Rundercollageen - Grasgevoerd
EUR  86,95

Rundercollageen - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Met het lichaam verenigbaar
 • Rauw gevriesdroogd
 • Rijk aan proteoglycanen
 • Met bioactieve groeifactoren
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-15
EUR  86,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundercollageen van Ancestral Supplements

Veel traditionele volkeren leven al decennialang volgens de wijsheid dat het eten van de organen van een gezond dier de gezondheid ondersteunt van het etende individu. De oude kennis stelt dat het eten van een dierlijk orgaan hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam ondersteunt en van de juiste voedingsstoffen voorziet. Het grasgevoerde rundercollageen van Ancestral Supplements bevat een mix van luchtpijp collageen, schouderblad collageen en mergrijke botten. Door middel van natuurlijke enzymen wordt het collageen gezuiverd en vervolgens wordt het gevriesdroogd om de levende eigenschappen ervan te kunnen behouden.

De kracht van Rundercollageen

Al in 1930 schreef de pionier Francis Potter over de krachtige eigenschappen van een goede bottenbouillon. Hij concludeerde dat het geheim in de hydrofiele natuur ervan school en dat bottenbouillon vol grote, water-absorberende moleculen zit, ook wel proteoglycanen genoemd, moleculen die bestaan uit glycosaminoglycanen die gebonden zijn aan een kerneiwit. Deze moleculen vormen samen met water en collageen het kraakbeen van een rund. Inname ervan zou volgens hem weldadig zijn voor zowel lichaam als geest en tot op celniveau een uitwerking in het lichaam hebben. Grass Fed “Living” Collagen van Ancestral Supplements bevat collageen dat wordt verkregen uit pezen, botten, bindweefsels en kraakbeen van grasgevoerde weiderunderen. Collageen is ook een bron van bioactieve groeifactoren; een diverse groep proteïnen die bij verschillende biologische functies in ons lichaam betrokken zijn.

Hoe werken orgaan supplementen?

Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële eiwitten, maar ook van micronutriënten, vetzuren, enzymen en cofactoren die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen. Ten slotte bevat orgaanvlees orgaanspecifieke voedingsstoffen die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Het lichaam lijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en te kunnen vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, kun je je lichaam en je organen van essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen voorzien.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bron van collageen types I, II & III en rijk aan bioactieve groeifactoren
 • Rijk aan glycosaminoglycanen, waaronder chondroïtinesulfaat
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij
 • Vrij van allergenen en onafhankelijk getest

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Voedingsstoffen waar veel mensen met een modern dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken.

Natuurlijke ingrediënten van Rundercollageen:

 • Trachea (luchtpijp) collageen; rijk aan collageen type II
 • Scapula (schouderblad) collageen; rijk aan collageen type II
 • Mergrijk collageen; rijk aan collageen types I, II & III
 • Bioactieve groeifactoren: IGF-1, TGF-β1, CDGF
 • Glycosaminoglycanen (GAG), waaronder chondroïtinesulfaat

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaan supplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn afkomstig van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote voordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat we ons lichaam goed doen door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd. Orgaanvlees is namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen en door ze te eten, kunnen we ons lichaam voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen.

Meer informatie
Product Naam
Rundercollageen - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-15
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag met of zonder een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

3000 mg gevriesgedroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundercollageen (trachea (luchtpijp) collageen, scapula (schouderblad) collageen, bioactieve groeifactoren, chondroïtinesulfaten)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundercollageen - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. excellent product
  Algehele beoordeling
  100%
  Mijn man en ik vinden dat onze huid gezonder en strakker lijkt.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. excellent product
  Algehele beoordeling
  100%
  Mijn man en ik nemen dit product nu enkele weken. We hebben het gevoel dat onze huid steviger en gladder is geworden. We combineren dit wel met beenmerg en lever van hetzelfde merk.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Very good product
  Algehele beoordeling
  100%
  Really liked that product. I was on the fence at first because it made me very bloated. But I wrote straight to the company and the friendly owner gave me some advice to take some apple cider vinegar with it, which helped. I'm still sticking to one capsule per day and will try to build up to 2-3 per day to get more benefits from it.
  Even though I take a small dose every day, it still helps my eczema. My skin is more hydrated and less itchy. I will definitely stick to it.

  Gereviewd door

  Gepost op