Hormonen

Hormonen zijn chemische stoffen die in het lichaam de rol van boodschappers vervullen. Nadat ze in een deel van het lichaam (klieren) gemaakt worden reizen ze naar andere delen van het lichaam. Daar helpen ze cellen en organen met het uitoefenen van hun functies. Als hormonen uit balans zijn, dan kan dit leiden tot diverse lichamelijke en mentale klachten. In ons assortiment vind je onder andere melatonine tabletten en DHEA die in bepaalde situaties kunnen bijdragen aan een stabielere hormoonhuishouding of om de hormonen in balans te krijgen.

Lees meer

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hormonen in balans houden

Voor het algemene functioneren van het lichaam is het van groot belang dat de hormoonhuishouding en hiermee dus de hormonen in balans zijn. Natuurlijke en goede voeding, voldoende water drinken, ontspanning, sporten en goed en voldoende slapen zijn goede en mogelijke manieren om je hormonen in balans te houden en positief te beïnvloeden. In sommige gevallen is net een beetje extra nodig om de hormonen in balans te behouden.

Tabletten melatonine kopen

Het hormoon melatonine is een belangrijk hormoon, omdat deze een rol speelt bij de regulering van bijna alle andere hormonen in het lichaam. Het wordt geproduceerd in de pijnappelklier en controleert het dag- en nachtritme. Op deze manier wordt melatonine dan ook wel gezien als de regulator van slaap. De zink-selenium melatonine tabletten van Dr. Pierpaoli simuleert het natuurlijke afgiftepatroon van melatonine en helpt je wakker te worden met een fris en uitgerust gevoel. Geen ander melatonine product heeft dezelfde werking. Melatonine kopen? Je kunt altijd van te voren contact met ons opnemen over eventuele vragen of advies.

Let op!

Het is niet verstandig om zomaar extra hormonen te slikken. Lees alvorens altijd eerst goed onze productbeschrijvingen. Zo is het belangrijk om altijd eerst met een medisch professioneel te overleggen over het gebruik van melatonine tabletten en deze in geen enkel geval te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Ook raden we het niet aan om zomaar melatonine te kopen en het garandeert niet dat de hormonen in balans komen. DHEA kan niet gebruikt worden in combinatie met baarmoeder-, borst-, eierstok- of prostaatproblemen en bij een verhoogd risico op kanker.