check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Zwangerschapsvitaminen

In de 9 maanden van een zwangerschap wordt er veel van het vrouwelijke lichaam gevraagd. De zwangerschap is een periode waarin de moeder direct de bouwstoffen levert aan de baby. Ergomax heeft een aantal voedingssupplementen in haar assortiment die speciaal gebruikt kunnen worden tijdens de zwangerschap.

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina


Zwangerschapsvitaminen bestellen bij Ergomax

Ben je zwanger, dan is het belangrijk dat je extra goed let op je gezondheid. Door gezond te eten en bewust te leven, zorg je ervoor dat je lichaam de nodige brand– en bouwstoffen binnenkrijgt en in balans leeft. Specifieke voedingssupplementen kunnen een rol hierin spelen. Door bijvoorbeeld zwangerschapsvitaminen te nemen draag je bij aan dit proces. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook na de zwangerschap, namelijk in de periode dat er borstvoeding wordt gegeven.

Veelgebruikte voedingssupplementen zijn extra foliumzuur (of nog beter folaat) en vitamine D3. Naast deze vitaminen zitten in onze zwangerschapsvitaminen nog een hoop andere vitaminen, zoals vitamine C, vitamine B12 en vitamine B6. Naast deze vitaminen bieden wij ook nog probiotica aan speciaal voor zwangere vrouwen en verschillende soorten omega-3 vetzuren. De zwangerschapsvitaminen die wij aanbieden zijn van het bekende merk Megafood. De supplementen bestaan uit tabletten of capsules die ook geschikt zijn voor veganisten en vegetariërs.

Wel of geen zwangerschapsvitaminen slikken?

Wel of geen zwangerschapsvitaminen slikken? Belangrijk is dat je je altijd goed moet laten informeren, omdat niet alle voedingssupplementen geschikt zijn als je zwanger bent. Op deze pagina hebben we voedingssupplementen geselecteerd die speciaal voor zwangere vrouwen zijn. Mocht je niet 100 procent zeker zijn of je deze voedingssupplementen mag slikken, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 024-6635366. Wij helpen je graag verder.