Liposomale producten

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant is gemaakt uit hetzelfde materiaal als een membraan (fosfolipiden). Deze fosfolipiden beschermen de stoffen die in deze nano-bolletjes zitten tegen leverenzymen en maagzuur. De liposomen kunnen gevuld worden met voedingsstoffen, zoals Biotine, Magnesium en R-Alfa Liponzuur. Dit effectieve afleversysteem zorgt voor een hoge biologische beschikbaarheid.

Lees meer

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Opname door het lichaam

Onder andere via het spijsverteringskanaal komen voedingsstoffen en supplementen in verschillende delen van ons lichaam terecht. De unieke eigenschap van de fosfolipiden zorgt ervoor dat de stoffen in de liposomen beschermd worden tegen diverse beperkende stappen in het spijsverteringstelsel. De stoffen in de liposomen worden daardoor direct in de lichaamscellen en in de bloedbaan afgeleverd. Hierdoor is de opname van liposomale producten vele malen beter dan van gelijksoortige gewone producten.

Supplementen liposomale formulering

Liposomale producten hebben door het effectieve afleversysteem een hoge biologische beschikbaarheid. Enkele liposomale producten zijn R-Alfa Liponzuur, Magnesium, Biocidin, DHA, Vitamine C en Glutathion.