezond dier, de gezondheid ondersteunt van het etende individu. De oude wijsheid stelt dat het eten van een dierlijk orgaan hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam versterkt en van de juiste voedingsstoffen voorziet. Het grasgevoerde rundercollageen van Ancestral Supplements bevat een mix van luchtpijp collageen, schouderblad collageen en mergrijke botten. De verwerking van het collageen geschiedt door middel van enzymen, waarna het direct wordt gevriesdroogd en zijn 'levende' eigenschappen behoudt.

De kracht van Rundercollageen

Al in 1930 schreef de pionier Francis Potter over de krachtige eigenschappen van een goede bottenbouillon. Hij concludeerde dat het geheim in de hydrofiele natuur ervan school en dat de bottenbouillon vol grote, water-absorberende moleculen zit, ook wel proteoglycanen genoemd. Deze moleculen vormen samen met water, collageen en proteïne-polysaccharide het kraakbeen van een rund. Inname ervan bevordert een normale celstructuur en zorgt ervoor dat cellen hun stevigheid behouden en op hun plaats blijven. Rundercollageen bevat bovendien bioactieve groeifactoren; een diverse groep proteïnen met een scala aan belangrijke biologische functies in ons lichaam.

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze Westerse samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel goed voor je gezondheid! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten. Het klinkt logisch: ieder orgaan heeft immers een specifieke samenstelling van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die het gehele lichaam ondersteund en die ook past bij de voedingsbehoefte van de ermee corresponderende organen in het menselijk lichaam. Voor een optimaal onderhoud kun je ervoor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen aan te vullen. Wanneer we volgens de principes van het evolutionair eten de voedingsstoffen innemen van gezonde, dierlijke organen, weet ons lichaam deze voedingsstoffen meteen efficiënt in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Rundercollageen:

 • Trachea (luchtpijp) collageen; rijk aan collageen type II
 • Scapula (schouderblad) collageen; rijk aan collageen type II
 • Mergrijk collageen; rijk aan collageen type I, II & III
 • Hyaluronzuur
 • Bioactieve groeifactoren; IGF-1, TGFβi, CDGF
 • Chondroïtinesulfaten

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Ondersteunt en versterkt de bot-, beenmerg- en kraakbeengezondheid
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren bekend dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor het hele lichaam. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaansupplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn niet afkomstig van dieren uit de bio-industrie maar van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten ze geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote gezondheidsvoordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat ons moderne dieet niet voldoende voedzaam is en zorgt voor allerlei voedingstekorten in ons lichaam. Door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd, kunnen we ons lichaam voorzien van de belangrijke voedingsstoffen die te vinden zijn in dierlijke organen.

Meer informatie
Product Naam
Rundercollageen - grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing
Neem 6 capsules per dag met of zonder een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.
Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per capsule Hoeveelheid per portie
vriesgedroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundercollageen 500 mg* 3000 mg*
Trachea (luchtpijp) collageen    
Scapula (schouderblad) collageen    
Bioactieve groeifactoren    
Chondroïtinesulfaten    

* RI niet vastgesteld

Overige Ingrediënten
Rundergelatine (capsule)
Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundercollageen - grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Very good product
  Algehele beoordeling
  100%
  Really liked that product. I was on the fence at first because it made me very bloated. But I wrote straight to the company and the friendly owner gave me some advice to take some apple cider vinegar with it, which helped. I'm still sticking to one capsule per day and will try to build up to 2-3 per day to get more benefits from it.
  Even though I take a small dose every day, it still helps my eczema. My skin is more hydrated and less itchy. I will definitely stick to it.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: