check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Prostaat & Testikels

De prostaat ofwel voorstanderklier is een onderdeel van het mannelijke voortplantingssysteem en ligt net onder de blaas. De testikels maken ook deel uit van het mannelijke geslachtsorgaan en bevinden zich in het scrotum.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina


Functie

De functie van de prostaat is het produceren en afscheiden van prostaatvloeistof. Deze vloeistof bedraagt ongeveer 20-30% van het zaadvloeistof. De grootte van een normale prostaat is ongeveer vergelijkbaar met die van een grote walnoot en weegt ongeveer 20-30 gram.

Iedere testikel bestaat uit ongeveer 200 tot 300 lobjes, die weer uit verschillende zaadbuisjes bestaan. De testikels hebben twee functies: het produceren van cellen voor de voortplanting en het produceren van het mannelijke hormoon testosteron.

Voedingssupplementen

Prostate Strength van Megafood is een samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten. Voor de complete werking bevatten de tabletten ook koper, selenium en zink. Libidon prostaatextract van Garmonia is gestandaardiseerd op natuurlijke aminozuurverbindingen, ook wel bekend als peptiden, die doelgericht werken.