Bone Strength Take Care™ - 90 tabletten

 • Plantaardige calcium uit rode alg
 • Voor sterke botten en soepele spieren
 • Met gefermenteerde vitamine D3 en vitamine K2 voor betere opname van calcium
 • Met 72 mineralen en sporenelementen
 • 770 mg calcium per dag (96% ADH)
 • Non-GMO, 100% vegetarisch
 • 90 tabletten
Niet op voorraad
SKU
NC-423
EUR  63,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Bone Strength Take Care™ van New Chapter

Plantaardig calciumsupplement dat bijdraagt aan sterke botten en tanden en soepele spieren. Calcium ondersteunt de bloedstolling, draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels, is van belang voor het zenuwstelsel, bevordert de energiestofwisseling en ondersteunt de spijsvertering. De meeste calciumsupplementen bieden het mineraal calcium aan uit kalksteen.

New Chapter zorgt echter op een holistische, whole food manier voor jouw lichaam en kiest daarom voor duurzaam gewonnen, plantaardige calcium uit de rode alg. Bone Strength Take Care™ bevat daarnaast gefermenteerde vitamine D3 voor betere absorptie van calcium. En vitamine K2 die calcium (kalk) transporteert naar de plaatsen waar dat het meest nodig is.

Voordelen

 • Complete, plantaardige calcium uit de rode alg (lithothamnion)
 • Met rode alg uit de ongerepte IJslandse kuststreken
 • Drievoudige werking: draagt bij aan sterke botten, soepele spieren en een sterke weerstand
 • Gemakkelijk te slikken, kleine tabletten met geleidelijke afgifte
 • Vitamine K2 helpt om het calcium naar de botten te transporteren
 • Met gefermenteerde vitamine D3 voor betere absorptie van calcium in de darmen
 • Holistische ondersteuning van jouw gezondheid met 72 mineralen en sporenelementen
 • Vitamine D3 gefermenteerd met whole foods en probiotica voor een gezond microbioom
 • Met puur natuurlijke bestanddelen die duurzaam zijn gewonnen
 • Vitamine D3 gefermenteerd met whole foods en probiotica
 • Bevat geen suiker, zuivel en gluten
 • Vrij van kleur- en smaakstoffen of andere synthetische toevoegingen.
 • Non-GMO, 100% vegetarisch

Bekroond product

 • Natural Choice Award (2020 en 2017)
 • Women’s Essentials Award (2019)
 • Best of Supplements Award (2018)
 • Vity Award voor Best Selling Joint/Bone Support (2017)

Cruciale rol van calcium

Calcium speelt een cruciale rol bij veel gezondheidsthema’s. Het is nodig voor een normale ontwikkeling en het behoud van sterke botten en tanden, draagt bij aan een normale bloedstolling, celdeling en spijsvertering, het activeert jouw natuurlijke energie, het heeft een gunstige invloed op de spieren en is goed voor het zenuwstelsel.

Daarnaast is calcium essentieel voor het transport van andere mineralen in de lichaamscellen, zoals natrium, kalium en magnesium. Door deze vitale rol probeert ons lichaam continu een gezond calciumgehalte te onderhouden. Als het calciumgehalte te laag is, wordt het uit de botten onttrokken met alle gevolgen zoals botontkalking van dien. Een goed supplement met calcium is daarom geen overbodige luxe, zeker niet als je op leeftijd komt en de botten brozer worden.

Plantaardige calcium uit rode alg

Wist je dat de meeste supplementen calcium bieden die gewonnen wordt uit kalksteen? Het eenvoudige calcium uit steen mist echter nutriënten die meehelpen aan het behoud van sterke botten, zoals magnesium. Het met diverse awards bekroonde Bone Strength Take Care™ van New Chapter is anders. Naast calcium uit rode alg bevat het ook magnesium en maar liefst 72 andere mineralen en sporenelementen voor holistische ondersteuning van jouw gezondheid en botten.

Met vitamine K2 en D3

New Chapter heeft aan Bone Strength Take Care™ een gepatenteerde mix van vitamines K2 en D3 toegevoegd. D3 zorgt ervoor dat je darmen het calcium beter kunnen absorberen en is nodig om calcium in de botten vast te leggen. Vitamine K2 helpt het calcium te transporteren naar de plaatsen waar het nodig is. De whole food benadering van New Chapter is te voelen tot in je botten. Ons lichaam herkent en verwerkt nutriënten van whole food (ongeraffineerde, onbewerkte voeding) veel beter dan voedingsstoffen van andere bronnen.

Ontdek met drie tabletten per dag, liefst tijdens de maaltijd, de voordelen van plantaardige calcium en de broodnodige vitamines die ervoor zorgen dat het calcium goed in het botweefsel wordt opgenomen. De kleine tabletten van Bone Strength Take Care™ zijn gemakkelijk te slikken en zorgen voor een geleidelijke, stabiele afgifte van calcium zodat je lichaam continu gevoed wordt.

Rode alg, vol mineralen uit de Noordelijke IJszee

Het calcium complex van Bone Strength Take Care™ wordt gewonnen uit natuurlijke rode alg (Lithothamnion calcareum). Deze alg wordt op een duurzame manier gewonnen aan de ongerepte kusten van IJsland. In het schone water van de Noordelijke IJszee komt de rode alg veelvuldig voor.

Deze alg heeft de unieke eigenschap dat ze mineralen uit de zee opneemt en in haar weefsels opslaat. Daarom is de rode alg rijk aan calcium, maar het biedt ook magnesium, koper, jodium, kalium, selenium, ijzer, mangaan, zink en nog tientallen andere sporenelementen.

Verschillende wetenschappelijke studies onderstrepen dat kalk uit de rode alg beter wordt opgenomen door het lichaam en daadwerkelijk bijdraagt aan sterkere botten. Met Bone Strength Take Care™ van New Chapter krijg je dagelijks 770 mg plantaardige calcium binnen, maar liefst 96% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid voor volwassenen.

Over New Chapter

New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

Het Amerikaanse merk vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen, New Chapter spant zich volop in om de aarde niet te belasten. De natuurlijke supplementen van New Chapter zijn uitgebreid getest en gevalideerd door wetenschappelijke teams.

Elk afzonderlijk product is mede ontworpen door holistische experts en elke formule is gestaafd door een team van wetenschappers waaronder klinische medici, toxicologen, kwaliteitsingenieurs en chemici die gespecialiseerd zijn in natuurlijke producten. Daarnaast bevatten de supplementen geen additieven (geen toegevoegde suikers, synthetische middelen of geur- en smaakstoffen) en worden de grondstoffen en producten strikt gecontroleerd.

Meer informatie
Product Naam
Bone Strength Take Care™ - 90 tabletten
Art.nr.
NC-423
Merk
New Chapter
Inhoud
90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 3 tabletten met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1000 IE vitamine D3 (als cholecalciferol, uit fermentiemedia) 125% *, 35 mcg vitamine K1 (als phylloquinon, uit fermentiemedia) 47% *, 45 mcg vitamine K2 (als menachinon-7, uit natto) 60% *, 770 mg calcium (uit algen Lithothamnion calcareum & corallioides) 96% *, 58 mg magnesium (uit algen Lithothamnion calcareum & corallioides) 15% *, 5 mg strontium (uit algen Lithothamnion calcareum & corallioides), 2 mg silica (uit algen Lithothamnion calcareum & corallioides), 13 mcg vanadium (uit algen Lithothamnion calcareum & corallioides).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentatiemedia (biologische gemalen soja, biologische Saccharomyces cerevisiae, biologische maltodextrine, biologische gomacacia, biologische alfalfapoeder, melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus rhamnosus), papaïne (gedeactiveerd) en bromelaïne (biologisch, gedeactiveerd) gerstegras, biologische gom-acacia, maltodextrine, hypromellose, siliciumdioxide en zonnebloemolie.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Soja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bone Strength Take Care™ - 90 tabletten
Uw waardering